.

skitdag

Kategori: Allmänt

skitdag. Den här dagen kan ta sin hand, köra upp den i ett illaluktande anus, gräva runt lite, greppa en hög med skit, ta ut handen och stoppa den i munnen. så less är jag.
 
Jag gillar egentligen inte att klaga på att dagar har varit allmänt dåliga för det sprider så tråkig energi, men idag är ett undantag. JÄVLA skitdag. Allt har varit emot mig känns det som. Det har varit väldigt stressigt på jobbet, saker har ramlat på golvet, otrevlig coop-personal osv. När jag sen sitter i bilen påväg till pappas garage för att byta däck så tänker jag att dagen inte kan bli sämre. Joho det kunde den visst det, upptäcker till min stora förtjusning att mina nya däck och fälgar inte passar.. Hejdå tre tusen kronor.
 
Nåja, det löser sig.  Det komiska är att jag hade räknat med en kostnad på ja, ca. 3000 kr till nya däck och fäljar, sen så sa pappa att jag bara behövde två nya däck och en ny fälg. så jag tänkte "Vad bra! då kan jag skänka en massa pengar till välgörenhet istället. så jag skänkte 1500 kr till skitungarna. Jaha nähä , då behövde jag visst 4 nya fälgar och 4 nya däck.
 
Pengarna gick till något bra iaf och det är det viktigaste :)
 

sluta lägga er i andras sexliv!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag berätta en sak som provocerar mig så fruktansvärt mycket. DETTA nedanför. En kompis på facebook delade denna status igår, någon random som har skrivit den. :
....Suck. Vars ska vi börja? "Tjejer: Ta inte av dina trosor bara för att han kallade dig vacker, ta av dom för att han älskar dig"
 
Min version: TJEJER! Ta av er trosorna när och för vem ni vill och känner för det. om du är kåt och attraherad av personen så knulla bara, kör hårt! Ingen, absolut ingen kan komma till er och säga vad som är rätt eller fel och vem ni ska och inte ska sära på bena åt. sex behöver inte alltid betyda kärlek. Du bestämmer själv över din egna kropp och över dina luster, behov och beslut. Och en annan sak. Ärligt, hur ofta tänker man "om jag blir preggo nu så blir han en bra farsa" ? Eller ja, jag har aldrig tänkt så om dom jag har legat med iallafall.
 
Förstår verkligen inte varför sex ska vara så fruktansvärt märkvärdig? Pöka och var glada, och lägg er inte i andras sexliv. Tycker att det är så synd när folk säger emot sina egna principer.

Jag kommer aldrig att sluta sakna dig.

Kategori: Allmänt

För 26 dagar sedan kunde jag inte i min vildaste fantasi tro att jag skulle sitta och skriva detta. Allt gick så fruktansvärt fort. Var du än är så hoppas jag att du mår bra. Jag kommer aldrig att sluta sakna dig. Sorgen är total. Vila i frid, älskade farbror.

Du är jag.

Kategori: Allmänt

Jag är hon som alltid har luggen uppsatt i en klämma, hon som spelar Magnus Uggla högt i sin bil och sjunger med. Hon som alltid har en massa saker att göra, och ändå skjuter upp det. Hon som vägrar låta någon annan än hon själv ta hand om hennes tvätt, hon som inte dricker thé eller kaffe men som däremot är beroende av norrmejeriers chokladmjölk. Hon som jobbar i en fiskdisk och vet hur man filéar laxar såväl som rödspättor. Hon som älskar låta färgglada strumpbyxor pryda hennes ben, hon som är en riktig fjällräventönt men sina tre jackor och en ryggsäck. Hon som har storslagna drömmar men som är rädd för att flytta eftersom hon inte vill skiljas från sin familj. Hon som i flera år har burit på inre depression, hon som gråter när ingen annan ser. Hon som blir lycklig av att äta isglass och att ha nytvättat hår. Hon som känner sig splittrad till vad ren och sann vänskap är, hon som känner sig skittöntig av att erkänna det. Hon som avslutar alla samtal med "Ha det bra", oavsett vem hon pratar med. Hon som är gränslöst generös mot personer som hon tycker om och hon som har lätt för att känna sig sviken. Hon som inte har några som helst problem att säga upp kontakten med folk som sårar henne. hon som alltid kramar folk hon tycker om. Hon som nästan aldrig sminkar sig. Hon som är 100%:ig när det kommer till humöret; 100% glad, 100% fly förbannad, osv. Hon som alltid prioriterar andra före sig själv. Hon som inte är det minsta rädd för att säga vad hon tänker, vilket inte alltid är så bra. Hon, vars bästbästa kompis är hennes snart femåriga lillsyster och hon som älskar sin familj, släkt och vänner så mycket som få kan. Hon som är lojal. Hon som avskyr skitsnack, rasism och folkförakt. Hon som lever ett destruktivt liv utan att egentligen bry sig särskilt mycket om det. Hon som samlar på saker; bla. Mumingrejer och sälprylar. Hon som alltid har tuggummi med sig eftersom hon är rädd för att hon ska ha dålig andedräkt, hon som regelbundet besöker kyrkogården och tänder ljus för de hon saknar. Hon som har svårt att acceptera döden och hon som bara inte kan ljuga för andra än sig själv. Hon som är jobbigt naiv och tror att allt har en lösning. Hon som i många fall föredrar att umgås med killar framför tjejer. Hon som blir arg när folk försöker säga åt henne hur hon ska vara och bete sig (för det vet hon bäst själv). Hon som blev sexuellt utnyttjad av en äldre kusin när hon var i sexårs åldern. Hon som har fobi för sprutor men däremot älskar ormar. Hon som är tvärt emot många andra, bara för att hon kan. Hon som älskar katy perry och Ted Gärdestad. Hon som måste sova minst nio timmar per natt för att må bra. Hon som har en sned näsa, sommarfräknar och små, små naglar. Hon heter Rebecca. Hon är jag.