.

festival

Kategori: Allmänt

Hej :) Har inget direkt spännande att berätta , så det här lär bli ett väldigt tråkigt inlägg. Iallafall , igår var det RIX FM festival , mycket trevligt :) Dagen invigde jag med att gå på tivolit med Hugo (Samuel som han egentligen heter by the way). Vi gick mest runt och lodade , snackade med lite folk och så. Sen träffade vi carro och sara, så vi pratade med dom också ett tag :D vid femtiden satte vi oss på bussen och åkte hem. Jag for till pappa och käkade sen sprang jag över till mamma (där jag bor). Tvättade håret och piffade till mig lite för kvällen.  sen styrde jag skrotis in till stan där jag träffade Elli , Elisa, en kompis till Elli och Emma :) vi prejade oss fram i publikgröten tills vi hade hyffsade platser nära sceenen. Artisterna var faktiskt lite av en besvikelse , men HEAT och Martin Stenmark var bra :D


Nåjo , sen då ? vi blev trötta på att stå och låtsas digga musiken , så vi rörde oss emot tivolit istället. Där träffade jag Emil :D pratade med han ett tag och så , de var länge sen sist :) haha den jäveln rökte och påstod sig vara nykter , tss..
Träffade Hugo också , han sålde rosor ^^. Ja , det var väl de vi gjorde , gick runt och pratade med folk. Efter ett tag kom CarroD och Jocke och var sociala :D så fina tsm :) vi snackade lite och vips hade gruppen försvunnit utan att vi märkte de , höhö. Så vi gick till Jossan och Hanna som skulle åka Batman :D tänkte åka den men nja, sparar mig :P åkte den ju två gånger på PDOL så. :)


Jag , Carro och Jocke fick veta att dom andra var i Norra hamn , så vi labbade dit. men inte hittade vi dom där , och inte var vi så sugna på att söka heller. Så vi gick till max och köpte Dumleglass och cola ;) Sen kom Elisa , Elli, Emma , Jossan och Hanna till oss :D Vi satt där som ett gäng maxfjortisar och snackade allmänt. Efter att tag kom två nollåttor killar och var sociala, trevligttrevligt. :)

Vi avslutade kvällen väldigt tidigt , vid tolv tror jag. men alla var nöjda och belåtna :) Jag följde med hem till jossan , carro och jocke och sovde med dom, lovely :D vi snackade på och vid två gick vi och sov ^^

Hade en jätte rolig dag / kväll / natt , träffade jättemånga kompisar som de var länge sen sist. Älskar festivaler :D


(gud vad jag använder smajlisar :O haha )



idag stack jag och jossan in till stan :) Testade massor av kläder men köpte inget , nåja. Jossan köpte massor av fina saker iaf :D  Köpte förköpsbilljeter till imorgon. Fyfan vilken kö det var på kulturens hus ! det var bara  240 före oss i kön
 -.-'



Snart ska jag till Elisa, hon har huset för sig själv , hehe ;) Vi ska väl myspysa , bästvän :) <33 Och vi tog jättemånga bilder igår , men eftersom min kamera är trasig måste elisa skicka alla sina istället , hehe x) så ni får vänta ett tag innan ni får se dom :)  men jag har laddat upp dom flesta bilderna från PDOL på min pixbox , så om ni vill kolla på dom jag inte har visat er ; http://www.pixbox.se/alb_show_id1102590_page0.html


Imorgon blir det partyparty :D Först förfest hos Hanna (som jag lärde känna igår , jättesnäll brud!) sen rör vi oss till stan :) ska bli superkul !!  


juste , skulle ju gå idag också , men skippar de.


äh ingen orkar väl ändå läsa det här ? nä trodde väl de ;D så nu säger jag byebye för mig , ha de bäst

room

Kategori: Allmänt

tjabba tjena.  idag försöker jag städa lite ( då jag inte gjorde det igår...) Men jag känner mig väldigt lat just nu. Det är tänkt att jag ska ge mig på badrummet , men jag har valt att försöka lite tappert på mitt och Elins rum istället, vilket behövs.  Det går som lite trögt :P och på en halvtimme slutar bästa vän så då ska jag vara med henne <33 som tur är har jag massa bra musik på datorn som jag lyssnar på :D (högt såklart.... )  Har börjat lyssna på Green day igen :)




Jag vill göra hål i tungan , fast jag vågar inte riktigt... Men vi får se , kanske kanske :D jag är ju så van vid att leka med gomplattan men eftersom jag har slutat använda den på dagen vill jag ha något annat att leka med. :)Och då tycker jag en tungstav skulle vara ett perfekt alternativ :D Sen har jag länge velat tattuera mig (stavas? :S ) och nu har jag kommit på en som jag verkligen vill göra :D tre hjärtan efter varandra , stor , mindre och minst :) Den ska symbolisera mina underbara syskon :) sen vill jag gadda mig på dom mest tokiga ställena ni kan tänka er (bla.  insidan av underläppen, bakom örat, och sidan av tummen..) men men , någon tatuering är inte aktuell än på ett tag tyvärr.




