.

shake the bacon

Kategori: Min träning

jag och Emil har gått wild and crazy på gymgrossisten.se, niiice! paketet kom i fredags men jag har inte hunnit testa det så noga än.
 
Min beställning bestod av Whey 80 och ripped pro piller, shakern fick jag gratis eftersom vi beställde för en rätt hög summa. tänkte köpa en likadan i rött först men sen såg jag att jag kunde få en rosa gratis och då vann snålheten, fast jag ångrar mig lite nu i efterhand, HATAR rosa! Nååååja, nu har jag anledning till att slita ut den.. :)
 
 
iaf, lite om mina grejer;
(kopierat från deras hemsida såklart, hehe)
 
Whey-80 - 100% vassleprotein av mycket hög kvalitet! 

Whey-80® från Star Nutrition är ett högvärdigt proteintillskott med god smak och löslighet. Produkten består av 100% ultrafiltrerat och instantiserat vassleproteinkoncentrat och är det ultimata tillskottet för dig som idrottar.  Whey-80® påskyndar muskeluppbyggnad och återhämtning och ger snabbt märkbara resultat!
  • Påskyndar muskeluppbyggnad.
  • Förbättrar återhämtningen.
  • Grym smak och löslighet.
  • Norra Europas mest sålda protein!
Protein är uppbyggt av aminosyror som svarar för den viktiga uppgiften att bygga upp musklerna och stödja muskelåterhämtningen. För att hindra muskelnedbrytning bör man få i sig högvärdigt protein ungefär var tredje timma. Protein finns t.ex. i animaliska livsmedel, soja och i proteinpulver.
 
*
 
Blablabla :)Det låter ju bbra iaf, och om det är det återstår att se men den är ju väldigt populär så den kan ju inte vara helt värdelös. Har inte smakat den än, dock är jag jättenervös över hurvida jag kommer få i mig shakarna, mina smaklökar är så jääävla kräsna, om det är något som dom inte tycker smakar bra så är det ut igen ögona böj. Har köpt frysta hallon som jag ska blanda ner, så kanske det går lite lättare.
 
Sen det andra jag beställde;
 
Ripped Pro

En fettförbrännare med uppiggande och termogena ämnen + B-vitaminer och krom. En kombination som hjälper dig komma i form!

Ripped Pro innehåller en kombination av örter, heta kryddor (chillipeppar, kanel och ingefära), uppiggande koffein, B-vitaminer samt en hög halt krom. Formulan stimulerar ämnesomsättningen på flera olika sätt.

Rekommenderad daglig dos: 1-2 kapslar/dag före måltid.

*

I två dagar har jag tagit en kapsel per dag, och jag säger bara en sak om mitt första intryck; Aj aj. Halsbränna delux! jag läste lite slarvigt och missade att den skulle tas i samband med måltid, så jag svalde bara ner den med lite vatten och drog ut på äventyr. Big mistake. Haha var nära på att ringa efter ambulans där ett tag. Men man lär sig av allt, och idag så tog jag den samtidigt som jag åt frukost och då var det inga problem.
 
Är mycket förväntansfull för att se om dom är användbara och håller vad dom lovar. Nu längtar jag mest till att emil ska börja gymma på mitt gym så att han kan lära mig hur man tränar olika muskelgrupper på rätt sätt, känner mig rätt lost när det kommer till styrketräning.
 
I övrigt ; konditionsträningen går fortfarande bara bättre och bättre, me like!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: