.

faesrdf

Kategori:

Tjebbab ! Till att börja med har min Nalle vart hos mig  från fredag till idag , myyys :) <3 Igår var det tänkt att the old gangbang skulle ses , men de vart tjorv så istället for jag , Alle och sommarjobbs Oskar in och kollade på fulla ungdomar på crusingen , mycke trevigt. Efter ett tag ringde Elisa och sa att hon och Elli skulle komma in , och vi ringde dit Carro. D.  vi blev väl ganska många där i slutändan ;D  Det var iaf väldigt kul , Alle som annars alltid klagar på att vi inte hittar på nå , och att jag somnar så fort :D  De var massor av poliser där, såg typ 8 bussar brevid varann. Poliser in action är bara så sessy mama ! Träffade massor av folk jag kände där dessutom , bla Omid , Yasmina , Nicole, Carro.B , Hanna , Helén och Carro.k (haha , känner 4 carrosar...) Stod och snackade med Hanna , Helén och Carro.k i evigheter , gud så söta bruds ! sådär härligt fulla och kramgoa var dom :) Kul dessutom att kunna presentera sina kompisar för varann, redan imorron ska jag och Elisa gå ormbergsmilen med dom :D
sen vare nåra brudar som inte gillar mig av sina anledningar som inte ett dugg diskret glodde och viskade , haha BITCHES säger jag bara ;) De var väl egentligen kvällen i stora drag , har bloggtorka så har inte direkt något att skriva x)

Idag for Alle hem , bäbis jag saknar han redan :( men snart är de fredag och snart är de sommarlov!


Tänkte bara säga tack. Tack till alla underbara vänner , till min familj och då främst mina syskon, till min pojkvän och hans familj. Alltså , ni är bara så fina , HELA klumpen !


Ronny klarar sig inte särskillt bra utan sin Ragge


Stunder blir till minnen. pussELMO VAR I LULEÅ I FREDAG , OCH JAG MISSADE HAN ?!?!?! livet suger... -.-'

MEDLEMSKORT <3

Kategori: Allmänt

haha , jag och Carro gick idag på massor av affärer och fick medlemskort ;) 5 blev de sammanlagt för mig.  Två fick jag direkt i hand , två ska dom skicka med posten och ett har jag inte lämnat in än :) de är från Åhlens , lindex , H&M , hemmakväll och SF bio :D


IQ fiskmås

Kategori: Allmänt

robin : rebecca , om de står 010609 på ett korvpaket , betyder de då att den är duglig att äta ? jag förstår ju att 09 står för 2009 , men annars ?

jag: robin, allmännbildning... 01 står tör dagen och 06 för månaden. FÖRSTA i SJÄTTE . 1,2,3,4,5,6 = juni.

robin: ööh, jaha... när är juni?

jag : :O hahah :D xD

Robin: 06 , januari alltså sa du ? 


jag: ROBIN xDkan tillägga att min bror fyller år i juni , dessutom.

gone

Kategori: Allmänt

För några dagar sedan fick jag veta att en kompis har gått bort i en bilolycka.  Vi var inte så nära kompisar , för hon flyttade till en annan stad som ligger lite för långt bort. Men hon var ändå en person som jag kände och tyckte väldigt mycket om. Igår läste jag hennes dödsannons. De var bland de tyngsta jag har gjort på länge. Att läsa och veta vem de handlar om , och dessutom se en bild på henne som hon ler på och kollar en rakt in i ens ögon.  De går inte att ta in. Hon , död ? Livet är inte rättvist. Hon förtjänade verkligen att leva! Jag kommer ihåg hur vi lärde känna varandra. de var när vi gick i åttan. En gemensam kompis stod och pratade med henne , så jag gick fram till dom. Men våran kompis skulle precis gå , så de återstod bara vi. Men vi stod kvar , och pratade, och skrattade. Hon var så otroligt lätt att få kontakt med ! Efter de så pratade vi väldigt mycket. i korridoren , om vi stötte på varann . ungefär ett år senare kom hon fram till mig och berättade att hon skulle flytta , och de gjorde mig väldigt ledsen, men glad samtidigt för man såg i hennes ögon att hon ville och längtade. Kommer ihåg att vi stötte på varann på luleåkalaset i sommras. vi och några andra sprang omkring och hade kalaskul. och hennes ögon , dom  ögonen berättade verkligen allt ! Dom verkligen lös av lycka! Hon var en såndär typ av tjej som spred lycka för varje fotsteg hon tog. Och nu är hon i en annan värld. Har en bild på mig och henne från just luleåkalaset. De gör så ont att kolla på henne och mig , som står och trycker oss brevid varandra , och ler emot kameran. De är nog så jag kommer att minnas henne , som den glädje hon alltid utstrålade. Vart hon är så hoppas jag att hon har de bra och inte har ont, och hon är lika lycklig som hon var under sin tid på jordalivet. Hjärtat värker, kan inte förstå att de har hänt. De är svårt. 
Vila i frid , du är saknad ♥Vart du än är och hur du än mår så hoppas jag att vi möts på andra sidan.