äh nu ska jag försöka ta tag i rummet ... ha de bäst :D  


eller vafan , har redan fastnat på msn... Siken otur! 


och jag glömde publicera det här inlägget,,,




hel och fin datastol ;D


H-h-h-HUGO

Kategori: Allmänt

Mina damer och jentlemän, kvinnor och barn. Får jag be om största möljiga tystnad.
Det är med stolthet jag presenterar .... *trumvirvel* 





 

HUGOS "VRÅLÅK" ! 




hehe.. har iaf varit med Hugo några timmar nu , vi gick på en liten skogspromenad :) myspys. Tänkte visa er hans så kallade vrålåk som jag har nämnt några gånger ;)





den har svartvit bagagelucka också ;D





snyggingen himself



Två snyggingar på en och samma bild :D

så far och flyg och häng och däng

Kategori:

hm klockan är 14.38 just nu. Min rumsgranne, min bror i egen hög person sover fortfarande. jag tycker att det är lite fy och skam att sova såhär sent. Därför gör jag allt som står i min makt att väcka han. Och det gör jag såklart bäst genom att dunka Dead by april med högtalarna vända emot väggen till hans rum. Stackars han har huvudkudden precis där vart mina högtalare är. oops ;)




Egentlien är jag inte mycket bättre själv, sitter i morgonrock... Men jag får faktiskt ursäktas , steg upp vid 11 tiden och duschade , så de så! sen har jag  fördrivit tiden med att smsa med min vän Emil. haha , han sommarjobbar på golfbanan, åker omkring i en elbil  som toppar 20 km/h , har blivit attackerad av en golfboll och har sett en snubbe med rosa brallor. tyckte de lät som att han har ett väldigt roligt jobb :)



Annars då... har inga planer för dagen faktiskt. Tänkte ta och göra mina plikter så att jag tjänar pengar till LK , kul liv. och på tal om LK , fan vad jag längtar dit alltså !!! ska gå alla dagarna , är pepp som fan :) fast jag tror inte att det kommer slå pdol, hade så helvetes roligt på PDOL så de är liksom oslagbart :)



haha föresten , ni måste bara lyssna på dethär klippet  , de är om en brud som dumpar sin kille via radio. Och hon får värsta dissen av han . Riktigt kul !






Så tänkte jag dra en hiss och diss...



Diss till : Coop extra i örnäset som aldrig får in min favorit dipp Tortilla från olw. Utan den dippen kan jag inte äta mina favoritchips sourcream onion med franska örter. och de leder till en fredagkväll utan både chips och dipp. De suger! tur att det bara är måndag (eller?...) och att på fredag är jag på lk :D

och sen vill jag dissa min bror som tror att han är cool som fortfarande sover fast jag har försökt väcka honom! snart häller jag vatten på honom! :D

Att vara kvinna. eller rättare sagt ; MENSVÄRK!!!!




Hiss till : Emil. För att han är så redigt rolig att smsa med :D

och till... Coca cola som har passerat både Pucko och mellanmjölk på min favoritdrycklista! Det är strongt gjort.

och Hugos Vrålåk. Vilken pärla! behöver jag säga mer ?..

PDOL :D

och dendär kirunakillen jag träffade på Hammerfall!



Hejdå!




<3

Kategori: Allmänt

heej , ifag har jag bloggtorka. just nu är jag hemma gos mina kusinvitaminer , alla och lars. lars tangentvod är så välanvänt at tangenterna är nernötta och bokstäverna är borta . så just nu sitter jag och gissar vart rätt bokstac är ... x) får efter dingerkänslan :D  så ni får ursäkta eventuella stavdel ;)


annars då ? tidigare idag var jag med elisa :) vi dansade på hennes dansmatta och sjönd singstar :D  trevligt trevligt ^^ hon ska skicka vilder från pdol , som bi ska få se sen :D


nej nu ska jag vara social , tjaao :)



ps. lats har lärt mig ett nytt ord på dinska : mostalainen (stavas?)haha jag har ingen aning om vad de betyder och han väfrar berätta...

"Jag är en dum blondin. Ständig kåt och fin."

Kategori:

vad säger ni , ska man skratta eller gråta ?







(och ja , de är hon som har gjort låtarna "my boobs are ok" och "I need a hot boy", men eftersom det är åldersgräns på dom låtarna på youtube kan jag inte ladda upp dom. Dom är faktiskt helfestliga :D )

Tänker du på samma sak som jag B1?

Kategori: Allmänt

....... -Jag tror det B2!



Njutning ;)

ridån har gått ner

Kategori:

Jag mår inte bra just nu. Långt ifrån. Jag vandrar runt i en dimmig cirkel. Jag mår skit! Den här bloggen är världelös. Jag använder den för  att skriva av mina känslor när jag är ledsen eller arg. Sen blir de helvetes fel i slutändan.  Jag vill vara arg, men jag kan inte. Jag kan inte vara arg ett längre tag , för jag hatar den känslan. Jag vill hata, men jag kan inte hata. Jag hatar att hata någon, så därför gör jag inte det. Istället är jag ledsen. Och varje gång jag har ryckt upp mig får jag höra något som gör mig ledsen igen. Jag klarar det inte. Juli månad ,  vilken bortkastad skitmånad , tänk om vi hade kunnat plocka bort den från år 2009 kalender? Jag måste göra någonting för att koppla bort mig från mina egna tankar, annars blir jag galen! Eller , det kanske jag redan är?  Hur vet man det , egentligen?

