.

om ni tycker att 21 guns är bra....

Kategori: Allmänt


då ska ni lyssna på denhär!!!

packa pappas kappsäck

Kategori: Allmänt

shiiiit, alltså jag svämmar över av resfeber!!! tänk att vi åker om 4 dagar ?!?! fyfan vad jag längtar!

har börjat ladda upp för flygresan lite smått. Helén har bland annat bidragit med att ge oss massa gamla sofis mode/veckorevyn osv tidningar, tack !♥ Jättebra tidsfördriv ju!

sen har jag även laddat in lite filmer på  mobilen så de blir nog bra , flygresan är ju ändå inte allt för lång :)

imorgon ska jag och min man köpa lite nödvändigheter som tex shampoo och balsam med UVskydd, även den billiga skiten gör skillnad och underverk bara den innehåller UVskydd så de är ju kalasbra! sen ska jag också köpa batterier till kameran , solskyddskräm och nån tunn jumpsuit, sen ska jag även växla 5 lax till Euro  :D naaaajs !


juste , ska köpa typ 100 kg lösviktsgodis, finns ingen bättre skadenglädje än att sitta och gotta sig med de på planet så alla runt omkring blir läskade ;)nej nu ska jag packa ,  ciao!


det du drömmer om kan bli verklighet

Kategori: Allmänt

kolla här; 11/7 -09 skrev jag ett inlägg som hette "våta drömmar" (hahah ful rubik xD) som gick såhär;

"Jag drömde en jättekonstig dröm inatt. Jag var i någon by, vet dock inte vilken. Hade ingenstanns att sova och tog mig inte hem. Men jag träffade En kille, Emil hette han. Han hade blont, plattat hår och stylat det nivet sådär snyggt. Han sa att jag kunde sova hos han, så de gjorde jag. Han hade världens snyggaste kropp, lagomt stora muskler. Vi skulle sova i samma säng. Inget mig emot. Haha, räkna ut själv hur drömmen slutade..."okej , nu kommer vi till det läskiga.... jag minns drömen väldigt starkt. jag drömde den ca. två veckor efter att det hade tagit slut med mitt ex, och i drömmen var jag i hans by men jag ville inte skriva de på bloggen eftersom jag ville inte att han skulle veta att jag saknade honom så mycket att jag till och med drömde om honom... Hur som helst! i drömmen var jag i hans by men eftersom det hade tagit slut mellan oss kunde jag inte sova hos honom, så jag tänkte att jag skulle gå in mot staden. när jag var ungefär vid ett berg som heter Göla kom då denhär Emil. Och tror ni inte att beskrivinigen stämmer exakt överrens på min nuvarende pojkvän Emil?!?!  Det blonda, underbara håret, personligheten, NAMNET. Amen ni fattar ?! Det var som om... jag vet inte , nästan som en sanndröm på nå sätt... Juste, värt att nämna är att jag inte kände Emil när jag drömde dethär , utan han lärde jag känna en månad senare.

hahah , lite kul men samtidigt lite läskigt :PSåhär ser min underbara , fina, bästa Emil ut ! ♥♥♥

lite sådär mongosamtalsämnen

Kategori: Allmänt