.

?

Kategori: Allmänt

jag vill donera blod och stamceller. Är jag konstig?

Tattoo

Kategori: Allmänt

Det absolut enda jag önskar mig i studentpresent är pengar till en tatuering, allt annat är förbjudet! Det ska bli en familje/personer som står mig extremt nära tatuering som jag aldrig någonsin i hela mitt liv kommer ångra. Jag är inte säker på vart den ska sitta än men det lutar allra mest mot nacken, så himla fint! och ja , det kommer vara en text. Första raden från en känd låt. So close, no matter how far. Låter de bekant? Klingar ingen klocka? Metallica - Nothing else matters. Längtar längtar längtar att bli märkt med bläck för resten av livet. Den kommer betyda så himla mycket!!! :)


För min underbara familj
För mina fina Elisa
För mina  änglar i himlen
För min "storasyster" Pookie
För min EmilPemil

So close, no matter how far.

Personer som jag skulle offra allt för om de behövdes. Mitt allt, utan er är jag inget.

Helst av allt skulle jag vilja tatuera in allas namn, men då kommer jag ju bli en levande namnupsamling haha. 

Det är ju faktiskt också en väldigt praktisk tatuering eftersom det hela tiden kommer hoppa in nya människor i mitt liv som betyder , tex. mina framtida barn osv. smart där Harila!

blööö

Kategori: Allmänt

Kan inte fatta att jag är tre skolabeten ifån att bli fri från gymnasiet, helt otroligt. Idag skickade jag in analysfrågorna till religionen och därmed är den kursen klar, nu har jag bara svenskan och småföretagandet kvar. overkligt! ska bli så himla skönt, kan lova er att på studenten kommer jag vara den som skriker allra mest av lycka. Och jag kommer inte sakna ekonomiprogramet eller hackspetten ett skit! Siffror och sånt har aldrig någonsin vart min grej så jag fattar inte att jag valde de. Fast i och försig, det låg ju inte särkilt mycket baktanke i beslutet utan jag bara tutade och gasade.  Nåja, tre år har man lyckats trampa igenom! såsmåningom ska jag läsa svettsarutbildningen på komvux, har ganska länge ångrat att jag inte  valde att börja itek så nu får jag en andrachans :) dock vet jag inte om det blir nu i år eller nästa år, de ville helst att man skulle vara 20+ nämligen, men med lite tur och hopp går allt...har ju faktsikt fördel att jag har en köttgrotta mellan bena i detta läge då de vill ha in tjejer.

Appråpå tur, igår vann jag en biljett till studentutsparken som kommer hållas på olivers på studentnatten. första gången någonsin jag vinner något typ, haha! glader blev jag iaf :) dock har jag redan köpt förköp dit så det blir att bjuda med en otroligt trevlig prick, jättekul ju! :)

haha tanken slog mig precis att eftersom jag har lösenorsskyddat bloggen är det bara jag och Emil så kan läsa detta, så.... Hej älskling! ♥ Haha typ schitzo detta känns helt plötsligt.

är glad över att alla lektioner är slut i princip, då kan jag hjälpa till i restaurengen. Family first!

Justja, haha idag gav jag Anya Tuchpennor (stavas det så? jaja, idag gör det de.) och hon blev jätteglad. Vad har vi lärt oss av de? jo, man ska aldrig lämna en treåring obevakad med tushpennor,(oops, ny stavning visst..) det kan sluta såhär:haha surskit ♥

Ni  förstår,  hon ville sminka sig som en prinsessa runt ögona. hon lyckades bra!

kärlek vid första ögonkastet

Kategori:

If you die, I die. That's the way it is.

Kategori: Allmäntsnart ett år älskling, ett år...♥

Emiiiiiil :D

Kategori: Allmänt

På torsdag kommer min bubbe äntligen hem från Turkiet. Längtar så jag nästan spricker, vill ha han hos mig nu.


Världens finaste kille, en helt fantastisk pojkvän! Älskar dig, du är bäst♥

.

Kategori: Allmänt

Kära gode Gud...

Kategori: Allmänt

....Alltså... är du säker på att jag och Emil är menade för varandra...?

STORT grattis....

Kategori: Allmänt

Till världens bästa storebror som klarade uppkörningen igår och nu har körkort! Love you mestmestmest

tvättatvättatvätta

Kategori: Allmänt

Idag är det Tosdag vilket innebär att alla barn i klass SP3e är lediga. Dock betyder inte det att Rebecca Harila är det, nej. På torsdagar är hon nämligen en exemplarisk och hjälpsam dotter som antingen jobbar i sin styvmors restaurang eller tvättar familjens kläder i tvättstugan. Båda två sakerna är ytters uppskattade av föräldrarna då det innebär avlastning, vilket leder till att det blir glada och säger ; tack så mycket Becca! och klappar henne på huvudet.


haha nej men. Idag har jag spenderat större delen med att tvätta världens fetsate tvättberg bestående av :

Handdukar
UNDERKLÄDER I MASSOR
Elins kläder
Robins (ytterst få) kläder
Mina egna kläder
Mammas (även här ytters få) kläder

Dessutom så SORTERADE jag allt , OOOOH WELL DONE! vuxenpoäng!

Nu ska jag till min far och äta/busa med AnskyPansky, sen ska jag  trampa iväg och unna mig en resa på solarieöarna med min underbara Sofie ♥