Ingenting blir bättre av att gräva ner sig. Men de är så otroligt lätt att säga , att allt blir bra. Att allt ordnar sig. Att livet spinner vidare.  Lättare sagt än gjort.


Jag känner att jag har grävt ner mig i min egna grav , och nu vet jag inte hur jag ska ta mig upp igen.Vänner försöker hjälpa mig som repsteg, men repet går bara av. Jag faller bara tillbaka, ner igen.


Det jag prioriterar högst hos andra är ärlighet. De är det jag uppskattar allra högst. Jag tar hellre emot en svidande sanning, än massa lögner. Ju mer man älskar en person desto starkare är ens förtroendre för den. När jag ber i ärlighetens namn , att inte ljuga för mig, när en person kollar mig i ögonen, och lovar mig sanningen, men ändå ljuger. Det  är då  allt förtroende raderas. Säg aldrig någonsin att ni älskar någon , om ni inte gör det. och ljug inte för den ni älskar/ har älskat. För när sanningen kommer fram, (vilket den ALLTID förr eller senare gör) då finns det så otroligt lite respekt kvar. 

Men jag måste bara säga, att hur kan man göra såhär , mot någon man en gång har älskat? Hur kan man vara så känslokall, hur kan man göra någon så illa medvetet?

Jag vet inte vad jag ska göra för att jag själv ska må bättre. Men jag vill tacka mina underbara vänner, som gång på gång flätar ett nytt rep till mig. Elisa, Ellinor, Hugo,Jossan, Carro L, D och B, Sofie, och såklart Pookie. och alla andra. Ni får mig att se ett ljus i tunneln. Hade ni inte funnits i mitt liv , jag lovar er, jag hade inte ens försökt klättra upp igen. Tack för att ni rycker upp mig. Tack för att ni lyssnar. TACK för att ni finns ! Ni är det värdefullaste jag vet. 

och extra tack till Hugo , som gjorde allt för att jag skulle bli glad idag. Som tog mig ut på en galen biltur ute i hertsöträsk. Som kramade om mig och sa : alla behöver vi en kram ibland.

Den senaste månaden har jag knappt levt. Nu ska jag ta igen min förlorade tid. Det är ungefär en månad kvar innan skolan börjar igen. En månad kvar innan vi måste ta tonvis med ansvar, ställas inför en drös med krav. Stiga upp halv sju på morgonen. Jag har en månad kvar att försöka njuta. Se vad framtiden erbjuder. Så därför har jag bestämt mig för att jag ska sluta bry mig om rätt och fel . Jag ska släppa tyglarna. Jag ska göra allt jag annars har sagt nej till. 


Har ni sett filmen yesman? killen som säger nej till allt men en dag blir han övertalad till att bara säga ja, till allting. Det ska jag göra från och med nu. Jag ska sluta tacka nej. Jag ska sluta vara den duktiga moralflickan som leker nykterist och är rädd för förändringar , och nya saker.

Jag bokstavligt talat skiter i vart jag vaknar upp på morgonen. Jag skiter i om de är på ett sjukhus, eller hos en okänd kille. Jag skiter i allt. Jag ska prova hur det är att vara full. Ni vet , jag var hon som inte "hade behov av alkohol". Nu har jag det . Kalla mig svag , men är man inte snarare stark som provar på nya saker ? Det återstår att se.


Jag måste säga , att det är tur att skolan inte har börjat än. Annars hade jag skitit i skolan också. 



Jag lägger ner denhär skitbloggen, för att tag iallafall. Jag hatar namnet, men samtidigt gillar jag det. Eftersom alla beskriver mig som just Hispig.


Ni  får ha en bra sommar. Vi får se när jag återgår till bloggandet igen. Nu ska jag ha kul med mina vänner. Planerar att rymma till Thailand, måste dock spara pengar först.  Jag och Elisa har en resa inplanerad , till Sollefteå. Ska bli skitkul. Vi ser vad framtiden erbjuder.



Kram / Rebecca



Den person som är värd dina tårar,
skulle aldrig få dig att gråta.








 





Let the sun refuse to shine
It won't be long before the days are brighter
If every step's an uphill climb, oohh
Carry on until they feel much lighter
For all the clouds up in the sky, oohh
For all the teardrops in our eyes

It can get only get better
Be still my heart
It can only get better
We've come this far
It can only get better
I know it hurts
For what it's worth
It can only get better

If he should ever come our way
Dry the tears and look somewhere above him

Might be easier to say than to do
But just pretend that you no longer love him
When your back's against the ropes, oohh
When you miss someone the most

It can get only get better
Be still my heart
It can only get better
We've come this far
It can only get better
I know it hurts
For what it's worth
It can only get better

I know it hurts, oohh
For what it's worth
It can only get better
It can only get better

I know it hurts
For what it's worth
It can only get better
It can only get better

Harila

Kategori: Allmänt

Jag måste bara säga att Elisa är så himla söt. Blir alltid lika glad när hon kallar mig för Harila istället för Rebecca. De var hon som började kalla mig för Tant Harila i 7:an , så mitt lilla smeknamn sitter kvar sen dess :)



Har lunch just nu , sriver mer sen <3

Den här låten gör mig glad

Kategori:

Gammal och rörig video, men gud vilket lyckopiller <3

Face your fear

Kategori: Allmänt

Jag har kommit på mig själv med en sak , att jag är väldigt rädd av mig.