hair

Kategori: AllmäntSåhär långt hår hade jag för lite mer än ett år sedan. ALLTSÅ KOLLA VAD LÅNGT !!! saken är den att jag tyckte de var kort då :S Dessutom är dedär min naturliga hårfärg , färgade mitt hår första gången till skolavslutningen x) älskade hår säg mig varför jag klippte de ?  Nu ska jag iaf spara till långt igen :)

cornelia ' säger: grattis på namnsdagen ruben!!!! : D

Kategori: Allmänt

Vilken hönapöna corny är , hon kom ihåg att de är min namnsdag idag :D på norges nationaldag och allt ;) och ja, jag har namnsdag samtigift som alla som heter ruben , tycker de är ett fräsigt namn ;D kanske till och med så bra att de kanske förtjänar en plats i min namnsamling ?


Namn

Kategori: Allmänt

Tänkte berätta för er vad jag samlar på. Jag samlar på något som är ganska ovanligt att samla på tror jag , nämligen namn som jag vill döpa mina framtida barn till. haha de är mest flicknamn och i princip alla dom är ovanliga x)

här kommer de , vi börjar med flicknamn eftersom de är mest av dom :


Fortesia
Valentina
Penelopee
Engla-Liv
Melody
Petronella
Elise
Otilia
Liv
Smila
Gåva
Maria
Lewina
Ewelyn
Tilya


sen killnamn :

Valentin (beror på om de blir en tjej eller kille)
Malte
Love
oscar

haha de var tydligen dom enda killnamnen :D

Gud vilken barnmaskin jag kommer måsta vara för att kunna de alla barn dom namnen. aja, dom får väl ha fyra namn var eller så , de jämnar nog ut sig

Årsresumé och lite sånt :)

Kategori: Allmänt

Sitter och lyssnar igenom en massa gammal musik och kollar på bilder. Nostalgin flödar! hade tänkt göra en årsresumé över året som har gått , från ungefär denhär tiden -08 fram till nu , kul va ? :) kommer bli lite svårt och de kommer ta sin tid ... nåja , peppa peppa ta i trä !≈ Våren -08:

Våren -08 gick jag på örnässkolan i  9c. Jag hade många kompisar som jag kände mig trygg med och alltid hade jättekul med. högstadiet , speciellt nian var en UNDERBAR tid! Jag var speciellt bra vän med Elisa och  Ellinor , vi var trion som alltid höll ihop :)  skolavslutningen närmade sig med stormsteg , och vi tvingades krama om varandra och lärarna och säga "hejdå , ha en bra sommar och lycka till på gymnasiet" Tårarna sprutade , jag ville inte splittras från alla vänner , den fina klassen och den perfekta skolan. faktiskt , på örnässkolan kände jag enorm trygghet med dom slitna väggarna , snusresterna , klottret och trasiga stolarna. Att lämna skolan som jag gått på i 10 år , de var bland de tyngsta jag någonsin har gjort. Samtidigt visste jag att framtiden stod med öppen famn och de var bara att famna tillbaka , varesig man ville eller ej.Jag och Elisa på en filminspelning till en engelskauppgift , ser ni vem jag är ? juste - Brittan ;)

Isak och Ricke, klassens scharmörer :)


Vi fem :) (jag Elisa och Elli ville vara lite udda med rosa ;))Samma här , till filminspelningen på engelskan :) HAHA !En vanlig syn när man klev in i fiket. Ser ni den vänstra tavlan ovanför våra huvuden ?
Jag är med på den , från sjuan då elevrådet målade i fiket :)

här har ni en närmare titt :HAHA SKITUNGE !!

