.

skrattande bebis

Kategori: Allmänt

Nu , har jag tänkt göra ett ordentligt uppryck här i bloggen. med... *Trumvirvel* Videobloggning! Tycker personligen att bloggar är mer personliga och roligare att följa om man laddar upp en video eller två någongång dåochdå. So here we goes. Tänkte inviga denna lilla nyhet med en film från igår , när Ansky fyllde hela ETT år ;)

Jag , Elin och carro var ute och lekte med henne. Eller , vi tog ut henne och hennes älskde gåvagn så hon fick springa omkring , vilket hon älskar :) Hon gick långt , ändå ner till parken som är... ca 30 meter bort ;D Anya hittade några stora stenar som hon gick fram  till, och där började hon leka med torkat gräs :)Vi lyfte upp henne på en av stenarna och gav henne massa gräs som hon började kasta på oss... haha. sen hämtade Carro ruttna maskroser som Elin började blåsa med Anya med... (vad konstigt det där lät) Anya tyckte de var kalaskul :D ja , ni ser ju :)

Big fan of Nicke & mojje / Nilla

Kategori:

Hittade nyss min syrras gamla Nicke och mojje skiva , började dunka direkt! Nicke och mijje var ett av mitt och mina sys´kons favoritbarnprogram när vi var små. Vi älskade verkligen de! fast jag och elin var rädd för kannibalkocken så robin fick alltid säga till när de läskiga var över , haha :) bäst av allt var nog barnväktarna !



Älskar bananlåten till tusen! :) Jag och min bror sjöng och dansade alltid med till krokodilen kaj låten, han var Kaj och jag var Nicke. åååh , så sött ! synd att videon inte fanns på youtube

bilder från igår

Kategori: Allmänt








Födelsedagsbarnet och hennes loverboy :)


Sussi och Sun! <3


You-so-Fine :) <3



Haha kolla tönten

You bad bad TIGER

Kategori: Allmänt

Igår var jag somsagt hos CarroL. Hade sjukt kul där! Vi hoppade studsmatta , dom åt grillat (gillar inte grillat särskillt mycket så jag avstod) och så babblade vi :) Jag , josse , Corny , Sun och Sussi hade gått ihop och köpt en stor present. Vi köpte leopardunderkläder och skrev på ett kort "you badbad TIGER" haha :D och sen en prinsesskrona, lite grajs från HM  och en hångel klubba ;)


Ja , vet inte vad jag ska säga. Hade iaf jättekul! man somvanligt lyckades jag somna... Sov från tolv till halv två ungefär , tror jag . kommer inte ihåg. Haha , min kommentar när jag vaknade : " jag drömde nyss om olika  sexställningar" Vem fan säger så egentligen ? xD är alltid lullig efter att jag har sovit kanske märks :)




pappa ringde och frågade om jag ska med till jula. Självklart ska jag med , bangar aldrig för gubbdagis ! love it. bilder kommer senare istället :)


tjockisdag

Kategori:

är hemma själv. Brukar i vanliga fall HATA de , men inte nu. så skönt att vara helt ensammen ett tag. Kan välja allt som jag vill göra helt själv. Så jag har helt enkelt gjort såhär : Tjockisdag i lägenheten.  Består av tre stationer; mobilen , rensa garderoben och datorn. Till de kryddar jag med musik på högsta volym. Kör gott och blandat , bokstavligt. De är en salig blandning med bla. Amy Diamond , markolioo, disco crew, Basshunter , Brittan,  metallica och håkan Hellström ;D Alltså , känsla av frihet ! Sen sjunger jag med högt och falskt till alla låtar , såklart! de är ju obligatoriskt!





Igår var jag på min lillis skolavslutning , hon gick ut sjuan :) Gud så stor hon börjar bli ! men för mig kommer hon alltid vara att barn ^^ Hon var jättefin :O nyblekt hår (made by me höhö ;D) , guldiga kilklackskor , och massa söthet. Minns när hon var liten. hon och jag var bästa vänner. vi lekte alltid med varandra, och hon älskade att följa efter mig , tötis :) Carro följde med på den btw. Elin har samma mentorer som jag och carro hade så de var kul att återuppväcka gamla minnen :) dock saknade jag känslan. Igår var jag bara en del av publiken, tidigare var jag en del av helheten. Sen trodde jag att jag och elin skulle dra till karlsvik men inte , så jag fortsatte vara med carro :D vi körde till storheden. Köpte att par leggings och regnkläder  till mini som fyller 1 år den 24 juni! alla bara blir stora :( jag vill ju att mina systrar ska sluta växa , stanna där dom är! Elin och Anya är, haha kommer typ döpa mina barn efter dom ;D Sen for jag och carro till papa och lekte med Anskypansky utomhus. vi tog ut hennes gåvagn , och jävlar vad hon gick på där ute. dock var styret inte lika bra :P hon älskar att gå utomhus, där hon har mycket större yta att gå på. uppe i lägenheten stoppas hon av möbler och trösklar. Sen gungade vi henne och åke ruschelbana (visst heter de så?) she love it !  sen gick vi upp och lämnade jag henne och skjutsade hem Carro på min skrothög<33  