Jag är till exempel rädd för att gå i trappen när det är mörkt. Jag inbillar mig att det står någon och gömmer dig vid hissen och bara väntar på att jag ska komma tillräckligt nära så att han kan hoppa fram med en kniv. Samtidigt som jag oroar mig över det vågar jag inte åka hiss. Tänk om någon står i hissen ? Eller springer upp för trappen och väntar på mig när jag kommer upp ? De vore ju liksom kört, ingen återvändo. När jag går upp för trappen vill jag vara ensamen eller med någon jag känner. Om jag hör att någon granne rasslar med låset får jag mer eller mindre panik.



Jag är rädd för att köra moped. På senaste tiden har jag inte vågat gasa fullt ut ( ca. 50 km/h) för jag tror att bakhjulet lossnar vilken sekund som helst. Eller punka, eller att gasen fastnar. Det är ju livsfarligt! Och när jag kommer till tunnlar stannar jag nästan helt eftersom man aldrig vet om det kommer någon från motsatta håll. Jag anänder alltid blinkers även om klockan är 4 på morgonen och ingen är ute. Hjälm är ett måste! Jag är rädd för att köra själv förbi en kyrkogård. När jag gör det börjar jag tänka att ett spöke kanske sitter bakom mig och åker snålskjuts. När jag kommer till dom tillfällena då jag måste passera en kyrkogård själv har jag mitt lilla knep : Svanka och puta ut med röven så att jag tar upp hela sadeln. Haha måste se förjävligt ut.


 Jag är rädd för tvapparater, fönster , speglar , datorskärmar och allt över huvudtaget som speglar sig. Om det är en spegel i rummet innan jag somnar så täcker jag över den. Tänk om man skulle vakna så står det någon på andra sidan glaset ? Och speglande glasrutor när det är mörk ute , tänk om man ser i spegelbilden att någon står bakom en , men när man vänder sig om är det ingen där? Jag kommer ihåg när man gick på lågstadiet. Då tjejera gick in i toan i matsalen, släckte lampan och sa "svarta madamm , svarta madamm , kom farm , kom fram." Jag var skiträdd när vi gjorde det. Såg alltid till att vara den som stod närmast dörren. Det var mörkt och trångt.


Sen är jag pissrädd för sprutor och blodprov. Den rädslan sitter i hjärnan, det är jag själv som har gjort att jag är så rädd. Jag kan börja gråta om någon berättar om deras senaste vaccin, och bara av att kolla på bilder med sprutor gör att jag blir kall och börjar darra. Jag vet att dom inte gör ont. Men deras utseende, och tanken av att nålen ska stickas genom min hud in till en ådra eller muskel, jag hatar de !


Jag är också rädd för att vara hemma ensamen. Om jag är det så måste alla rum vara öppna , alla lampor ska vara tända och persienerna uppdragna. Om ytterdörren ska vara upplåst eller inte är ett dilemma för mig.  om jag duschar utan att någon annan är hemma måste dörren vara stängd och låst, samma om jag bara går på toa. haha det bara är så.

Det är ju inte precis tvångstankar eller något jag mår dåligt av, men jag går ofta med tanken "tänk om..."

För jag är starkare än du

Kategori:

Tjabba tjena. Igår spenderade jag kvällen med Elli och Elisa. Vi gick på promenad, målet var hemmakväll :) På Coop träffade jag Hanna, Helen, Mimmi, CarroK och Alex. Åh brudar, gu va jag har saknat dom! Blev så jävla glad över att se att alla dom var med varandra igen! Vi kramades och småpratade sen gick vi vidare :) Måste bara säga att de märks när det är fredagkväll i luleå, vet inte hur många tutningar och blicka jag och brudsen fick när vi gick in emot stan ;D

På hemmakväll köpte jag en skräckfilm för bara 30 kr , hehe. Den heter  "från andra sidan". Idag ska the old gangbang + Jossan komma hem till mig och då ska vi se den :) <3


Nej nu skriker Elin om att hon ska ha datorn , bäst att hon för den då... Ha en  bra lördag :)


Vi avslutar med en låt:



Höhö älskar texten <3

P.s I hate you

Kategori: Allmänt

Detta inlägg är ämnat till mitt ex, Alexander heter han.
 
Du är inte längre den killen jag blev kär i. Du är en främling för mig , jag känner inte ens dig längre. Du är den falskaste människan som finns, du har varken hjärta eller samvete din stackars jävel. Du har givit mig så helvetes mycket smärta, och den smärtan är du inte ens värd.


