.

Livet...

Kategori: Allmänt

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som
vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säker gör just det en dag.

Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en
gång och det blir svårare för varje gång.

Även du själv kommer att ha sönder hjärtan
- kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.

Du kommer att gräla med din bästa vän.

Du kommer att söka tröst hos en ny älskare,
på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.

Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med
tiden kommer du att förlora någon du älskar


Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om
du aldrig blivit sårad, för om du grubblar i 60 sekunder,
är det en minut av för evigt förlorad lycka.

Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra,
som ringer upp dig även om du slängt på luren,
som stannar uppe bara för att se dig sova.

Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att
visa upp dig för hela världen om du så bara var klädd i en säck
och som håller din hand inför sina vänner.

Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur
mycket han älskar dig och vilken tur han har som får vara med dig.

Vänta på honom så säger till sina vänner: Det är hon...


MVH En lapp på personaltoan på ett boende i Gammelstad, hehe.

sdertyu

Kategori: Allmänt

Jag har jobbat som en idiot hela veckan så nu tar jag välförtjänt ledigt hela helgen. tror jag..(ledigt på en helg?!? Toka)


Iaf, jag har jobbat natt vilket innebar att jag sov hela dagen. Bokstavligt talat HELA dagen faktiskt, vaknade klockan åtta av att Elin ringde. Hon är på trästocks och har lovat att ringa och berätta att allt går bra (eller dåligt.)

Jag drömde om mormor. Hjärta, finaste mormor. Oj vad jag saknar henne. Så klockan tolv (spöööktimmen) tog jag cykeln och hojade till kyrkogården och tände ett ljus på hennes grav. Mamma hade planterat blommor så fint där. Det är konstigt. När jag är vid hennes grav blir jag alltid tom på tankar. Jag kan sitta hur länge som helst och verkligen försöka tänka på saker, minnas, prata. Men det går inte. Jag blir liksom nollställd.

Åh, deet har börjat bli mörkt och kallt om natten. Underbart! Jag älskar hösten, det är min absoluta favoritårstid. På hösten blir jag alltd lugn och avslappnad. Jag älskar att det är kyligt, fuktigt, regningt, mörkt samtidigt som naturen  blossar upp i varma färgen. Så vackert. Ibland på hösten kan jag ställa mig och ta kort på random träd, lite vars som helst, bara för att dom är så vackra.


Jag har börjat kolla på städer söder ut som verkar intressanta att flytta till. Enda sen jag var en liten knodd har jag sagt att jag ska flytta söder ut och nu är jag trött på att bara drömma och längta. Jag vill flytta till en stad som är större än Luleå (no shit..) och som ligger nära Göteborg, Malmö eller Stockholm. Tanken är väl att jag ska ta körkort först, här Luleå, och sen..

Jag har hört av många på jobbet att söder ut så krävs det inte utbildning för att jobba på boenden vilket vore alla tiders för mig :)

motgång..

Kategori: Allmänt

Hejhej! Saker och ting bara tjorvar känns det som, jag har tappat min anställning som springvikarie pga. av att jag har fått en tillfällig anställning på 6 nätter på ett boende, över hela juli. Det suger! Så just nu håller jag på att ringa runt och försöker lösa det. Det måste gå att lösa. Jag vet inte vad jag gör annars..

Sen så blir det tydligen inte alls att jobba inatt heller. Nåja. Det hör till de mindre problemet just nu.

I och med att jag är ledig så ska jag passa på att umgås! Först tänkte jag åka och våldgästa min storebror, sen Emil och sen senare Hanna. Tjoho! :)

 En negativ sida av att nattjobba flera nätter i sträck är nämligen att man känner sig rätt ensamen. Först är man vaken ett tag på morgonen när alla fortfarande sover, sen sover man själv på dagen, vaknar någon timma innan jobbet, åker och jobbar hela natten, kommer hem när alla fortfarande sover. runtruntrunt. Finns inte mycket tid och ork kvar att umgås.

Vad jag börjde sakna Elisa och Carro när jag skriver dethär, och Jensan.. Tyvärr så blir både vänner och familj (och pojkvännen speciellt) lidande :(

Hoppas att ni får en bättre dag än jag iallafall.

lillis vet verkligen vad jag gillar: det hon definitivt INTE gillar

Kategori: Allmänt

Denna klänning fick jag också i present från Thailand. Jag förstår inte hur hon lyckades, men allt hon köpte till mig i klädväg satt som ett smäck (förutom bikiniöverdelen,nåja), vilket är ganska ovanligt då min kropp är lite ut över det vanliga när det gäller att passa.

Och vet ni vad det bästa med klänningen är? Att den luktar Thailand! Det finns en speciell doft som brukar hänga med saker man får därifrån, och jag älskar att känna den lukten! Den får mig att längta tillbaka dit mer än någonsin.

Från och med nu har jag köpförbud på rödprickigt! :)

För en gångs skull är jag en i mängden..

Kategori: Allmänt

Det blev inge nattjobb inatt, men imorgon, lördag och söndag, då! :)

Min syster och pappa kom hem från thailand idag, och Elin hade köpt massor av fina presenter till mig, så snäll ♥

Bland annat så fick jag den populära och omskrivna twisted usabikini, som typ alla springer runt i iår. Och den är så fin!! Jag har en tendens att bojkotta saker som är populära , "bara för att" , och sedan börja använda de när de ha minskat i populäritet. Jag är sån, helt enkelt, lite konstigt kanske, men ja..