Elisa och jag for till kåbdalis på en friluftsdag :)morgontrötta var vi


tre dagar innan skolavslutningen, Elisa var inte berädd ;)Avslutningslunchen- de vill säga , sista lunchen för oss nior. vi fick finmat , findukning och allt var lite extra lyx :)
Bäst av allt var när lärarna hade skrivit en låt om alla klasserna. Åh började gråta !  Han i grönt som spelar gitarr var en av mina mentorer.

Här har ni min klass vers , den beskrev oss verkligen perfekt! (klicka på bilden så blir den större):

Trion , en av mina absoluta favoritbild på oss , älskar den :)Rebecca NJUUUTER SÅ DE TJUUUTER !


Recca leker duktig (tur att jag hade rakat armhålorna ... ;))


Mina mentorer på kvällen innan avslutningen . vi var i örnvik där vi åt mat , lekte underhållningslekar . Lärarna hade modevisning (som ni ser på bilden) allt var så underbart men ändå sorgligt.Elisa och Elli på muck, alla vi tre var kaniner :)Muck!  snygga brudar !

Sommaren

Sommarlovet kom och de var tid i frihet. för ett tag. Min lillasyster föddes den 24 juni . Hon trivdes så bra i magen och vägrade komma ut. två veckor försenat plockas hon ut med kejsarsnitt. Hon är ett riktigt midsommarbarn :) Att komma på namn var svårt , jag försökte övertala alla om att hon skulle få heta Valentina , för jag tycker att de är ett av dom vackraste namnena som finns. Dock var jag den enda med att tycka de ;) Nej de blev en av hennes nallar som fick kallas Valentina istället, hon själv heter nu Anya Mani Therese westling choytim . Mani är thailändska och betyder Diamant (då hennes mamma är thailänska)! 


den 30:de juni var de första dagen på sommarjobbet på ssab , som jag hade längtat efter så länge ! jag kommer ihåg hur nervös jag var den morgonen , steg upp klockan 5 för att jag var så rädd för att komma försent. visade sig att jag var två timmar  tidig istället ;) Men vad kan man säga om sommarjobbet? De var bland dom tre roligaste veckorna i hela mitt liv! veckorna bara flög fram. jag gav Ssab arbetskraft , men ssab gav mig så mycke mer än en fet lön tillbaka som tack. Jag fick massor av nya kompisar , en av dom heter caroline larsson och nu går hon och jag i samma klass. På senare tid fick jag min pojkvän , han var en av dom som jag umgicks mest med där. Sen fick man alla minnen , de var verkligen upplevelser! känslan att få vara innanför grindarna i ett industriområde där allt var så stort , de var mäktigt ! Att stiga upp klockan 6 på morgonen för att hoppa på cykeln med lunchlåda hängandes på styret och cykla till jobbet för att sedan byta om till en nerfärgad och smuttsig tygoverall , jag gjorde de med nöje , varje gång med ett leénde på läpparna , jag stortrivdes!  Men precis som med nian så kom sista dagen då vi skulle skiljas. även då kom tårarna. jag hade kunnat jobba tre veckor till , gratis !  Att säga hejdå till alla nya vänner var dock inte lika svårt som till gammla klassen , men de kändes i alla fall.Jag och Carro mobbade Emil (aka gräsklipparmannen)
Jag , carro och lisa. Dehär var andra dagen på sommarjobbet , gissa om man blev kompis med folk snabbt ! haha , man var illa tvunget annars hade man vart elt utanför.
Min fina Alle :) visst tiggde vi till oss sexiga kepsar?
Carro vattnade dammen ;)
Oskar steker i solenTRIMPROFFSEN!

haha , bilen stannade och vägrade starta så de vara bara att hoppa ut och putta ;)Masugnen
Glidare
billig lycka

 


Efter sommarjobbet bokade jag och mamma en resa till Turkiet. resan i sig var inte särskillt
lyckad men de var skönt att komma bort ett tag :) Finns inte så mycket att säga om våran lilla tvåveckorsresa, men bilder ska ni få ! :
skulle kunna åka tillbaka dit endast för denna pizzas skull :D


