.

duckface aka dessie

Kategori: Allmänt

Snart drar jag iväg till hockeyn. heoheoheoheo.

haha vet ni vad elisa sa till mig nära dagar san? hon ba ; de är tur att du har så fet utväxt, annars skulle ditt ansikte smälta ihop med håret (y)




dan före dan före dopparedan!

Kategori: Allmänt

jahallåja! De är nämligen såhär att på lördag är det halloween så jag har ängnat eftermiddan åt att rota igenom efter nånting att ha på mig.  fast de var ju inte de lättaste. Så jag gick in till robins rum och rotade lite där istället, och jag hittade värsta asbra sakerna! vill inte avslöja för mycket men jag ska klä ut mig till dr mugg och alla kommer bajsa på sig när dom ser mig. och då ska jag skratta såhär ; MOHAHA MOHAHA MOHAHA.


kul att jag redan har hunnit löka sönder klännigen som jag ska ha till. kul ...verkligen.. aja



min idol

fantastic four

Kategori: Allmänt


På lördag är det äntligen dax för en återförening. Jag har saknat oss♥

jag må vara en stor tönt...

Kategori:

men fyfan vad jag älskar domhär två låtarna :D





så himla söta :)

tjaaahtjaaah bloggen

Kategori: Allmänt

haha, killen vet verkligen vart skåpet ska stå.




HAHAHAHAH SKÖN KILLE !

Den där Becca....

Kategori: Allmänt

Shululu. Asså jag är en såndär person som älskar att sova in i det sista. Jag hatar att stiga upp tidigt på mornarna och när väckarklockan ringer ligger jag och snoozar tills jag nästan är försenad. Ingen bra vana, men ack vad skönt.  


Denna morgon var inte sämre än någon annan , låg och snoozade tills jag var tvungen att slita på mig första bästa kläder , borsta tänderna och springa ut till bussen. Vad jag hade glömt bort att Jag och resten av Easy piece UF skulle på möte med våran rådgivare idag, så jag kom dit helt lurkig, igen.. haha Undra vilket intryck jag har gett henne egentligen, är alltid jätterisig när jag träffar henne.... Plöö (mitt nya ord , kåpirajt baj Becca på de så ni vet)

Efter mötet drog jag , Carro och Helen till rödakorset. Jag införskaffade mig en blå blus (hör ni så fint de låter? blå blus blå blus blå blus ) 

När jag och min syster var små var vår mor väldigt noga med att jag alltid skulle vara rödklädd och Elin blåklädd. Hon sa "elin passar bättre i blått eftersom hon är blond , och Rebecca passar bättre i rött eftersom hon är brunett" jag hatade den meningen, jag ville också ha blåa kläder. Detta fick mig att trotsa både röda och blå kläder såhär in på äldre dar, körde med en antingen allt eller inget attityd. Så för mig är det värsta revolutionen att ens äga något blått. höhö nu vet ni de.

Iaf , försökte ta lite egobilder med självutlösaren och kameraarmen så att ni ska få se, men de gick inte så bra för

1. Jag är somsagt ofixad och i mitt soffslappaste förhållande, hela jag.
hej finnar , blemmor och övervuxna ögonbryn

2. Jag och kameror... Ungefär som att runka till ett matlagningsprogram, ni fattar.

3. De är mörkt ute och ganska mörkt i rummet = de blixtar till hela tiden och grannarna måste tro att jag dör av elchock eller nå. Iof får dom gärna tra det , har redan bjussat på en hel del godheter (läs: naken becca som glömmer bort att grannarna ser in hur bra som helst)

4.Jag tycker att de är 636242 gånger mycket roligare att spexsa på bilderna. =fula bilder= en Becca som garvar sönder åt sig själv = billig lycka

5. kommer inte på något mer men tyckte att de behövdes en till punkt.



men här får ni bilderna, de är fan bara att ni nöjer er nu när jag har ansträngt mig för era skull ;)

första bilden 



Sen tappade jag intresset









Sen vart Elin less och styrde upp det . Danke sjön!


och de säljs faktiskt nästan likadanna på ginatricot så de så



För ett tag sen kom denna man och våldgästade mig :

love u mestmestmestmestmest





min helg har vart underbar!

Fredagen innebar massa mys med Emil, hela dagen, kvällen och natten. Han är bästbästbäst :)

LÖRDAGEN drog jag och världens bästa Elisa till Sheleftyou och såg Luleå hockey mala sönder SAIK.  ÄLSKA LULEÅ ♥ Bästa matchen någonsin!


nu orkar jag inte skriva mer , hejdååååå




oiuhd

Kategori: Allmänt

Han, kille snart 19 år, misshandlar en kille drygt 16 år, som blir synskadad

Han riskerar 2 års fängelse

.... Istället döms han till 200 timmars samhällstjänst, i den skola som killen går i.

