.

KUL...

Kategori: Allmänt

Att jag tog ledigt igår för att vara med Emil (vi jobbar så olika så vi hinner knappt ses alls) och så sov jag större delen av tiden? Stackars pöjk :)

Nu nalkas nattjobb, vet dock inte vart jag ska vara men det återstår väl att se.

Har dessutom fått en tillfällig anställning på fyren som nattjobbare, inte illa! Jag ska vara vikarie för en tjej som behövde mammaledigt och det blev fler kvällar än tänk, klagar inte, trivs så himla bra med att jobba natt där!


Hejdå

kanske var det tur

Kategori: Allmänt

Fan vad jag har gått lös, varit hopplös
Varit en millimeter från förfall
Sprungit som en halvdöd
Känns som jag gått under överallt

Kanske var det tur, att jag föll så djupt
För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

Spöken på jobbet?

Kategori: Allmänt

Måste bara berätta lite snabbt om när jag jobbade natt tisdag till onsdag. Det var min första natt på ett nytt ställe och jag var extra resurs åt en kvinna som sov, även alla andra brukare på avdelningen sov. Hon jag jobbade med var inne på kontoret och svarade på trygghetslarm och jag satt ensamen i dagrummet och såg på tv (på låg volym såklart , för att inte väcka alla som sov)

Mitt i allt så tycker jag att det låter som att någon går med rullator i korridoren. jag sträcker mig för att se, men nej, ingen rullator inte. Jag vet ju att alla sover och det fanns bara en som har rullator och det larmar direkt hon sätter ner fötterna på golvet, dessutom kom ljudet från andra hållet. Jag tänker att det nog bara var min kollega som gick i korridoren och gick in i något rum, att hon släpar fötterna när hon går.

Bara någon minut senare kommer hon och sätter sig med  mig och jag tänker inte mer på vad jag hade trott mig höra, det var nog trotts allt hon som lät.

Natten därpå håller en kollega från en annan avdelning mig sällskap ett tag. Jag frågar henne om hon inte tycker att det är obehagligt att vara helt själv på en våning, specielt på natten kan man ju bli lite vidskeplig och lättskrämd. Hon svarar att, nej, hon är van men i början var det lite obehaglig.

Jag frågar henne om hon någon gång har upplevt något övernaturligt i huset, och hon svarar; nej , det är lungt här man kan höra lite saker, det är ju ett gammalt hus och många som har dött här, men ingen har någonsin sett eller känt något. Det enda är att man kan höra en rullator i korridoren.

haha. Tji fick jag

NY BIKINI för fan!!

Kategori: Allmänt

ååååh ångest, jag saknar min tungpiercing. hur kan man ens sakna en PIERCING? Det är ju sjukt.  Kanske tar och gör om den, fast det finns ju en anledning till att jag tog ut den för ungefär ett år sedan, den slet verkligen på tänderna så det kändes ovärt att bli tandlös på kuppen.


Jaja, här sitter jag med magkatarr och urinvägsinfektion, haha skönt att ha två flugor i en smäll iallafall. Min familj är i Thailand och jag DÖR av avundsjuka! haha, desutom är min mage som en ballong, jättesvullen och spänd på grund av magkatarren, känner mig lagomt fin.

Nåja, jag jobbar på här hemma i sverige, och när dom kommer hem fattiga och utvilade så är jag rik och sliten :)

Snart fyller jag 20 år och det planeras dunderfest, längtar! jag fyller dessutom år på fredag den 13:de, kan det bli bättre ?!


Idag är det... söndag? eller ja, måndag egentligen men det känns fortfarande som söndag. Jag har krigat igenom 4 jobbnätter denna vecka så nu är min dygnsrytm och tidsuppfattning helt åt helvete. Imorgon (idag) hoppas jag på mera jobb, såklart! Arbetsnarkomanen inom mig hoppar ihjäl sig av tillfredställelse!