Vi kom hem en vecka innan skolstarten, en vecka innan gymnasiet. Tiden då allt började på en ny kula. Jag hade sökt till hotell och resturangprogrammet och kommit in. efter en månad insåg jag att min framtid inte bestod av att jobba på en resturang och laga mat, så jag valde att byta till samhälls. jag visste inte vad jag ville gå istället så jag valde bara något spontant. De fick bli samhälls eftersom sommarjobbsCarro och jag hade vid denhär tiden blivit riktigt bra vänner och hon var en som jag verkligen ville tillbringa tre år med. så de fick de bli. Dessutom , ni minns att jag sa att jag trivdes i den skruttiga miljön på örnässkolan? På kungsfågeln där hotell och resturang är var allt nytt och i toppskick , jag saknade dom nötta trappräckena och krypinena som örnässkolan erbjöd. Så för att jag skulle trivas ville jag ha något ungefär likadant. Hackspetten (där jag går nu) är väldigt likt örnässkolan på den delen , lite såfär lodigt och hemtrevligt. Nej när ärligheten ska fram , jag hatade Hotell och resturang , min enda räddning var att byta så snabbt som möjligt annars hade jag hoppat av . en månad gav jag som chans . en hemsk månad, huga !

Samhällsprogrammet var mycket mer välkomnande, redan innan jag hade börjat i den nya klassen var jag bjuden på klassfest hos Alexandra , och jag insåg snabbt vilken härlig klass jag hade haft turen att hamna i, alla var jättetrevlig! och Omid var inte alls blyg för att komma fram och bjuda på 8.5 cider , haha han är alltid lika omtänksam ;DSystrarna Hanna och Helen , och kungen själv ; Omid


Josefine och en blond corneliaCarro <3:)


Hanna var pepp :)


Rebecca och en Berhan som gjorde kaninöron x)


puss på vännen


Jag och Elisa hade tidigare gått i ett cheerdance lag . Laget las ner men vi hade ändå inte velat fortsätta , vi ville börja i cheerleading ! sagt och gjort, vi började i ett nybörjarlag som hennes syster var tränare i . De var en helt ny grej för mig , och de kändes verkligen som att de var en grej för mig :)


(jag står mest av alla som bygger till höger)
Alexandras och helens maskeradfest
Rebecca och Mimmi


Rebecca, YouSoFine och sofie


FjortisHanna :D


HöstenNöjd över klassen och livet började jag jobba på luleå hockeys hemmamatcher. Eller ja , jag jobbade för cheerleadingföreningen , de vill säga gratis. Fast de gör jag mer än gärna , de var verkligen jätteroligt !
Där fick jag sälja matchprogram , hålla en flagga ute på isen under nationalsången och ibland kasta ut saker till publiken :) Klart de är kul att jobba när man gör de med massa kompisar?!?Elisa och jag innan vi gick ut på isen :)


så var vi klädda när vi sålde matchprogramJag och lina den fina


Vi sålde inte bara matchprogrammen , vi packade även upp dom, räknade dom och fördelade dom. Sen slängde vi dom som inte blev sålda


de brukade vara ca. 400-500 :)


Rebecca jobbar ;)Vintern


tänker hoppa över alla högtider , såsom jul och nyår , och gå direkt till den 16:de Januari:
Då jag och Alle blev tillsammans ! Den dagen var jag den lyckligaste flickan som trampade på jorden :)
Kommer ihåg den dagen som om den var förra veckan , minns hur nykär jag. minns första kyssen (ALLRA första kyssen , Alle är den första och ända killen , var okysst innan han. kändes jättebra !) Alle , han var verkligen drömprinsen. var jättetajt kompis med honom innan, men de var inget mer än de ! men sen senare , ja då vart vi två ett :) Ja , tänker inte skriva för mycket utan behåller de utanför bloggen iaf, men kär var jag , ojojoj !
 


 
 Carro har tagit bilden , bugar och bockar till henne
Jaa , de börjar bra ihop sig.

Nu tänkte jag berätta kort om Familjeresan till thailand den 24/3 , men bara kort somsagt
eftersom jag har skrivit om den tidigare.