VAD I HELVETE GICK FEL?!?


Jag har alltid hatat sveriges rättsystem. JävlaFuckingÄckelSkit som inte vet vad rättvisa är

Kelly Osbourne

Kategori: Allmänt

tidigare när jag var yngre, kanske 14 år , då följde jag the osbournes slaviskt varje kväll. Kelly var min favorit. Jag kände igen mig i henne många gånger faktiskt. Mest för att hon var så trotsig emot sina föräldrar och bråkade med dom heeela tiden. Hon krashade familjen totalt , och även om det låter hemskt så beundrar jag henne för de. För hon ville vara som hon var och när dom inte accepterade de så krigade hon för sina rättigheter, och var en riktigt jävla jobbig jättebäbis, för det var det ända sättet hon fick sina föräldrar att lyssna. Hon fick till och med hjälp av Dr. Phil , de ni ;)


hur somhelst , på den tiden såg hon väldigt... aa , ovårdad ut faktiskt. Hon tog inte hand om sig alls, sminkade sig som en tioåring som tränade på att måla med eyeliner och hade skrikiga läppstick och var väldigt udda av sig. Sen dess har jag inte sett henne på nån bild eller så , inte förens nu.

och DAMN vilken pudding hon har blivit! kolla bara :



hon då, hehe



och hon nu ! fyfaaan vad snygg hon har blivit! Seriöst , inte för att vara lesbisk men jävlar vilken fin kropp hon har , jättefina former! dessutom är hon ju jättesöt och passar mycket bättre i blont hår än i svart :) dessutom har hon ju på sig en kroppsstrumpa , och hon är den första som jag ser bär upp en sån bra

leka med eld

Kategori: Allmänt

En sak som för mig och Elisa samman är att vi är så lika varann på många sätt och vis , fast vi samtigigt är som blåbär och banan; varandras motsattser. Jag kan inte säga att vi delar samma intressen, även fast vi gör det mesta tillsammans. Hon brinner för cheerleading och tränar säkert fem gånger i veckan och är med i två olika lag medans jag på min höjd pallrar mig till gymmet en gång i månaden. 

Fast när jag tänker efter så är vi nog mer lika varann än olika. Vi delar samma tankar, åsikter och värderingar här i livet. Vi skrattar åt samma saker och känner varandra in och utantill. Hon är helt klart den personen som jag aldrig skulle tveka att ta en kula för. Det må låta hemskt, men om det skulle behövas så skulle jag direkt skydda henne med näbbar och klor.

För vet ni? hon är så sjukt... VACKER! Det är som om hon har en guldkant runt sig, för hon är så gylle av sig. och jag känner mig så jävla förbannat stolt över att de är "Rebecca och Elisa, Elisa och Rebecca", för att jag kan säga att hon är min allra bästa vän. 

 men nu var det inte dethär jag skulle prata om, faktiskt inte ens i närheten utan det bara kom med. Det jag tänkte säga var , som jag mer eller mindra har glömt bort nu var att ett av dom största intresena vi delar är att vi älskar att leka med eld. Och i torsdags var jag helt övertygad om att jag skulle lägga ner med det för ett tag, för att jag inte hade någon insperation och för att jag blev.. rädd för det , på något konstigt sätt. 

Det går inte riktigt ihop , för jag och Elisa har lovat varandra att vi ska utveckla oss och lära oss ännu mer stunts tills vi en dag är riktigt jävla äckligt bra. 


Min insperation kom tillbaka ikväll, känns jävligt skönt att den bara var borta i några dagar för på torsdag ska jag somvanligt ut på isen i coop arena och göra bättre ifrån mig än vad jag någonsin har gjort, bara för att jag kan. och jag har alltid innerst inne alltid lovat mig själv att inte låta min rädsla hindra mig. De gäller bara att komma ihåg at påminna sig själv om sin inre röst.    



De ser så otroligt lätt ut men när man snurrar dom för första gången klarar man inte ens av att snurra dom rakt , vilket är A och O.


mitt hår asdfghjk

Kategori: Allmänt

såhär såg jag ut för exakt ett år sedan:

liten och oskuldsfull . brunt halvlångt hår



Sen blev det vinter , och då började jag mixtra med håret som då hade hunnit växa till sig en hel del....
efter 4 intensivblekningskurer var mitt hår ... en färg utan namn och såg ut som svinto, bravo Becca!

låååååångt ju:(




sen kom sommaren, och då var jag spyless på mitt slitna hår, så jag klippte ev allt, nästan iaf. jag blev suuupernöjd och lovade mig själv att aldrig mer spara håret långt:




Sen la jag i en honungsblond färg, och de blev sisådär MEN 

FAAAN vilken hetsnäcka jag var! WIHUUUU ;D haha . ser ni hur mycket mitt hår redan hade vuxit på drygt en månad?