Visst var dom fina ? Från vänster : Elin , matilda, emelie , cissi och christina


sen körde jag till buss-stationen och mötte LOVERBOY ! han fick nämligen för sig att han skulle överraska mig med att sätta sig på en luleåbuss :) de gjorde mig verkligen glad ! vi hann pussas lite sen drog vi iväg till kallkällarn där två kompisar , jossan och carro var på partyparty. Jag ville köra men han insisterade på att han skulle göra de för att inte förlora all sin manlighet , hehe. Dom var hos en tjej som heter Julia .Haha , har läst Julias blogg sen mars 08 så de var jävligt kul att träffa  henne. Supergullig brud säger jag bara. :) De var roligt där tills de blev lite för mycket för en ;) Så vi ringde efter en taxi och därmed var kvällen avslutad. Jag och Alle kom hem vid halv ett , så de vart inge sent :) Han for hem idag :( vi tog skrotis till buss-stationen klockan halv nio och han åkte hem. Ska till han på måndag :D

Nu senare ikväll ska jag på kalaaaas hos carroL i Rutvik, gumman har fyllt 17 år igår :)

hahah nej över till nästa station: mobilen ;O



(orkar inte rotera)


En bild för några dagar sen. ser ni hur koncentrerad hon är ? :D

gth

Kategori:




Jag saknar 9c och högstadiet. Allt var så ärligt och öppet på högstadiet. Nu på gymnasiet är de bara massa drama och skit, hatar de. Även om det inte rör mig så påverkar de alla. Sofie har hoppat av, de suger verkligen. Är så helvetes less på allt jidder och bråk, tänk om alla kunde hålla käft , vad bra de skulle vara då ?. och jag måste säga att jag är less ! Herrugud.

NU är det iaf sommarlov och guuud vad jag ska njuta! Fan va skönt att slippa skolan. Nu kan jag lägga ner energi på mina vänner. som ni kanske har märkt så är dom bland det käraste jag har.

Mimmi ska gå kvar och de känns jävligt bra. om ni bara visste hur mycket hon har kämpat med skolan den senaste tiden. I love her. Hon är en av dom som jag har umgåts allra mest med den senaste tiden i skolan. Vänner ska man hålla hårt om, det har jag fått lära mig. 

elisa

Kategori: Allmänt



jag saknar dig. Kom hem.


älskar bilden:)

Skolavslutning, bildmaraton

Kategori:

Idag är de skolavslutning :D gud förbannat vad skönt med lite ledighet! bussen går om20 min , tänkte bjussa på lite bilder innan jag åker ;) cambilder ofc! (75% av bilderna består av grimager , bara så ni vet...)








































































Hahahaha jag älskar min cam <333 hejdå :D

Jomen världen är ju full av idioter ?

Kategori: Allmänt


Det här är seriöst de mest patetiska jag någonsin har sett. En salig samling idioter... Vem fan skapar en sådan klubb  egentligen och vem fan är så dum att bli medlem i den? Sofie är min vän, hon förtjänar la fan inte internetmobbning. Stå för vad ni tycker men gör det IN REAL LIFE, face to face fegisar. och göm er inte bakom en jävla datorskärm, tänk lite längre än vad fingrarna på tangentbordet gör.... Mind your own busniess säger jag bara.  okej att man inte tycker om varenda kotte i vårat samhälle men för de ska man inte trycka ner den personen. Hoppas ni blir polisanmälda, vilket jag kan lova er att ni kommer bli :) Sen förstår jag inte varför man ska lägga ner tid och energi på någon som man hatar? Jävla äckliga patetiska människor , sånthär gör mig så arg!   FUCK OFF PÅ ER! (det värsta är ett en av mina kompisar är medlem i den....) (och jag tycker att ni ska skämmas skiten ur er, man beter sig inte som ni gör.)




Förlt , var bara så sjuhelvetes arg... kanske tog i lite väl...

U go girl!

Kategori: Allmänt

Hello people! Tänkte för en gångs skull berätta om min helg :) dock är jag väldigt väldigt usel på att ta bilder och visa er... en blogg utan bilder är som en sommar utan sol - jag vet ! men har jú så dålig kameramobil (5 megapixlels, märks dock inte!)