eller nej , vet ni vad ? nu är jag så himla trött på att skriva , så vi tar och hoppar över Thailand , kanske att jag skriver om den senare eller så får ni kolla i mitt arkiv x)
På lördag har jag och Alle vart tillsammans i fyra månader , de ska firas med mys :) jag vet att få saker varar för evig , men de känns verkligen som att mellan mig och Alle , att de är oändligt, förevigt. De är med honom jag vill vara med , åldras med, en dag bo ihop med , resa med och kanske tillochmed ha barn med, jo , jag vill kunna se honom i mina söner. han är liksom den enda för mig. Vi delar på allt ,de finns ingenting jag inte vågar prata med honom om. Och om de nu inte varar förevigt mellan oss så hoppas jag att de är långvarigt, nu när jag har vant mig med honom i mitt liv kan jag inte föreställa mig ett liv utan honom , de skulle kännas handikappat , som att mista sin vänsterhand (jag är vänsterhänt ;D) . och om och när de nu en dag tar slut mellan oss så hoppas jag att vi skiljs som vänner. De är väl de som är de värsta med att bli tillsammans med sin bästa killkompis , när de tar slut förlorar man oftast allt, inklusive sin bästa vän. Om jag skulle förlora honom , vi säger om , då vet jag inte vad jag skulle ta mig till. de är bland de absolut värsta jag kan tänka mig. jag förlorar heller mig själv än honom. Ja ni , kärlek är så svårt att berätta , de är som att orden inte räcker till och att alfabetet innehåller alldelens för få bokstäver för att kunna bygga ihop alla ord. Jag är oerhört glad över att jag har min Alle. Han är så fin , hur ledsen jag än är lyckas han alltid trösta mig , de är många tårar jag har gråtit som bara han har kunnat stoppa på dess mest magiska sätt. Han får mig alltid så glad , mina smilband är alltid uppdragna till örona när jag är med han eller pratar med han. Han är min första kärlek och kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. och jag älskar han ,för den han är med sig själv och den han är mot mig. 16/1 är ett betydelsefullt datum för mig :)


♥ J A G  Ä L S K A R  D I G♥


med de avslutar jag nu, massa kärlek till alla er som har tagit er friheten att läsa allt dehär :)  

Time for change

Kategori:

Today , ish a realöö spchal dai. Today , kommer jag utsätta mig för en förändring. Today , SKA JAG ÄNTLIGEN FÄRGA MITT UTVÄXT-HÅR :D min pöna elisa ska helpa mig :) <3jag har kommit fram till att de ska bli nästan svart (om de blir som planerat alltså...)
har vart de en gång tidigare , då hatade jag de men efter att ha sett hur snyggsnyggsnygg josse i min klass blev i nästan svart blev jag avundjuk , de blev riktigt snyggt på henne så jag kände att de var dax att joina kåren :)


haha , jag och yasmina för några månader , Rebecca goes fjortis ;)

(oroa er inte , skulle bara vara praktexempel på fjortis över en dag) snacka om attjag har INLEVELSE ! ;D

Dagens citat:

Kategori: Allmänt

" -ska vi dela rakblad? "
" -Nej ... men kanske rep? "

back in the days

Kategori: Allmänt

FÖR 10 ÅR SEN,
1. var jag sex år
2. gick jag i sexårs
3. Var jag bästis med Jenny


FÖR 5 ÅR SEN,
1. var jag 11 år
2. gick jag i femman
3. älskade jag skolan


FÖR 3 ÅR SEN,
1. var jag tretton år
2. gick jag i sjuan
3. började min far ett nytt liv med ny familj
4. dog min farfar


FÖR 2 ÅR SEN,
1. var jag fjorton år
2. gick jag i åttan
3. provade jag hur de var att skolka för första gången (gick och bad om ursäkt efteråt)
4. bråkade jag och min mor hela tiden


FÖR 1 ÅR SEN,
1. var jag femton år
2. gick jag i nian
3. skilldes jag från älskade 9c och örnässkolan

4. sommar jobbade jag på SSAB. minnen för livet.
fick massor av nya kompisar och sen en pojkvän. hade kul hela tiden !FÖR ETT HALVÅR SEDAN,
1. var jag sexton år
2. gick jag första året på gymnasiet
3. blev jag sviken 

4. var jag allmänt glad över livet, konstigt nog


FÖR TRE MÅNADER SEN

1. blev jag tillsammans med Alle :)

2. var jag nykär till tusen
3. var jag inte längre okysst

FÖR EN MÅNAD SEN,
1. reste jag till andra sidan jorden
2. upptäckte jag min nya favoritglass smak : limesorbe <3
3. var jag i Thailand


IGÅR,
1. åkte jag hem från min älskling
2. pratade jag med elisa i telefon i flera timmar
3. pluggade jag samhällsIDAG,
1. hade vi klättring på idrotten
2. gick jag på stan med carro
3. snodde jag en övergiven tidning på skolanIMORGON,
1. har jag träning
2. ska jag försöka plugga
3. och försöka hinne med att prata med loverboy :)


En fråga , ett svar: är du lycklig? Ganska :)
HÅRET<3 tjockt , långt och underbart. Nu är de kort , tunt och snart flintskallig. Vafan händer ?


tänkvärt

Kategori: Allmänt

"Människor går ut ur livet, människor går in i livet. Människor dör mot sin vilja, människor lever mot sin vilja. Människor räknar sekunder... Sekunder till nästa tv-program. Sekunder till nästa fest. En sekund hit. En sekund dit. Och klockar tickar...


