.

THAAAAAAAAAAILAND

Kategori: AllmäntEn liten fläsklisa vid namn rebecca Harila i thailand år 2001 , haha ;D
Imorgon, 24/3 smäller de ! eller iaf lyfter. Då sitter jag med hela min familj (mamma, jag , Robin , Elin , Anya, pappa , pappas fru)  på ett direktflyg påväg till Phuket.  redan andra dagen i phuket åker jag , mina två , systrar , pappa och pappas fru till hennes hemstad Ranong som är ca 3 timmars bilfärd ifrån phuket om jag inte minns fel. där stannar vi i fyra dygn sen åker jag, lillasyster elin och pappa tillbaka till phuket medans Anya (lillasyster 2) och hennes mor stannar i ranong :) i phuket tar jag en taxi till karon beach där mamma och storebror robin väntar på mig. Vad pappa och elin gör när jag är borta har jag ingen aning om , men vi kommer ses massor av gånger iaf :D


Ska träffa en massa bekanta när jag är där , folk som jag lärde känna när jag var med pappa i bangkok våren  -01. DE ÄR ALLTSÅ MEGALÄNGE SEN JAG TRÄFFADE DOM OCH JAG VARA RENA BARNET DÅ! x)har saknat dom myckemycke ^^ de är ganska konstigt , även fast min engelska sög på den tiden , så kunde vi ändå kommunicera och prata och så med varandra. nu i efterhand undrar jag verkligen , verkligen hur
dock kommer inte flygresan vara den roligaste, 12 timmar tror jag den kommer ta per resa! hatar att flyga. är som ett litet barn då , vill inte sitta still längre än nödvändig (vilket inte är alls särskillt länge) De ända som är roligt med att flyga är start och landning ;D Blir väl att ladda upp med en massa tidsfördriv såsom MASSA böcker , busa med anya , musik . och allt sånt.. 
 
de blir dessutom våran första familjesemester , bättre sent än aldrig ;)


måste bara säga att de ska bli så otroligt skönt att komma bort från sverige ett tag igen , även fast de bara är två veckor! men kommer sakna så många här i vårat ikea-land :( Alle , elisa , vissa i klassen , laget.

sen ska alla hålla tummar och tår för ACA den 4/4 för då tävlar dom i distriktmästerskap :D HEJA TJEJER !! <3

Elisa

Kategori: Allmänt

En av mina allra närmsta vänner Heter Elisa Andersson. Henne lärde jag känna när vi hamnade i samma klass i sjuan. Hon gjorde att högstadiet blev en absolut underbar tid , för ärligt talat , iprincip alla minnen jag har av dom tre åren , där finns Elisa med i bilden. Elisa och jag är väldigt lika varandra , samma sorts humor och tankesätt och vi kan skratta , skratta tills de gör ont i magen och man har träningsvärk i munnen ,och de är bara så skönt .Hon har alltid funnits där och tröstat och vart en hjälpande hand , och de måste jag säga att de är jag väldigt tacksam för, inte alla som pallar att laga en annans hjärtekras... Elisa är en väldigt rolig , snäll , gullig och pålitlig person . och jag tror att de är främst de sistnämnda som gör henne så vacker och unik - man vet verkligen att man har förtroende för henne ! De finns massor av saker som bara hon och jag delar , hemligheter som man kallar de . saker som jag vill att bara hon ska veta om, som jag vet att oavsett vad de är , så sprider hon de inte. Förtroende är viktigt , väldigt viktigt , både i vänskap och i förhållande . Och om jag säger såhär ; Elisa och Alle , de är dom som vet allt om mig , kan mig in och utantill,  jag har helt enkelt ett enormt förtroende för dom två. Elisa är väldigt viktig för mig , så är de bara . och även om vi gormar lite då och då eller inte ses ibland så vet vi båda två alltid vart vi har varandra. För bråk , de löser man . Och även om man inte ses så ofta betyder de inte att man är ovänner. De är nog våran oskrivna gyllene regel :) Elisa är en av dom ytterst få som jag kan se in i framtiden med. Skulle inte bli förvånad om vi sitter på samma ålderdomshem när vi är 85 bast och den ena är döv och den andre  nästan blind ;) De är även med henne jag kommer festa och shaka loss med på 18:årsdagen , och de är henne jag kommer leja som barnvakt. och nej jag vet , de är inte de man säger som spelar någon  roll , utan vad man gör . Men de skiter jag i , nu är de såhär. Elisa är  min bästa vän , och hon har en stor plats i mitt hjärta. Jo faktiskt , min allra bäste vän, de känns verkligen. Jag älskar Elisa , de gör jag verkligen :) <3
våren 08


