.

lite nytt asså

Kategori: Allmänt

Hej och hååååå, eller nååååå. hehe :))))

Helgen i all ära har varit riktigt bra.  fredagen spenderades med ett skönt gäng på olivers där vi slog klackarna i taket :) det var mitt första krogbesök här i sverige, och jag säger bara en sak; guuud vad jag saknar magaluf!!!! inget går att jämföra med det stället. kroglivet här i svergie är så otroligt lamt  och bara .... inte fullt ut. aja , kul vare iaf :)


hmm... har som vanligt inget vettigt att säga . i fredags köpte jag lite grejor som jag tänkte visa iaf :) Here we go;



är kär i min nya ring, älskar den !



NYYYYYYA SKOOOOOR :) me love ! supersköna dessutom :)



En skjorta från Gina , leggings från H&M  (såg skev ut i ansiktet så jag skippade de )




Och ett par jeeeeans från H&M , sitter som ett smäck ;)


dessutom är dessa godingar påväg hem till mig;



 (alltså dom som inte är kryssade , men de fattar ni nog själva)


då har jag 9 par höst/vinterskor sammanlagt , tror nog att jag klarar mig finfint ;)


jaja , skola imorron, så nu ska jag smsa med mina fina pojkvän och sedan sova .  HEIDÅÅÅ

minnen...........

Kategori: Allmänt













kguklk

Kategori: Allmänt

Jag saknar min boyie :( kom hem nu va.♥


HÄLSODEKLARATIONEN HAR KOMMIT!!!!

Kategori: Allmänt

möttes av ett stort  paket när jag vaknade , wihooo :D de var såklart från Tobiasregstret och i paketet var hälsodeklarationen , information och ett provrör. NAAAIZ ! så ikväll ska det fyllas i sen skickas iväg , och om allt ser bra ut ska jag gå till vårdcentralen och ta ett blodprov och sedan skicka in det till dom där dom kollar upp min vävnadstyp och så hamnar jag i deras register. kalasbra juu!




min kamera har slut batterier så ni får nöja er med en cambild! och provröret är inte så stort som det ser ut, bara 10 ml :)


nu ska jag springa över till min vän, granne och arbetskollega Robin! hejdåå :D

The pianist

Kategori: Allmänt

Håller på att kolla på filmen "the pianist". Har sett den säkert tusen gånger men det är en sånder film som man kan se om och om igen. För er som inte har sett den kan jag tala om att den är väldigt hemsk, det gör verkligen ont av att kolla på den , speciellt när man vet att det är en självbiografi och att allt en gång i tiden har hänt på riktigt :/  usch, tårarna bara sprutar ner, kan inte fatta det, människan är det elakaste djuret som finns!



Orkar inte sitta och skriva handlingen så jag kopierar från wikipedia , hehe:

"Pianisten handlar om den gudabenådade polske pianisten och kompositören Wladyslaw szilman som lever i Warszawa under tiden för nazisternas utbredning över Europa under andra världskriget. Han är jude och tvingas att på nära håll uppleva de restriktioner som sätts upp för honom, hans släkt och hans folk. När hans och familj ska skickas till ett arbetsläger drar en SS-soldat ut honom från ledet till tåget och han får chansen att fly."


en film som inte lämnar någon oberörd och MÅSTE ses !!!!





MOHAHAHAHAHAHA!!

Kategori: Allmänt


behövde inte ens anstränga mig , hittade den nyss stendöd på golvet ;)

the closest thing to heaven

Kategori: Allmänt



Utan att tveka skulle jag offra mig själv för att rädda er,
och jag skulle göra det tusen gånger om.

I hate you I hate you I HATE YOU

Kategori: Allmänt



En dag ska jag sänka dig med en hårt ihoprullad NSD. du kommer ligga ner på din rygg på golvet och sprattla med dina åtta äckliga ben. Jag kommer ta tre rutor toapapper nypa tag i dig så att du blir  mos. Jag ska skratta , så grymt, vilken skön känsla! sen ska jag spola ner dig i toastolen och må gott i vetskap över att dom tar väl hand om dig på reningsverket i bajsbassängen. sen ska jag somna gott och drömma hela natten om min underbara hämnd för att du har stört mig med ditt surrande . FLUGJÄVEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rising girl

Kategori:

okej , tredje inlägget på några minuter, aja... tänkte bara passa på innan jag sticker ut , då Emil påpekar väldig flitigt att jag är sämst på att uppdater... ;)


tänkte bara tipsa om en låt som Elisa har fått mig att börja nöta :)







Nu ska jag cykla till Nikoski och baka kladdkaka! :D nomnomnom mumsigt!


underbaraste Nikita!