Nu ska jag berätta till er den sanna versionen om varför han dumpade mig, den jag fick veta igår av en kompis (hon som jag nämner senare , hon som han försökte lägga in en stöt på ). Han sa ju till mig att han dumpade mig pga. att han inte älskade mig längre , att han inte kände som förr. och ni förstår, han är en sån som faller för sina tjejkompisar. så under den tiden vi var tillsammans fick han känslor för våran gemensamma kompis, och dom känslorna blev bara starkare och starkare. Så tillslut hade alla känslor han hade för mig runnit ut i sanden , så han dumpade mig för att kunna ragga på henne istället. Han dumpade alltså mig för att kunna ragga på en kompis (som jag förövrigt står mycket nära) och hade de inte varit för att hon sa nej, att dom bara var kompisar , då hade dom vart ett par idag. 

Jag kan tala om för er att de inte är första gången han gör så. i tidigare förhållanden har han varit otrogen, och han lämnade sitt ex för mig. Fyfan vad dåligt samvete jag har för henne, fyfan vad jag mår dåligt över de jag har gjort emot henne! det är först nu när jag själv har upplevt den smärtan som jag inser hur dåligt hon måste ha mått! Fyfan kärleken är blind.


Jag fattar att de är slut, jag accepterar de. MEN VAFAN HUR HAR DU HJÄRTA ATT SÅRA MIG ÄNNU MER? Hur kan du vara så jävla kåt/desperat/hjärtlös/störd i huvudet? Du sa för en vecka sen att du trivdes med att vara singel. Helvete heller , sanningen är ju att du försökte vinna henne!

Alle, du är ett svin. Full av skit. Jag fattar inte hur jag har kunnat vara  tillsammans med dig, hade jag vetat att du skulle få mig att må såhär dåligt som jag gör nu, då hade jag aldrig ens hälsat på dig.

Du ljuger ju förfan om allt, din jävla myttare! Inte ens när jag frågade dig om du hade träffat någon ny , att de var därför du gjorde slut, inte ens då kunde du vara ärlig! Du kunde inte unna mig att få de lättare att glömma dig. Men du har sant i en sak, vårat förhållande var en lögn. De var du som var lögnen. Du svek alla våra löften. Du ljög till och med om att du älskade mig. Du vet hur mycket dom orden betyder för mig , du vet !


Du sa rakt upp i mitt ansikte att du ville vara singel , du ville få tid att tänka. Sen får jag höra allt. Hur du skriver gulliga sms till henne, hur du leker "våran" lek med henne, sanning eller sanning,  att du har vart kär i henne i över ett år.  När vi var tillsammans sa  jag att jag var orolig för att hon hade känslor för dig. Du sa att oavsett om hon har det så skulle de inte påverka vårat förhållande, att de var mig du var kär i . Men de visade sig vara tvärt om , de var du som hade känslor för henne , inte hon för dig.

Jag äcklas av att tänka på dig. Jag skäms över att jag har vart tillsammans med dig. Det tog mig sex månader att inse vilket svin du faktiskt är.

Du har tömt mig på all luft. Du har lärt mig hata något som jag har älskat djupt och innerligt

Jag har alltid levt med mottot "hata aldrig den du en gång har älskat"  Fan heller , du har fyllt mig med så mycket hat!

Jag är ingen jävla barbaradocka, ingen trasa , ingen nalle som man slänger bort när man blir less.

Du snackar skit om dina klasskompisar , "industrisluskarna" som du kallar dom för. Att dom är ett stort gäng idioter som bara knullar fulla fjortisar i bajshålet. Vafan gör inte du själv då? Tror du verkligen att du är bättre än dom?  efter allt du har gjort , fan heller! Ni tillhör ju samma ras , du snackar skit om dina bröder! Eller var  det dig själv du pratade om hela tiden? Jag vet inte.


Du sa att du ville att vi skulle fortsätta vara kompisar , men du gör ju fan allt för att vi inte ska vara de! Du är så helvetes respektlös!  Fyfan hittar du inga andra brudar än dina kompisar?


Är så jävla tom på ord, men nu ska du få höra : DU är den falskaste människan jag någonsin har träffat , hur fan kunde jag älska dig ? Du var så jävla fin , men du är ju fan ett monster! Du har bevisat att varken jag eller våran tid ihop betyder någonting. fem jävla månader helt åt skogen! Jag hatar dig, fattar du de ? JAG HATAR DIG! och med tanke på alla fina människor du har runt om dig så förvånar det mig verkligen att du har blivit de svin du faktiskt är. Alla ord som kommer ur din mun är mer eller  mindre lögn! DU kan dra åt helvete, hela du! Jag hoppas att jag aldrig mer ser dig! Alla minnen är så helvetes långt bort ! Du vet hur dåligt du har fått mig att må , ändå ska du få mig att må ännu sämre. Vafan strävar du efter , egentligen???

Jag håller fan med alla andra, JAG förtjänar bättre !!!