höst 08


vinter 08Du betyder verkligen enormt för mig !(Carro , du är fortfarande som en extrasyster för mig , blod är tjockare än vatten , systerbandet är starkare än vänskapsbandet , du är min syster , oavsett om vi inte är uppbyggd av samma kött och blod!<3)

Cause tonight I’m gonna take you higher

Kategori: Allmänt

Star Pilots med låten "In the heat of the night" var ju sommaren 08:as radionötarplåga och dom flesta var spyless på dom sjungande små piloterna. Utom jag . Sen första gången jag hörde den låten har jag älskat dom och deras musik, haha :D alltså , grabbarna kan ju dedär med att showa , tänk va kul att stå längst fram vid en scen och vara en del i deras uppträdande , fan vilken kungligt känlsa !


anyway , har börjat nöta deras melodifestivalenlåt Higher , och visst jag har pojkvän , men ärligt , SÅNGAREN ÄR JU BARA FÖR SNYGG !!! killar i uniform är verkligen dreggelsnygga :D och dansarna , man vill ju nästan pussa skärmen.... (a)
 


syster

Kategori: Allmänt

har nyss redigerat en bild på min älskade minisyser Anya ,
 blev riktigt nöjd med tanke på att de var min absolut första bild jag redigerade ;D Anya Terese Westling Choeytim
 
♥24 juni kom hon till världen, min ängel , mitt lyckopiller.
nu och alltid , jag älskar dig ♥

säg CHIEFS

Kategori: Allmänt


jag älskar mitt mya leende, I really do

NOW It'S GONE

Kategori: Allmänt

freedom , igår   tog DOM BORT MIN ÄCKLIGA RÄLS !!! :D alltså här snackar vi frihetskänsla , halleluja :D:D:D:D fast fick istället TVÅ nya tandstännlingar  , jo wiiie... -.-' en som jag kan ta av , en gomplatta som de kallas för . Den kan jag inte prata i utan att lespas och uttalar  allt som om jag hade en jumbobanan i käften , och den måste jag iaf använda 24/7i ca 1 år -.-'  men jag kan somsagt ta ut den vilket har sina fördelar .... ;) nåja , så är de ju med allt , allt har både för och nackdelar antar jag! sen har jag en ståltråd på nedre framtänderna, påbaksidan. och tungan vilar alltid emot den så den är irriterande som ett myggbett , HUGGA !!! :/ och den föreslog min tandläkare att jag skulle ha HELA LIVET , IN MY ASS att jag ska , den åker efter 1 år kan jag lova . :) tandställningarna jag har nuj är för att tänderna inte ska flytta tillbaka till sin gamla plats nu när rälsen är borta ;P

hade bara beräätat till några kompisar och alle att den skulle bort , inte till nån i min familj , och dom märkte inte ens att den var borta förensd jag sa de xD vilken gó familj man har :) mamma vet inte ens om de nu , när jag tänker efter .... oops ;)


 bild åker upp senare på mitt nya prinsess-smajl , de LOVER jag er ! ^^

 
ha de bäst , hej ! :D

12 dagar kvar till Thailand !!!! :D

ktkfuifk

Kategori: Allmänt

tjaaah :D ett tag sen sist nu ....


just nu sitter jag på KH men världens underbaraste barndomskompis och bäste vän man kan ha ; CARRO ! :) vi sitter och fördriver tid och dricker julmust , vi har väldigt för mycket fritid  (käre Bigge , jag vet att du kommer på påpeka min dåliga gramatik , men jag tycker de bara är kul ;D)


Idag är de hard workwork som gäller på hockeyn , wiiiie , alltid lika kul :D


hela sportlovet har jag spenderat hos min loverboy ute i vildmarken, myspys :) äh tjillevippen på er