Just i det här ögonblicket så ligger en gammal gumma på sin dödsbädd, tittar djupt in i sitt barns ögon för sista gången. Ssssch, var inte rädd. Den vita hästen kommer att föra dig hem.


Just i det här ögonblicket så promenerar en liten nioårig flicka hem... Men hon hinner inte. Hon ser inte männen bakom henne. De sliter upp hennes blus och drar av hennes byxor. Innan ni har läst klart inlägget så är hon förstörd för alltid.


Avslitna ben, blodiga fingrar och såriga ansikten. Människor krälar fram för gatorna, endast med en sista bedjan i livet: Gör slut på mitt lidande - SKJUT MIG!


Varje dag vaknar ett lejon upp. Den vet att den måste springa snabbare än den långsammaste gasellen, annars kommer den att svälta ihjäl.


En. Två. Tre. Fyra. Fem. Håller ni räkningen? Sex. Sju. Åtta. Nio. Tio. Du räknar fortfarande?


Om du visste, att det här var ditt sista samtal med din mor, skulle du spela
in det på band för att aldrig glömma hennes röst?


Om du visste, att den här kramen skulle bli den sista du någonsin
har med din pappa, skulle du krama åt lite extra då?


Om du visste, att den här minuten var den sista minut du och din bästa kompis någonsin kommer att ha tillsammans, skulle du berätta hur mycket du älskar honom/henne eller ta för givet att den visste?
 

Tiden väntar inte på någon. Så om du väntar på något, varför inte göra det nu? Underskatta aldrig tre ord: Jag älskar dig! Säg det. Viska i deras öra hur mycket du älskar dem och att du alltid så kommer att göra. För, om morgondagen aldrig kommer, då har du inget att ångra.


Det spelar ingen roll om du är en gasell eller ett lejon. När morgonen gryr, då är det bäst att du börjar springa.


Tiden väntar inte på någon."

Svea hälsade på

Kategori: Allmänt

Då har ännu en helg gått och det är dax för skolan imorgon igen , som alla andra måndagar. Denna måndag har jag redovisning i adverb , samhällsprov om EU och idrott. och även fast jag har vart med Alle så har jag pluggat , de ni ;) de kommer väl gå bra tror jag :) Igår natt hälsade lilla Svea på i en dröm när jag sov. I drömmer var hon fullt frisk och jättepigg och hennes ben var helt. och framförallt ; hon levde. Sen när jag vaknade visste jag ju att de bara var en dröm och tvingades inse att hon inte alls levde utan var död. var deppig idag och grät en skvätt för henne. som tur är är min älskade pojkvän väldigt vis vilket gör att han var bra på att trösta mig. Han sa att hon ville berätta för mig att hon har de bra där hon är nu och att hon är frisk, att de var ett tecken. tyckte de lät väldigt fint och de fick mig på bättre tankar. har undrat hela tiden sen hon dog hur hon har de och hoppats på att hon mår bra och inte har ont längre , och min dröm var som en bekräftelse. ett tecken. och de var som ett allra sista hejdå också, hann ju inte ge något när hon levde. Jag tror att Alle hade rätt i de han sa , att hon ville visa att hon har de bra. även fast vetenskapen inte har bevisat övernaturliga saker så tror jag på de. De finns mycket vetenskapen varken har eller kan bevisa. Allting måste inte vara bekräftat för att vara möjligt.


och vad beträffar Nicko kan jag meddela att han är..... FRISK ! dom sa att han skulle ha tejpade vingar i 6 veckor och att vi skulle komma tillbaka för kontroll en gång i veckan. efter ca fem dagar hade han lyckats slita av sig tejpen och när vi några dar senare for till veterinären så sa dom att de såg mycket bätter ut och att han slapp ha tejp. och dom som ville avliva han ? Tur att man är envis.. De bästa är ju iaf att han lever min lilla gammelgubbe :) tänk om vi hade lyssnat på deras rekomendation att avliva honom? Nu är han återförenad med freja efter att han har vilat i en egen bur med låga pinnar i några dagar , och de märks att dom har saknat varandra (speciellt Freja , Nicko har ju haft mycket annat i tankarna samtidigt ) Så nu är dom glada :)