Förresten! jag har köpt en  ny bikini! Jippi, som jag har SÖKT. min kropp är så oproportionerlig, jättesmala vader men breda lår. Jättesmala axlar men bred bröstkorg. Typ. Nog för att jag älsakr min kropp, det gör jag verkligen, men när det kommer till att hitta kläder som passar så är det inte lika lätt. Till exempel BH:ar har jag jättesvårt att hitta någon som passar mina myggbett ;)

Men iaf, jag har tillslut hittat en bikini, såhär ser den ut:


amaaaagad porr ju Why so serious?

och här har ni syrrans reaktion när hon såg den:

Va FAAN har du på dig, seriöst?!?

hahaha ååh orkar inte vara nån faschön-tönt, det jag tycker fint det tycker jag är fint , och då får alla andra tycka precis vad dom vill!

♥♥

Kategori: Allmänt

massa prat

Kategori: Allmänt

Hej! Jag ska jobba natt i veckan , därför sitter jag uppe sent och vänjer mig lite. Ny vecka = massor av jobb, skönt! idag har jag jobbat 13-21 och imorgon, tisdag och onsdag vankas det nattjobb, 21-07. Äntligen, som jag har längtat efter att få jobba natt.

Det blir även att jobba midsommar för min del, har velat fram och tillbaka flera gånger om jag ska jobba eller vara ledig på midsommar, fast egentligen... Visst , det hade vart jättekul att vara med fina vänner, men jag har aldrig någonsin hittils firat midsommar, och det var för tre år sedan jag överhuvudtaget visst att midsommar var en högtid. (ja, jag har levt under en stor tung sten hela mitt liv, då blir man bakom flötet)

Gud, jag älskar verkligen mitt jobb! :) I och med mitt jobb så har jag blivit mer ödmjuk, och för mig är det verkligen en personlighet som är eftersträvansvärd och något himla fint. Jag lär mig för varje dag som går att förstå mig på olika typer av människor i olika åldrar och livssituationer. Jag är väldigt ung, och har faktiskt inte särskilt många livserfarenheter, men det kommer.

Jag tycker att det är så otroligt spännande att lyssna på personers berättelser från förr. Tillexempel idag, då pratade jag med en kvinna som har vuxit upp i torneådalen, där även min mormor var ifrån. Hon berättade bland annat  hur det var att växa upp på den svenska sidan , medans det var krig på den finska, något som mormor också berättade om. Hon berättade saker som varken står i historieböcker eller som går att söka på googel. spännande!Annars då.. På onsdag åker ena halvan av familjen till thailand. vill så gärna följa med, men jag ska ändå flytta dit i framtiden så jag hinner.

I helgen var jag på besök i underbara lillpite. Älskar den byn. Hälsade som vanligt på hos familjen Lidman/Lindström, och dom har en gästvänlighet som skänkt från ovan. Fina underbara otroligt älskade vänner ♥ rakarns vad jag tycker om er!

Jag och Jensan stack ut och tältade, ojoj.. nog för att jag älskar att tälta, men det var ett tag sedan sist så jag var rätt nojjig. Låg i flera timmar och väntade på att en seriemördare skulle sticka ihjäl oss, haha. Blev riktigt förvånad när jag vaknade på morgonen och insåg att vi faktistk levde.


Hann även med att få nya vänner och en utgång på Kalles i piteå. ååh, när jag tänker efter, helgen var verkligen riktigt, riktigt fin!!

älskade storebrolle.

.

Kategori: Allmänt

Det är konstigt. Jag tycker jämt att det känns som att tiden står stilla, att inget händer. Att livet är onödigt.

Jag har sån åldersnojja, jag känner mig lika gammal som tanterna jag jobbar med, ändå får jag inte ens komma in på de flesta krogar på stan, och jag åker fortfarande buss med barnbiljett.

Jag brukar tänka, hur ska jag stå ut att leva tills jag är 30-40 år, det är ju så sjukt länge tills dess, gammal gammal gammal

Samtidigt så läser jag dödsannonser flitigt. Av någon anledning så kollar jag alltid på vilket år personen var född. "1963?! Herregud, så ung, så mycket kvar att leva för!" tänker jag.

Tanken slog mig, Jag tycker att dom som är födda 1963 är unga, medans jag tycker att jag själv, som är född 1992, är gammal. Märkligt.

Nej, jag har inte dödslängtan, inte alls faktiskt. Jag är nog bara lite deppig, jag brukar bli det ibland. Eller nå.