SEN.... klippte jag ännu kortare (och än en gång vart jag supernöld) sengjorde jag misstaget att  bleka håret  ultrablond:


passade iof ganska bra i det, men det blidde ju gult direkt och jag var för lat för att köpa silvershampoo hehe


och nu står jag här. Mitt hår är sönderplattat och jag kan inte klippa det nåmer för det finns ínte så mycket att klippa haha



aja , som pappa alltid säger ; de är ju bara hår. :D

sxdfyguhbj

Kategori: Allmänt

Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for.

- Bob Marley

♥♥♥

Kategori: Allmänt




Det handlar om att prata sönder nätter,
om att sätta på en film om och om igen
för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar.
Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet.


Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar.
Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora,
bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.


Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten,
om att viska du är vacker tusen gånger varje natt
och mena det lika mycket varje gång.


Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen
och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.


Det handlar om att tappa bort sig i någons famn
och aldrig vilja hitta vägen ut,
händer som dras genom hår och fingertoppar
som smeker längs ryggraden..♥

HÄSTSVANS !!! eller....

Kategori: Allmänt

snarare hamstersvans


men ändå ! mitt hår har äntligen växt till sig så att jag får upp det i en stram svans, så skönt när man har bad hairdays.  (vilket jag har väldigt ofta då jag sällan orkar/hinner platta håret...)

Det hänger och spretar och toffsen är bara en liten plupp. Men de gör inget , uppsatt är ändå uppsatt :')

dessutom råkade mitt hår ut för en liten olycka i lördags på hockeyn , aja shit happens



Vacker utväxt... NOT! funderar på att spara ut mitt hår till sin riktiga hårfärg :)


den nakna sanningen. fiiiin men blek hy :D

peep toe

Kategori: Allmänt

i risk för att låta extremt okvinnlig nu men ....

JAG FATTAR VERKLIGEN INTE GREJEN MED PEEP TOE SKOR ?!?!


alltså , de finns huuuuur många som helst snygga skor , men jag blir lika besviken varje gång jag tittar närmare på dem och inser att det är öppen tå , såkallad "peeptoe". HALLÅ ?!? inte bara det att det mer eller mindre ser ut som att dom har fastnat i rulltrappan och gått sönder, dom blir ju odugliga på hösten/vintern och många modeller är för varma att ha på sommaren.

UNDANTAG är typ "sommarskor" , om ni förstår vad jag menar.. men kolla in dessa :



(valde bara några random)


När när NÄR ska man använda dom ? speciellt vi insnöade norrläningar som har snö och kyla större delen av året. och dessutom, fundera på dessa två frågor:
- hur fint är det att se en potatis sticka ut längst fram ?
- och vem vill förfrusa sin stortå ?
 

inte okej...


ääääh , tacka vet jag rediga kängor ;)

btw

Kategori:


 lycka

adjtyjt

Kategori: Allmänt

Hej.

Ikväll är det hockey.

igen!

KROSSA FRÖLUNDA





höhö

Te amo

Kategori: Allmänt

I never know what the future brings
But I know you're here with me now
We'll make it through and I hope
You are the one I share my life with



För jag har aldrig älskat någon såsom jag älskar dig♥

aerdfgtyh

Kategori: Allmänt

visst föränras man mycket på bara ett år?  kolla bara på mig och Elisa

PDOL 09



LK 09



Hösten 09








NYÅR


vinter -10









Magaluf sommar 10


Sommar -10


PDOL -10



LK -10

haha sötis !

Aj lav jo för alltid ! ♥ 

gvjhbn puj

Kategori: Allmänt

om någon skulle ha frågat mig för sisädär tre månader sen om jag hade feber hade jag blånekat det och svarat att jag faktiskt aldrig har haft det. och det var precis vad jag trodde. Men så i sommras , när jag var redigt förkyld så frågade Emil mig det , och jag nekade som vanligt. Då ville han bevisa för mig att jag hade fel och plockade fram en febertermometer. in i det sista så trodde jag inte att jag hade det , och när den visade 38,5 grader så sa jag ; HA! vad var det jag sa. men då visade det sig att det faktiskt var han som hade rätt, för gränsen till feber ligger på 38.2 , alltså hade jag just... Feber. inge mycket , men den fanns där.


och jag tror faktiskt att jag har det nu igen. för jag fryser och mår typ allmänt piss samtidigt som jag är varm... Juste, nämnde jag att jag mår illa dessutom? och har ont i huvudet ? fyfan vad jag tycker synd om mig själv just nu. och en sista sak; nämnde jag att jag spydde idag ? ganska nasty faktiskt... och ännu mer nasty att jag gick till skolan sen. men jag gillar att kriga mot mig själv, och jag mådde faktiskt bra efteråt och har inte spytt nåmer...


aja , hej världens mest meningslösa blogginlägg 

tacka vet jag foundation

Kategori: Allmänt

vaknade upp med massa små utslag på bröstkorgen och halsen imorse, och snart är de skolfotografering.... älskar mina p-piller, verkligen...