Du är hjärtlös, du underskattar dom tre orden "jag älskar dig" Du ljuger folk upp i ansiktet. Du verkar ju fan bara vara ute efter knull! Sex är överskattat, så sa du också en gång i tiden. Sex är helvetes överskattat . Tanken om saker vi har gjort med varandra gör mig illamående. Du vet vad jag pratar om.


Så jag säger bara FUCK YOU dra åt helvete hoppas vi inte ses mer och JAG HATAR DIG.


Sick of crying, tired of trying, yeah Im smiling, but inside Im dying..

Kategori:

En av mina favoritlåtar , trodde dock aldrig att jag skulle tvingas känna igen mig i texten, ALDRIG!








Remember those photographs we took on the boat in Spain
I took them down and ripped them up and threw them all away
remember on the back of one you wrote we were meant to be
that doesn't really matter now cause u don't mean a thing to me

baby you shoulda told me told me from the start
I thought I was your only till you put me on a shelf and found somebody else

[Chorus]
I never thought that you would ever do that everything we had is gone
said you loved me said never leave me maybe you just heard your wrong
cause im damaged, im damaged, don't know what to do, baby
im damaged so, so damaged because of you

got rid of those clothes you left like you got rid of our dreams
don't wanna be reminded of all of the memories
I use to have the ticket stamp saved from our very first date
but that don't really matter now cause you threw our love away


baby you shoulda told me cause now im torn apart
thought that I was your only till you put me on the shelf and found sumbody else

[Chorus]I never thought that you would ever do that everything we had is gone
said you loved me said never leave me maybe you just heard your wrong
cause im damaged, im damaged, don't know what to do, baby
im damaged so, so damaged because of you


its almost like you were never here
I almost feel like I don't care cause I almost got rid of all the pain
the only thing I have left to say is how good you leave me so damaged

[Chorus]I never thought that you would ever do that everything we had is gone
said you loved me said never leave me maybe you just heard your wrong
cause im damaged, im damaged, don't know what to do, baby
im damaged so, so damaged because of you

Girl I never thought, never thought never thought that'd you'd do that everything is gone
(everything is gone)
you said you loved me said youd never leave me maybe I just heard you wrong (heard you wrong)

[Chorus till end] I never thought that you would ever do that everything we had is gone
said you loved me said never leave me maybe you just heard your wrong
cause im damaged, im damaged, don't know what to do, baby
im damaged so, so damaged because of you

hhe

Kategori:

Tänkte börja med att tacka alla underbara människor som kom ihåg min födelsedag igår. Fick massor av grattis-sms, de gjorde mig verkligen glad och jag kände mig ihågkommen♥ Corny var alla först med att gratta :) Måste nästan säga att jag blev allra gladast av ett telefonsamtal som kom nerifrån skåne av ett par som campade i sin bil  :) Kul att dom ringde ! <3

igår var jag hemma hos Elli till klockan två på natten , hehe. Dom har ett hemmaspa på sin gård , och den var så underbart skön! var lite orolig eftersom jag skulle upp klockan sex. Vaknade tio minuter innan jag började , de vill säga tio i sju. Men vet ni ? jag hann i tid utan att komma sent! Cred till mig ? jaaa!





om det finns en gud så är jag säker på att han heter Måns Zelmerlöw. Den mannen har allt. Världens finaste leende, lagom skäggstubb, mörkt hår och hela hans blick liksom talar för sig. Och nu lät jag väl som ett Johan 'Palm fans som står och skriker vid sceenen ;) men ja. Lyssna på den här så kanske ni förstår mig:








Känner att jag egentligen inte har något att skriva. så vi säger väl godnatt. Hejdå :D
Visst är jag söööt när jag är sådär lortig i ansiktet? vanlig dag på jobbet :)

Ska ni inte gratta?

Kategori:

Höhö godmorgon på er ;) Sitter här och ska snart börja göra mig klar till jobbet, men jag har lite tid över så passar på att fördriva den här och nu. Brukar vanligtvis kolla på tebetubies , men jag orkar inte. Dom är typ läskiga x) Sami är av någon konstig anledning inne på msn, här får ni en tjuvtitt på vad vi pratar om :


  
(Vart ska du komma?) x)


Dessutom fyller jag sweet seventeen idag! och kan säga redan nu att de blir världens sämsta födelsedag -.-' Sitter ju här, när jag egentligen vore sova (JAAA JAG VET ATT DE HETER "BORDE", men de är så svensson och tråkigt :D) Ja  hur som helst.... Britttan har ju sin konsert i globen i dag ! Min lyckliga vän Lina är där i huvudstaden just nu och ska se henne, hur lycklig får man vara på en skala egentligen ? Åååh.... Men Madre har beställt min favorittårta så jättehemsk blir nog inte min birthday trotts allt :) haha billig lycka.


Nej plikten kallar , ciao!


I'm sexy , I'm hot , I'm everything your not!