LITEN BECCA

Kategori: Allmänt

såg att carro hade tagat mig på fyra bilder på facebook. När jag kollade fick jag minsann en glad överraskning , nämligen ;






Naaaw, undebara tider ! Då jag faktiskt älskade skolan och längtade till den varje gång vi hade lov ;D

Tycker synd om Emil som....

Kategori: Allmänt

Måste vakna upp med detta troll väldigt ofta....



 HAHAHAHAHAH!

Vuxenstatus

Kategori: Allmänt

jag har nyss tagit ett litet kliv in i vuxenvärlden, för jag ska nämligen bli stamcellsgivare! Eller det vill säga , om allt går som det ska. Dom ska skicka en hälsodeklaration till mig och så får vi se vad som händer :)
 Och jag måste säga att det känns så extremt bra att ta ett beslut som kan rädda någons liv, Hejja Becca! och jag skiter så jävla hårt i hur spruträdd jag faktiskt är , det spelar ingen roll! kan jag göra skillnad, då VILL jag göra skillnad.


om du också känner dig intresserad  av att donera, gå då in på http://tobiasregistret.se/ och läs igenom vad det innebär. om du är mellan 18-35 år tycker jag att du absolut ska tänka igenom det , eftersom det är väldigt få i den åldergruppen som donerar.


Ingen kan göra allt, men alla kan göra något



LK

Kategori: Allmänt

Nu är luleåkalaset 2010 slut. Guuuud vilka tre underbara dagar det har varit !!
Okej , dom blev inte  riktikgt som vi hade tänkt oss ,
men jag kan knappast klaga. För dom spenderades med Världens bästa Elisa. Tack underbaraste, ingen är som du♥


De är alltid jag och Elisa , vad som än händer och sker. Jag menar , vi gör allt tillsammans! Vi är huvudansvariga i hockeyn, vi tränar tillsammans, vi festar oftast tillsammans, vi var i magaluf tillsammans. Dom flesta av våra kompisar är gemensamma kompisar. Ni fattar ? Där jag är , där är hon och jag älskar det så jävla hårt! För hon är dendär som jag berättar det allra djupaste till, den som alltid lyssnar och som alltid skänker en tanke, den som ringer och säger ; heej, misstänker att du inte mår så bra , hur känns det? hon som alltid finns där lite närmare, lite djupare än alla andra.





äääh , lk var det!  torsdag crusade vi runt längst gågatan och träffade massa folk , TREVLIGT! sen så dansade vi massor i kaffeolinotältet, TREVLIGT! sen  så... var vi med crille , sandra osv :D


fredag; först var vi på förfest i stan , sen rörde vi oss emot området där vi var tvugna att köa i år och dar : < SHIT ! asså vad är grejen när man måste köa när man har förköp ?!?! illailla... fast vi träffade svintrevliga gälliarebor i kön så de var lugnt :D

Hmm, när vi hade kommit in i området gick vi och kollade på the ark ett tag , men dom var ganska....enformiga! aja ola salo var var helt amazing :) sen spenderade vi massor av tid i kaffeolinotältet igen , dansade loss med Sara 'Larsson , vilket var riktigt roligt !


sen så var det tänkte att elisa inte skulle gå på lördagen , eftersom hon skulle upp tidigt imorse och jogga så hon tyckte inte att det kändes värt att köpa ett helgpass när hon bara kunde vara några timmar , men på fredagen hittade jag ett helgpassarmband som hon fick och det funkade , så hon joinade mig på lördagen !! :D:D Då var det karuseller som stod högst upp på priolistan! vi åkte virvelvinden tre gånger och breakdance en gång ´och faaan vad roligt det var ! speciellt en gång när crille och Nikita åkte virvelvinden med oss, FAAN vad det snurrade ! hehe :D


på natten satt jag med min vän , arbetskollega och granne Robin och surrade på och skvallrade i nästan två timmar , väldigt trevligt ! vi hadfe massor att prata om  :):)


nu sitter jag här i min ensamhet... elin är påväg till stockholm för att segla runt i skärgården med sin konfagrupp och Emil är i göteborg med sin familj... SAKNAR DOM ! :(  men de är ganska lugnt , röjjer loss till Nicke & Nilla ;D :D

BILDBOMB!


