.

.

Kategori: Allmänt

Påskharen

Kategori: Allmänt

När jag var liten så var påskharen min största idol, typ. Jag trodde mycket mer på att han fanns än vad jag gjorde med tomten och vad jag har förstått så är det ganska ovanligt att ens tro på han. Antar att mina
päron gjorde ett jävla bra jobb!
 
Traditioner är tråkigt men om det är något som jag tänker föra vidare till Anya så är det påskharen, helt klart. Jag har pratat massor om honom och köpt ett påskägg som jag tänkte gömma i hennes rum någon dag hehe. Det är kul att lura barn.
 
Såhär föreställde jag mig att han såg ut, och jag tycktes många gånger skymta honom också;

världens finaste baddräkt

Kategori: Allmänt

Jag har hittat min drömhemsida och drömbaddräkt... Kruxer är att den sidan skickar sina varor från USA och mitt ungdomskonto pallar inte det. Pengarna finns men inte ordet visa nämligen. Jävla skit! så nu försöker jag hitta en vänlig själ som kan hjälpa mig :)
 
Här har ni iaf min favorit, hur fin?!?! Det var faktiskt genom denna som jag hittade hemsidan. Under en låt i glee så hade dom på sig sånnahär och dom var så himla fina, så jag kände att jag bara måste ha en liknande. jag googlade och tadaaaaa.
 
Deras kläder är rätt så dyra men oj oj OJ så fina. Kolla själva så förstår ni vad jag menar.
 
  
 

marknadstönt

Kategori: Allmänt

Fötter är bland det äckligaste jag vet , hade jag fått bestäma själv över mina kroppsdelar så hade jag valt att ha fyra händer istället för två fötter och två händer. Förstår ni hur fränt och flexibelt det hade varit?
 
Nåja, nu svamlar jag. Tänkte egentligen bara skriva att det tråkigaste som finns är enfärgade strumpor, minns inte när jag senast hade det men vi pratar år.
 
I helgen var det marknad i stan, gissa någon som gick wild and crazy?? hehe.. Det var en gubbe som sålde 12 par för 100kr och oj vad mycket fint han hade!!
 
Kom igen, hur många är det som har bajshögsstrumpor ?!?! Ingen för alla är så jäkla pryda och fina i kanten, men de ska det bli ändring på :):)
 
fiiiiina! mina favvosar är bajisarna, supermannen och gangmanstylegubben.

.

Kategori: Allmänt

10 saker jag tycker om:
Rött
Glass
Höst
Fina vänner och syskon
Kramar
Genuin snällhet
Mig själv
Google
Hungerspelen
Mönstrade byxor prickiga klänningar
 
9 saker jag tycker mindre om:
Trångsynthet
Egoism
Främlingsfientlighet
Öl
Minusgrader
Se gamla, ensamma människor
Känslan av att vara låst och inte veta vad man ska göra eller ta vägen
Pojkvänner/flickvänner som är dumma i huvudet mot sin bättre hälft
Pälskärringar
 
 
8 bloggar jag läser:
.
 
 
7 saker jag vill göra i framtiden:
 
Utbilda mig
Testa på många olika och spännande yrken
Se Anya växa upp
Bli gammal med mina syskon
Ha ett hem som bara bara är mitt
Rädda livet på hundra tusentals människor
Kämpa för djur och människors rätt till liv
 
6 saker jag är rädd för
Bli hjärndöd
Fira min åttioårsdag helt ensamen
Dö före mina syskon (fast det kommer aldrig hända för jag tänker inte dö. Jag ska leva in i det oendliga och det kommer aldrig ta slut för mig)
Sprutor och kanyler
SD:s ökade tillväxt
Hitta kryp i mat, fatta vad äckligt?!
 