♥♥♥♥

Kategori: Allmänt



When I see your face
there's not a thing that I would change,
cause you're amazing, just the way you are.

And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile,
cause you're amazing ,just the way you are




ordning och reda

Kategori: Allmänt

jag är en såndär liten pedant-tant som hatar att ha stök, fast jag är samtidigt ortoligt lat av mig så jag orkar sällan göra något åt det. Saker som trassliga sladdar och grejer på golvet gör mig galen. samma gäller oreda i min cybervärld, och den är kaos just nu. så därför ska jag ta tag i det nu. Eller aa, när jag kommer hem ikväll efter att ha vart hos pappa. och då FAAN ska det RENSAS!


jag ska :

* Rensa bort "vänner" från facebook ( har redan smygstartat och raderat ca. 80 st sammanlagt)
* Ta bort gamla skräpinlägg från bloggen
* Rensa min kontaktlista på telefonen
* Rensa bort alla peddon/randomdudes från msn
* Ta bort onödiga communitykonton (har även där smygstartat)
* Ta bort  taggar på (fula ;D) bilder på mig på facebook
*Rensa min spotify på spellistor
* Allmänt skrot på batorn som jag inte vill ha kvar
*OSV





leka med eld är kul.

förresten ....

Kategori: Allmänt

kolla vad Elin mms:ade till mig tidigare idag. Anya har lärt sig cykla med stödhjul , söt va ? hon älskar att cykla och nu slipper hon kolla på när dom andra, större barnen cyklar till dagis medans hon måste gå :) Stortjejen!



min sockerstina med sin nya cykel, ser ni hur hon lyser av stolthet?♥

Laga mat (: :)

Kategori: Allmänt

idag har jag och min fina syster varit duktiga och lagat mat , vilket händer ytterst sällan. Eftersom eElisa har fått mig att bli barnsligt förtjust i flygande Jakob så lagade vi det , Elin hade aldrig ens hört talas om de :D men hon tyckte däremot inte om det heller , ajaa :)


Helgen i all ära har spenderast med min karl, och som vanligt har vi bara suttit inne och degat. och de är något som jag älskar med honom, att vi har alltid kul och vi trivs alltid med varandra, vad vi än gör. vi kan sitta i soffan i flera timmar och bara jävlas med varandra. vi kan även sitta i olika delar av hans rum och chatta på msn, bara för att.




Min fina, underbara Elin! I mina ögon kommer hon alltid vara sju år och leka med barbie :) Kommer ihåg när vi var små , då ville hon alltid sova med mig i våran våningsäng. Mamma prenuminerade på Barbieböcker ut oss som jag brukade liggga och läsa högt för henne. problemet var bara de att jag inte kunde läsa , så jag improviserade alltid efter bilderna, fast varken hon eller mamma visste om det. Hon älskade min "högläsning" och mamma berömde mig och sa att jag var så duktig på att läsa. Busig tös man var :) Än idag delar vi rum fast nu är det ombytta roller, nu är det jag som kryper ner bredvid henne när jag inte kan sova. och två fullvuxna tjejer i en nittiosäng , det är både varmt och extremt trångt. Men vad gör det, hon är ju min syster ♥

Elin fyllde dessutom år i Fredags , så nu är hon hela 15 år! Hade jättesvårt att komma på vad jag skulle ge till henne i present, men så kom jag på att hon ville ha en sminkkurs på make up store så de fick hon , och glad blev hon :D

Har fått en finne (läs: TUMÖR) på hakan som jag ska gå och klääma nu , sen sova ;) godnatt !

perfect picture

Kategori: Allmänt

If you put yourself in my sorry situation
Tell me, would you dare?


And if I told you that my road in life was nearly broken

Would you even care?


It's easy to tell me exactly what I should be,

Your perfect picture of me

I'm sorry,
excuse me,
won't live the life that you led


Your words doing nothing but just messing up inside my head

It would be better if you just hold me

And show me that you care
It would be easier if you just loved me,
Show me that you're there