HAHAHA FYFAN VAD JAG ÄR MORGONFLUMMIG

my day

Kategori: Allmänt

Heejheejheejhallå på er ! Kom nyss hem, har vart med CarroL , Mailn och Hugo :) vi lallade omkring på örnäset , hehe bla. hängde i lekparker.. :P Men de var superkul :) Har inte snackat med Hugo sen slutet av januari, vi har väl vart lite ovänner... men äh vafan de är överstrycket nu :) måste ju erkänna att jag har saknat han, alla våra rökpauser mitt i natten (han som röker) , alla promenader , alla gånger han har retat mig pågrund av att han är typ dubbelt så lång som mig och snöbadat mig , höhö . nej men de känns perfa att vi är sams igen. Lärde känna honom på hans 20års dag , nästan ett år sedan :O tiden går fort!


Nåjo , nu sitter jag här. Funderar på att kanske gå och ta mig en macka , känner mig inte allt för hungrig. Sen sak jag ut och träffa Hugo igen , haha minnen back in the days!


De var jättekul att träffa Carro och Mailn  också ! Annars så ses vi bara på skolan så de var kul att vi var med varann nu på fritiden :) Elskar er babes<3



Ni ser , han är LÅÅNG!


Han provade min jacka , som för övrigt är storlek 34. haha den satt lite tajt






Dom skulle dra några cheerleading skillz, Carro blev ett spöke:)





Gammal bild på mig och babe <3

Moppefjorre

Kategori: Allmänt

Godemorgen på er! min kväll/natt har varit jättebra ! Åkte ju somsagt till Tuna och var med CarroB och Sara :)  de var lite kyligt ute, ca 15 grader bara. Badkruka som jag är så kände jag inte för att bada ;) Men carro och sara gjorde de ! man frös bara av att kolla på dom :P Hehe de tog en timma för mig att köra , vet ni varför ? jag körde den sista biten på en grusväg längst vattnet, och jag hatar att köra på grus! så de gick inte skrytsamt fort... och så var jag påväg att köra in i ett träd , så går de om man ska kolla på vattnet istället för vägen x)

Måste faktiskt skryta lite, påväg dit körde jag efter en cykelväg. Efter ett tag hamnade jag bakom ett par moppepojkar som körde sloooowly. Hehe kunde inte låta bli att stajla så jag brassade på och körde om dom ;D ni skulle ha sett deras min;) En tjej på en -96:a körde om dom , h3h3.

Efter att dom hade badat så körde vi runt runt runt och kollade efter lite allt möjligt. dsv. Om vi kände någon i stan , om de fanns några ungdomar ute överhuvud taget , och ja såklart.... Boysboysboys. lovely. Nej nu ska jag sova , Nattinatti på er :)

Juste , imorron ska CarroL komma till mig, kuuuul :D <3333




Sister from other Fitta


Rebecca


Sara Carro Rebecca


<3

bada

Kategori:

Carro ringde nyss , hon vill att jag ska komma till Tuna och bada med henne och Sara, klart man inte bangar!

Hörs sen , puss!

Gårdagen

Kategori: Allmänt

har ju helt glömt bort att berätta om gårdagen. Igår satten jag mig på en länsbuss och åkte till Piteå. Där träffade jag världens bästa syskonpar , Jennifer och Amanda :) Vi fikade och surrade, hann även med att shoppa lite på Gina. Jag har verkligen saknat dom , haha även fast det inte var allt för länge sedan vi träffades sist ;D men iaf liksom. Åh de var så skönt att få krama om dom! Jennifer var tvungen att köra hem och hämta en hjälm till amanda eftersom hon glömde den på vägen dit, så jag var själv med Amanda ett tag. Värsta jobbiga ungen alltså!!! NEEJ skoja bara :D vi gick på gina och provade massor av kläder och tog kort på oss i spegeln, egoist? javisst ;) Jag köpte en urmysig mörkggrå bolero och ett bra att ha linne, svart :) Så ser dom ut (haha kolla min röv i spegeln xD):




Och här får ni lite andra bilder:





HAHA BÄSTBILDEN ;)


Idag for jag dock till stan och böt storlek på linnet , insåg när jag kom hem att M var för stort... Den var jätteslapp över bröstkorgen och axlarna. Så jag böt till S och den sitter perfa :D

Våta drömmar

Kategori: Allmänt

Jag drömde en jättekonstig dröm inatt. Jag var i någon by, vet dock inte vilken. Hade ingenstanns att sova och tog mig inte hem. Men jag träffade En kille, Emil hette han. Han hade blont, plattat hår och stylat det nivet sådär snyggt. Han sa att jag kunde sova hos han, så de gjorde jag. Han hade världens snyggaste kropp, lagomt stora muskler. Vi skulle sova i samma säng. Inget mig emot. Haha, räkna ut själv hur drömmen slutade...



De är nog som Jocke säger , jag tänker bara på sex ;)

Önska dig något.