Världens bästa !!!



Syster !  lika som bär juu !



syrrans kompisar :D




Mr. Taavola , alltid reda ':D


 Kim , elisa och Kalle :) Haha busKim :D han delade ut blommor till alla snygga brudar ,
 självklart fick vi varsin ;)


TAKIDA , gillar dom egentligen inte särskillt mycket men måste erkänna att dom var mycket bättre live :)








hade en klänning som var jättesnygg i ryggen ! fast det fick ingen se eftersom jag hade jacka på mig hela tiden ;) OSIS !



hihi busig becca som måste duscha sittandes och med helt öppen dörr :)



SÖTIS!!  

har sagt det förr men säger det igen;

Kategori: Allmänt

jag ÄLSKAR mina och elisas msnkonvensationer så jäääävla hårt ! denna är typ två veckor gammal ;)


fel metod

Kategori: Allmänt

Försöker tagga upp mig själv  för Lk ikväll genom att lyssna på musik,  men jag blir bara mer och mer otaggad istället för pepp. Jag fattade nada och de är först nu som jag kom på varför; Jag lyssnar ju på begravningsmusik?!?! Whata fuck ... DEPP :/


denna låt har jag spelat om och om igen i säkert en timma;





Vacker men väldigt sorglig :'(

KORTHÅRIG!

Kategori: Allmänt

nuså ! nu har jag knappt nå hår kvar på skallen, känns det som :D

Klippte en page som är KORT i nacken och längre på vänster sida och det blev asnajs ;D men jävlar var knepigt det är att platta :O aja :)

tack världens bästa pojkvän♥



OPLATTAT :


TROLL :D




PLATTAT:





och ja , jag är nyvaken så ja orkade inte anstränga mig på att de skulle bli superbra hehe :) men igår på lk , GRRRR på mig själv säger jag bara :D

<3

Kategori: Allmänt

"och jag älskar dig mer än vad jag själv trodde var möjligt,
 kunde inte ens drömma om att jag någonsin skulle hitta en så sjukt
fin och underbar flickvän, men nu när jag väl gjort det,
så kan jag inte neka att jag är världens lyckligaste människa! <3"


Shit , den kille får verkligen mina ben att bli som kokt spagetti och
han får mitt hjärta att smälta som en isbit i solsken.


Jag älskar dig mer än allt annat, Emil. Jag trodde att jag visste vad kärlek var ,
 vad de innebar. Men jag hade fel , så fel.

Du har bevisat vad kärlek verklingen är , äkta kärlek.


Föralltid, vad som än händer. Föralltid ♥



18/5 -10 ♥


fly bby fly

Kategori: Allmänt

hoho , är hemma för första gången på ..... LÄNGE ! de är faktiskt ganska skönt :) Har nyss duschat och rakat tårna ! hehe de är mitt största komplex tror jag , att ha hår på tårna, känner mig som en karl om jag har de xD Ilandsproblem asså !


Aja , är man mongo så är man ;D



Imorgon ska jag åka till frisören och klippa mi. Ska bli så skönt att få bort allt utnött i håret , eller iallafall det mesta, har ju inte så mycekt hår kvar annars. Så är de är om ska gå från mörkbrunt till blont! vet faktiskt inte vad jag tycker bäst om , att vara blondin eller brunett. men jag gillar att de är en ny Becca när jag kollar i spegeln , inte samma gamla som det har vart i 17 år. Långt, brunt hår blev halvkort blont :) de gillas ! 




I helgen är det Lk, säger bara en sak; RÖÖÖÖÖÖÖÖJ!!!!!

ska gå med massa sköjigt folk och fyfan vad vi ska ha kul ! :D 

men både Emil och Elin åker söderut snart och de suger , kommer sakna dem sjukt mycket. Mina älskosar ♥



baaj