I fredags hade vi ingen lektion så jag åkte till piteå där älskade mötte mig på buss stationen, vi gick runt i piteå ett tag och sen åkte vi till Böle där hans mormor och morfar bor. Han klippte gräset och deras gräsmatta är ENORM! sen for snyggingen och jag hem till han och hans gulledulle familj :D alltid lika söta och glada!   kommer faktiskt inte ihåg vad vi gjorde sen men på kvällen for vi ut på älven och paddlade. vi gjorde ett stopp på en liiiiiten ö och där lyckades jag tappa min p-piller när jag tog upp mobilen för att smsa med elisa , inte smid! märkte inte att jag tappade dom så vi stack ju och lät dom ligga. sen på väg hem gjorde vi ett stopp hos Bobbo som var med tre andra, haha dom drack HB! kysk som jag är för sprit kan jag inte säga annat än blä. ;D De var där vi första gången märkte att mina piller inte var kvar i fickan , men vi trodde att jag hade glömt dom hemma så vi brydde oss inte om de.

på lördagen kom de släkt (haha , somvanligt! :D ) hem till Lidmans och slingade systrarnas hår, blekningsmedel luktar verkligen ve och fasa. men fina blev dom :) haha, Alle , Jocke och Alles kusin bestämde sig för att gå till garaget och träna i Alles hemma gym. jag tyckte att de var mycket trevligare att vara social med folket och lukta på på blekningsmedel istället för armsvett, så dom fick klara sig själva. När jag sen gick och kollade läget ser jag tre killer som lyfter skrot, spelar magnus uggla och tävlar vem som är starkast. Pojkarpojkar! Så söta :) Sen vid sextiden fick vi skjuts in till stan där de var crusing, jag , alle , jocke och jensan. vi gick omkring , jag och jensan snackade på hur mycket som helst. så sjukt fin människa hon är.  Jag och killsarna skulle gå på bio och se Terminator så vi sa byebye till jensan. Filmen var jättebra och verkligen sevärd ! till och med jag som inte ens gillar den genern älskade den. satt i mitten och jocke mobbade mig för varje gång jag röck till för att jag blev rädd , haha :D


Efter bion gick vi på toajakt ,pokjar har så små kissblåsor! dom vägrade se ut som fyllesvin som pissade i buskar så vi var tvugna att gå till HIV-toan på sunes hamburgeresturang. Där var de massa fulla fjortisar som krossade glas och hade sig, daaaaah va coooolt jag dör alltså shit ! Ringde min dirty girl mimmi så hon och hennes loverboy kom (som visade sig vara jävligt trevlig och social) , de var kul. Hon svarar alltid så snuskigt när man ringer , denna gång väntade hon flera signaler sen svarade hon " aaaaah jag kom aaah" haha. DirtyGirl somsagt :) Vi gick omkring och skvallrade och pratade om massa pitebor och industislusk.  Sen var de fylleskit och polisen blev inblandad, hmm... dom hade en jättesöt polishund :D


idag har vi legat och dragit i sängen och sett film ända tills 15.00 ungefär. sen bar de av med kanoten igen för att kolla om de var som vi misstänkte , att jag hade tappat pillrena på ön. och vi hittade dom! :D  sen for vi och grattade alle & CO kusin hanna som fyllde år , grattis på henne! hon hade världens finaste jacka, lysande grön! M M MMM så fin. vi kastade freesbe (eller vad de nu heter?) och spelade kubb :) sen for vi till buss stationen och jag hoppade på happisbussen , mindra populärt ville stanna :(  i luleå träffade jag carro och vera på kyrkogården. vera for så jag och carro gick omkring och pratade på som bara hon och jag kan. vi har vart osams och jag har saknat henne! är man tillräckligt trygg med någon hittar man alltsíd tillbaka oavsett om man blir ovänner.


nej nu måste jag sova , haha , detta blev väl världens tråkigste inlägg? text,text,tex och mera text. imorron har jag sovmorgon , de uppskattas redigt !


kissoch puss!