Kategori: Allmänt

Jag fyller år på måndag , tänkte att de kunde vara kul med en liten önskelista
(så alla vänner vet vad dom ska ge mig *blinkblink* ;D)




Jag önskar mig:

*Biljetter till BRITNEY SPEARS KONSERT I GLOBEN (som är på MIN födelsedag...)
*En ny foundation 
*Absolute Summer Hits 2009 
* En deodorant som luktar gotti
*En rosa mopedhjälm (alt. gul)
*Kenny Starfighter - TV-serien (finns på Cdon)
*lukta gott saker
*biljetter till diggilo tuneringen
*En biokväll med mina vänner <3
*Snygga sängkläder :D 
*Bröderna Fluff - Vol. 1-3 (finns på cdon)
*Tuggummin
*Presentkort på gina eller H&M
*En flygbiljett till thailand utan returresa
*en ny sängmadrass
*Tamponger från apoteket
*En tatuering
*BRA rakhyvlar
*Ny, svarta strumpor
*Teckningar som ni ritat :)



De var väl allt de.




 

Dagens låtar

Kategori:

1) Savage Garden - crash 'n' burn
2) Erik Hassle - Hurtful

♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥





fin dikt

Kategori: Allmänt

Dagen kan komma då min kropp ligger vit på ett sjukhus och läkaren konstanterar att min hjärna har slutat att fungera.

-Ge då mina ögon till en man som aldrig har sett en soluppgång, ett barns ansikte eller en kvinnas ögon.
-Ge då mitt hjärta till nån vars egna hjärta bara har givit honom ändlösa dagar av smärta.
-Ge mitt blod till tonåringen som dragits fram ur bilvraket så att han kan få se sina barn leka.
-Ge mina njurar till en människa vars liv, vecka efter vecka är beroende av en maskin.

Ta mina ben, varje muskelfiber, varje nerv ur min kropp, och finn det möjliga för ett invalidiserat barn att gå.
 Utforska varje skrymsel, ta mina celler och odla dem, så att en stum pojke kan få heja på sitt favoritlag och en
döv flicka höra regnet smattra.
 
Bränn det som blir kvar av mig och sprid askan för vinden. Om ni måste begrava mig, begrav då mina fel, mina svagheter, mina misstag och fördommar. Ge mina synder till djävulen och min själ Gud. Om ni av en händelse vill komma ihåg mig, kom då i håg att jag älskar er.

hth

Kategori: Allmänt

Oh my , ett tag sen jag skrev? Igår var jag hos pappa fram till kl.18.00 ungefär. sen gick jag hem och duschade och väntade på att CarroD skulle sluta jobbet. Carro ringde och sa att hon hade fått sluta tidigare så jag drog på mig kläder och slängde ner massa tjcokissaker och filmer i en påse och gick över till henne :) Vi hade helt enkelt en liten myskväll. Vi såg på två filmer, en skräckis som jag inte kommer ihåg namnet på , och för att vi inte skulle sitta och skaka resten av kvällen så såg vi Järnets änglar direkt efter. Kul att den filmen är inspelad i luleå och ssab. Sen så satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord. Ni vet ,  tjejsnack? och så hämtade hon två skolkataloger , en till oss var, som vi satt och bläddrade i. "Han , HAN var snygg!" och "Dom känner jag" osv. haha :) gick hem vid 3.15 och var dödstrött. men så fort jag fick andas friskluft blev jag pigg igen. Alle ringde och berättade om sin födelsedag. pratade med han i 1,5 timmar , så ni förstår att jag somnade sent..  


Även denna dag  har jag spenderat hos Carro, fjärde dagen i rad. Tack babe<3 Vi gick till stan , var på hemmakväll sen smedjan och sen tog vi bussen hem igen. Haha så nödvändigt ;D nej men de var skönt att komma ut och lufta vingarna :) Vi såg en ny skräckis idag, "I know what you did last summer" Den var väl okej läskig. men tänk er , två brudar själva i en lägenhet som ser på skräckfilm , ojojoj. Vi kom överens med Jossan att vi ska ha en skräckisdag med massa läskiga filmer, så kul de ska bli! Det känns som att jag sviker mina vänner när jag inte hör av mig till dom. Men just nu måste jag göra det som känns bäst för mig, jag tror ni förstår iaf<3 Jag hör av mig när jag känner att den tiden är kommen, just nu... nää de går bara inte. Carro är så unik , hon får mig verkligen på andra tankebanor, de är liksom bara hon och jag. Och hon fick mig att skratta igår , första gången på flera dar. och det var inget litet "haha" utan hjärtligt. Så skönt , jag kan skratta igen! Och äta !! haha de gick fort över . Även om ja så inte är mycket så är det ju iaf något :)


Ska egentligen sova nu , ska ju upp och jobba imorron. Förra året var jag så pepp inför sommarjobbet, och nervös! men nu.. nä jag har inte tid att vara nervös, eller ens pepp. jag ska ju bara jobba? kräla omkring i nerpissade buskar. Bara man får lyssna på musik är jag nöjd :) Hello ? money money money! Jag ska nog köpa en skinnjacka, har velat ha en länge nu så why not? och Pumps! har blivit kär i pumps :) De blir nog till att slösa pengarna iaf...



Thailand , Ranong med världens bästa Pookie (Min ingifta moster) Hon säger alltid till mig på msn , "I miss you , I love you Sister"
Hon är som en liten lapplisa, kan sätta plåster på både hjärta och smärta :)




Trögare blondin är svårt att hitta , men jag ÄLSKAR henne <33

otippade bilder , men vem bryr sig , egentligen??