.

Kategori: Allmänt

 
Varför måste personer som står en nära dö? För att vi lätt glömmer bort att upskatta livet. För att vi ska bli påminda om att inte ta saker för givet. För att vi ska komma ihåg att älska varenda sekund.
 
Inom loppet av fyra år har jag förlorat tre personer som stått mig nära. 2009 dog min farmor, 2010 mormor. Igår var det min farbrors tur. Jag kan inte med ord beskriva hur tom jag känner mig just nu. Hur bitter jag är på livet och hur många svordomar jag har svurit högt åt en gud jag inte tror på.
 
Min farbror var odödlig, det var jag säker på enda tills igår. Han kunde inte dö. Han kan inte dö.
 
Det är så sjukt, hur bara några sekunder kan slå omkull hela ens värld. Att några sekunder kan ha sån stor betydelse. Att man på några sekunder, faktiskt kan gå från fullt frisk och levande, till död.
 
Mest av allt är jag ledsen för min pappas skull. Han och min farbror bor grannar och var bästa vänner. Min farbror var mer än en storbror åt pappa. Han var hans förebild, bollplank och hans egna spegelbild. Det känns så jävla orättvist.
 
Idag på sjukhuset så blev jag förbannad av att se gamla människor. Jag kände ilska och frustration att de fick leva och vara gamla, men min farbror fick inte ens fira sin 60 års dag i sommar.
 
Vem ska jag nu springa över med smörgåstårta till? Vem ska jag nu ringa när min bil låter konstigt? Vem ska nu reta mig för alla kärringstopp jag får? Vem ska nu skratta åt att det viktigaste med färgen på min bil är att den matchar min jacka?
 
Älskade farbror, det var för tidigt och du var för frisk. Jag kommer att sakna dig varje dag enda tills det är min egna tur. Tack för all hjälp du har gett mig. Livet kommer aldrig att bli sig likt men jag antar att det är de som är själva meningen.
♥♥

Världens finaste kalasbyxor

Kategori: Allmänt

Hur fina?!?! Jag använder ju jätteofta strumpbyxor och mitt bästa tips är att man alltid ska i köpa mycket större storlek än vad man egentligen har. Trycket blir då finare, färger blir skarpare och inte lika "genomskinliga" och bäst av allt, de kapar en inte i mitten om magen ;)
 
Te.x dessa, de är i storlek 44/46, i vanliga fall har jag 38 på byxor.
79kr på Lindex

Men säg den lycka som varar för evigt

Kategori: Allmänt

Nu är min bli reeeeen, yey! Nästan iaf, for ner till pappas garage igår och spolade av den med vatten. vilken skillnad det blev :) Titta bara så tjusig!
 

Pojkvänsfritt

Kategori: Allmänt

Inatt är första natten på evigheter som jag och Emil sover ifrån varandra. Han ska nämligen bussa ner till Karlstad med två vänner och heja på luleå hockey. Mitt underbara hjärta. Jag vägrar att låta mig själv att sakna honom fast jag egentligen bara vill krypa ihop i fosterställning och dunka skallen i väggen. Istället sitter jag i mitt gamla flickrum framför datorn och firar med chokladmjölk och smörpopcorn. Firar att det är pojkvänsfritt. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om det är skönt eller tråkigt med tystnaden och ensamheten. Bitterljuvt på något sätt.
 
Fyfan, snart firar vi tre år tillsammans. För tre års och en månad sedan var jag helt säker på att jag aldrig mer skulle bli kär i någon. Ville inte, orkade inte. Jag var så fruktansvärt leds på allt vad killar hette och bara ordet pojkvän fick mig att vilja kräkas. Emil kom egentligen in under en lustig tid i mitt liv. Jag var inte alls intresserad av att ha en pojkvän men helt plötsligt så stod han bara där. Finaste Emil. Han fyllde inte i en enda kriterie jag hade på "den perfekta pojkvännen" - Han var ju blond, yngre och lugn. Hade aldrig kunnat föreställa migsjälv att det var en kille som han som jag skulle spendera det kommande åren med. Men det blir inte alltid som man har föreställt sig, och det är jag gränslöst glad över. Han är den snällaste personen jag någonsin har mött, och att han är min, just bara min gör mig så jävla lycklig. Okej, nu saknar jag honom sjukt mycket haha.
 
halloween 2010
 
Så mycket glädje, så många tårar. Så mycket skratt och kärlek, lika mycket vänskap. Det dig jag vill bli gammal med, vill ruttna med dig. Kämpa för mål och resultat. Skulle offra hela mig för att rädda dig, tusen gånger om.

sputtnicken ferdinand

Kategori: Allmänt

Jag har inpulsshoppat en bil. Vet egentligen inte riktigt varför men det känns bra. Jag klämde ju löja i höstas och jag lovade mig själv att pengarna jag tjänade skulle sparas till något speciellt. En bil kändes speciellt och nu känner jag mig både nöjd och fattig, konstig känsla..
 
Iaf, en mörkblå honda civic blev det. Den är rätt gammal, född 97. Jag älskar den. Ibland åtminstone. Den är en jävel att lära sig köra, jag vet inte hur många kärringstopp jag har fått med den. Den tar jättehögt i kopplingen och jag bävar för den dagen jag måste starta i uppförsbacka med bilar bakom mig.
 
Jag har som en egen liten tradition att döpa mina fordon. Den dagen jag fått/köpt de, den dagens namnsdag blir deras namn. Min moppe fick jag på min födelsedag för fem år sedan, den 13/7. Hon fick med andra ord heta Judith. Denna gång stod det mellan Nanna och Ferdinand och det slutgilltiga blev Ferdinand eftersom min bil är en pojk. (sajko jag vet)
 
Den låter som en racerbil eftersom jag, på två dagar har lyckats köra sönder avgasröret, och den ser ut som en sputtnick tycker jag.
 
Den är jättesmutsig just nu men jag orkar inte tvätta den, den kommer ju ändå bli skitig igen sen :)
 
Det bästa med min bil är att den har ett hemligt fack som gjord för mina solbrillor, smart!