Bilder på mig och carro :)  och carro , jag vet att vi kan bråka en hel del, men inte ens när vi är osams kan vi vara ifrån varandra. jag behöver dig , och du behöver mig. Vi gör den ändre trygg, de är därför vi har hållit ihop i så många år. Tänkter inte låta lite fjortisgräl paja våran vänskap. Du har alltid vart en del av min personlighet och om någonting på något sätt skulle rycka dig i mitt liv skulle alla broar brännas. vi hör ihop , de är bara så. Du är en av dom få som jag verkligen kan snacka om livet med. LIVET , smaka på de. livet. och visst har vi glidit ifrån varandra, men de betyder inte att allt är över. kommer alltid finnas där för dig när du behöver hjälp. kommer alltid se dig mer som en syster än som vän. Kommer alltid bära på våra minnen vi har tillsammans :)

Från vaggan till graven , oh yes

Ödet ger oss släktingar , men våra vänner väljer vi själva,

wiee

Kategori: Allmänt

hello :) tror faktsikt inte att jag var magsjuk i tisdags , de var bara magen som spelade ett spratt... de varade över natten men sen vart de bra :D haha , brukar ha ganska tur på den fronten,:)


men sen så vart jag förklyd , hata ! fast den blir ocskå bara bättre och bärrte , ipren dämpar jättemyvket :D (L)

sick

Kategori: Allmänt

idag fick jag glatt stanna hemma från skolan, varför ? jo för största delen av natten gick ut på att sitta på skithuset och spy och ligga i sängen med ont i magen. Magsjuka , inte så välkomnande, inte alls. Särskilt inte idag, idag både ville jag och var tvungen att gå till skolan! skulle göra bort två prov , en redovisning och dessutom komma en bit på mitt lapptäcke som jag syr till Anya. Jag ville verkligen gå så jag fick undan skiten. Mår ganska bra nu , men i respekt mot mig själv och andra så vägrade jag gå till skolan. Kul att komma dit och spy och kul för dom som kanske skulle råkas smittas? Nej precis. Ja livet suger... ;P


Idag fyller även min bror år , grattis till han :) 19 år är gammlingen nu, herrejesus! känns som de var nyss vi firade hans fyra års kalas , och som vi delade två  rum han och jag (innan elin fanns) Ett lekrum och ett sovrum. Han är fin min bror. fast han är väldigt egoistisk och har inte så mycket klokhet innanför kraniumet. Men snäll är han, absolut! han frågar alltid hur man mår, och han bryr sig verkligen om folk :) Haha , nu är han en gammelgubbe, snart funkar rynkorna i pannan som sträckkod , precis som för ica stig ;) Nästa år blir han 20 :O . En månad i årat är han tre år äldre än mig , annars skiljer de bara två år.


Hönapöna

Kategori: Allmänt

haha , måste bara skratta lite , ska citera ur gullebulle Elisas blogg :
 
" Hallå :) Idag var det då ormbergsmilen. Enligt mig gick det bättre än väntat, men frågar man harila får man inte lika positivt svar ;) Jag sa: Det var inte så långt som man trodde ;O En jätte trött Harila svarar: Nej det var längre.. -.-"


wooops :D

haha kärringjävel!

Kategori: Allmänt

nyss kom min syster hem och berättade om den nystartade grannfejden mellan pappa och nån gumma som bor ovanför. Hon saknar seriöst en hel skruvlåda i skallen. Hon brukar väcka Anya sent på kvällen/natten av att spela hög musik , och för de första så bryter de faktiskt mot hyresrättsavtalet (som säger att hög musik INTE får spela efter kl.22.00). Men min far är väldigt snäll i de fallet och gör ingen stor sak av de , utan bara låter de vara. Men nu är de som så att  hon har hittat ett nytt störningsmoment: Anyas vagn som står nere vid porten i trappen. Efter 8 månader som vi har bott där har de aldrig vart några tal om att vi inte får ha vagnen i trappen. vart ska vi annars ha den liksom ? konka den upp och ner mellan våran lägenhet och ner flera gånger per dag ? In my ass! dessutom så har alla med barnvagn rätt att förvara den i trappen. I alla fall så gillar hon inte att vagnen står där. vad tror ni kärringen gör ? jo hon slänger den ner för källartrappen och fyller den med sina sopor. Alltså , hur jävla stora problem i skallen har man inte om man gör de ? Jättekul för Anya att sitta i den... Nej vissa människor är totalt hjärtlösa. Lilla Anya har mer hjärta i lilltån än vad hon har i hela kroppen , jag lovar !  Pappa är såklart helvetes arg och ska kontakta hyresvärden , men hade jag fått välja hade jag tagit Anyas bajsblöjor och tryckt ner dom i hennes brevlåda och hälsat smaklig måltid. Hade kanske även övervägt att kleta ner dörrhandtaget också :) Åh , sånna där människor gör mig så arg! Kommer där och tror att hon är guuuuud. Nej du din lilla illvilliga äckliga elaka gumjävel, du ska få se på FA-AN! En dag kommer även du bli bestraffad.... (woho, gud.) ;)

Man ska inte leka med elden om man inte kan hantera brasan man har tänt



Somsagt , nu ska hon få se på fan !