Men denhär VÄGRAR jag bojkotta, åh så fin, och ÅH så fint trosorna sitter! Däremot är överdelen ganska stor, men det struntar jag i , så länge tuttar hänger med så är det väl lugnt.. jag kommer använda den flitigt iallafall :)

Tusen tack Elin ♥

detta är påväg hem till mig!♥

Kategori: Allmänt


Vad jag älskar hemsidan Zalando, ni anar inte !! Dom har så himla mycket fina plagg och skor, jag får bara beslutångest från helvetet av att gå in på deras hemsida. Verkligen en onlineshop med min smak ;) Hoppas bara att allt passar och att de är lika fina i verkligheten som de är på bild♥

Tänk er denhär klänningen på hösten med ett par heltäckande svarta strumbyxor, åååh.

Och dehär när det regnar, drömmen! jag hatar att bli blöt om fötterna, HATAR. Lika mycket som jag hatar att frysa om händerna, därför har jag alltid, året om med mig mina skinntummvantar i väskan, och jag använder dom nästan lika flititg på sommaren som på vintern. Mina vänner tycker att jag är störd.

Och tänk er denhär, också med svarta strumpisar, jag dör lite, så fint!!

Mina absoluta favvoplagg är klänningar och strumpbyxor, som ni kanske märker, hehe :)

Kan ni gissa vad jag har på mig i skrivande stund?!

nämligen;


KLÄNNING OCH STRUMPBYXOR!!!


Jag borde egentligen sova nu, jag har (som vanligt) jobbat natt och ska förhoppningsvis jobba även nu inatt, men jag måste cykla förbi apoteket först och hämta ut p-piller, har skjutit på det rätt länge nu. Fast jag och Emil ses ju typ aldrig så det finns ingen risk för bäbisar ;)

DESSUTOM SÅ KOMMER MIN UNDERBARA LILLIS HEM!! så då blir det bara att snällt lämna tillbaka rummet
:( som jag har saknat henne ♥

åååååh så rastlös

Kategori: Allmänt

Hej! Här sitter jag och funderar på olika bokstavskombinationer jag kan tänkas ha. Liksom, jag har jobbat natt och vore verkligen sova nu, istället så skuttar jag runt som en duracellkanin i lägenheten och gör allt annat än att varva ner. Är inte ens trött!

Just nu sitter jag och internetshoppar. Har hittat en hemsida som har massor av fina saker, zalando heter den. så jag tänkte klicka hem lite, för första gången någonsin, typ. klick klick. Because i'm worth it ;)

Natten gick suveränt, det var förvånansvärt lugnt! Rapporten var då enkel att ge kan jag tala om..

NU ska jag ringa lite samtal och sen ska jag sova, kanske. Det återstår att se vad fröken damplisa hittar på, höhö nu var jag rolig vaaa?  åååh orkar inte. jag fyller 20 år och skriver som en barnrumpa


SÅHÄR kul har jag just nu:

JA ELIN, jag är i ditt rum! och här har jag vart sen du åkte, det ser fördjävligt ut här, luktar illa gör det också. Internetsladden var här och den kändes besvärlig att flytta, inte mitt fel att du röck ner den från min vägg. MVH en asjobbig storasyster.





Nån sa till mig att jag är lik vackra Katy perry. Jag är verkligen beredd att hålla med , eller vad säger ni??






Blicken, vi har samma blick.. Undra om mamma vänsterprasslade med hennes pappa :):)

orkar inte, hejdååå

Utkast: Juli 1, 2012

Kategori: Allmänt

snart börjar natt 2 av minst fyra denna vecka (min vecka började igår, hehe)


Natten igår gick riktigt bra! Haha, dom behövde ju inte ens en vikarie, för dom var full bemanning ooch visste inte ens om att det skulle komma någon till. Hon jag var vikarie för skulle inte ens ha jobbat då. Skumt. Min kväll bestod av att vaka över en döende samt se på tv.

på morgonen när jag hade slutat var jag så pigg så jag for förbi fyren en sväng och hälsade på en trött Oskar. nutte vad sliten han var :)

Jag hade även jättesvårt att somna sedan när jag kom hem, låg och vände mig till 11 tiden ungefär. Hade så många tankar att reflektera över. Jag tänkte mycket på den döende personen som jag hade hållt ett öga på. Att se en illa tilltygad person, helkroppsförlamad och beoende av många maskiner, inte ens kunna prata men vara klar i skallen, ligga där och längta efter att dö.. Det gjorde så ont. Personen i fråga var inte ens gammal, i mina föräldrars ålder. Livet är så orättvist mot vissa.

Man inser verkligen vad som är viktigt här i livet i mitt jobb, hur otroligt viktigt det äre att ta till vara på tiden man har och uppskatta, uppskatta allt. Upskatta att ha tråkigt, att få vänta, att saker inte blir som det var tänkt riktigt.

Att uppskatta sin familj och vänner, sin partner, sig själv och sitt liv.

Jag älskar er, min underbara familj, mina fina vänner och min framtid som jag tror på; Emil. klychigt, jag vet. jag är klychig, faktiskt