5 platser jag tycker om att vara på:
Ensamheten
Mitt jobb
Hemma hos pappa
Sofies gamla rum
Lillpite
På mitt hjärtats varma bröstkorg
 
 
4 ord som beskriver mig:
Sympatisk
koko
Förvirrad
omtänksam
Orädd
(jaja, det blev fem)

3 saker jag ser fram emot:
Framtiden
Sommaren
Eget boende
 
 
2 bra filmer serier:
Kenny starfighter (hehe)
Glee
 

1 bra låt:
Firework gjort av bästa Katy P
 
 

.

Kategori: Allmänt

skolkare

Kategori: Allmänt

Idag har jag skolkat från skolan, som det badass jag är. Nejmen, har massor av plugg som släpar efter och det kändes viktigare att stanna hemma och ta igen det än att ruttna i skolan för saker som jag inte har gjort men borde ha gjort.
 
Men gör jag det? Eh ne. Istället sitter jag inne på studera.nu och jämför utbildningar.  Det är ju dags att söka nu och till hösten så SKA jag ha tagit in på något. Det kluriga är ju bara att veta vad man vill plugga till, och i vilken prioriteringsording man ska söka.
 
Det hade varit mycket lättare om jag bara visste att jag ville bli tex. lärare eller sjuksköterska, men det jag vill jobba med finns knappt, eller så vet jag nte om det själv.
 
Lite såhär har jag tänkt:
 
Plugga i tre år till något med männskliga rättigheter -> Bli klar när jag är 24 år.-> Jobba med det i si sådär 10 år ->Plugga till brandman-> Jobba med det i ca.15 år och sen -> Byta yrke till begravningsentrepenör
 
Men först måste ag alltså komma på VAD jag vill jobba med tills jag är 34, och sedan måste jag ta mig in på den utbildningen. Ååååh.
 
 

två blir blir tre

Kategori: Allmänt

Vi ska få tillökning i familjen, jag och mitt hjärta. Är så himla lycklig!
 
 
 
 
 
 
 
Vi ska nämligen köpa en undulat ♥
 
Det ska bli så otroligt kul. Jag älskar undulater och är uppvuxen med de, typ det enda husdjur min allergi tillåter.
Den ska vara grön och heta Piggelin, har jag bestämt. Längtar♥
 
Nicko, Freja och Svea ♥
 

aldrig mer

Kategori: Allmänt

HEJ.
 
Jag tänkte bara säga att jag aldrig någonsin tidigare har haft så stor fylleångest som idag. Hade nog liiiite för roligt igår...
 
Jag och Gabbe drog först på två förfester och sen blev det o'learys. Älskar det stället , har alltid jätteroligt när jag är där.
 
Det är pinsamt att erkänna det en stor svaghet för mig när jag dricker alkohol är att det går fort. Jag är otroligt lättpåverkad och har svårt att märka när det blitt ett glas för mycket. Somsagt, pinsamt men jag är väl medveten om det.
 
Jag drack champange för första gången i mitt liv hehe. Hamnade uppe i vippen med ett gäng främlinger som hade beställt dyrskumpa, och hur oartig jag än kan vara så kunde jag inte tacka nej till det. Kostar det så smakar det , tänkte jag. Jag hade fel. Den var skitjävla äcklig och jag mår illa när jag tänker på det. Jag lyckades dricka upp det iaf, duktig idiot. Tror jag.
 
En annan oskuld som rök igår var shotning, något jag aldrig har lyckats få till utan att spy förr. Gabbe tog sig an utmaningen att lära mig det och hon gjorde det med bavuor, minst sagt.
 
Det är med andra ord inte särskilt konstigt att saker och ting gick käpprätt åt helvetet igår. Emil hade en jävla grinmaja att tämja och jag började böla över att "Du älskar inte mig" "Du är inte ärlig" "Vi är så jävla olika" för att avsluta med ett "JAAAAAG SAKNAR MIN MAMMA" . Alltså jag skäms, har nog aldrig skämt så här mycket tidigare. Gissar på att jag kommer få höra detta låååångt framöver.
 
Är glad över att jag inte dricker oftare än vad jag gör hehe.
 
Min fina darling, älskar dig!