.

ihgyt

Kategori: Allmänt

Alltså denna körkortsteori, jag tror jag  blir knäpp... Allt känns så självklart och uppenbart i boken och faserna, men ändå blir dom underkända. Det är inte långt kvar nu men jag har halkat efter rejält i teorin, inte bra.
 
Jag har inte tid att vara korkad! Jag har bland annat börjat jobba mer och mer i firredisken (wiiie ♥) och dessutom så ska jag börja plugga nästa vecka på komvux. Sen så smider jag onda planer för framtiden som inte innefattar Sverige, jag vill ut i världen! Men då måste man vara bra på engelska, och det är inte jag. Inte än iaf.
 
Det är lustigt hur saker och ting faller på plats. Jag har gått i 1,5 år som mer eller mindre sysslolös, bortsett från på sommrarna. Nu, nu händer allt på en och samma gång. Jobb, körkort, plugg och kanskekanske flytt långt långt bort. Ovanpå det ska jag hinna med att vara flickvän, syster, dotter och kompis. Hur hinner folk? Justja, äta, träna, sova och bajsa ska ju också hinnas med där emellan, inte glömma!
 
Snart åker jag bort. Ska till Uppsala och hälsa på min fina fina jenta Jossan, som jag har saknat henne. ♥
 
Nästa vecka börjar lillis på simskola. Hon har tjatat i evigheter om det men nu har hon ändrat sig helt, hon kan ju minsann redan simma. Hon vill istället åka till Thailand och bada. Snorvalp. Jag har lovat henne en makeover i hennes rum så just nu spanar jag efter nya tapeter inom en rimlig prisklass (tänk att jag alltid ska överdriva när det kommer till Anya). Just nu har hon en jävla massa olika nyanser av blått. Pappa lät snålheten ta över sist han skulle tapetsera hennes rum. Det var rea på rusta på just blåa tapeter men det fanns inte tillräckligt många i samma färg så att det skulle räcka till hela rummet. Vilken tur då att dom var så pass lika att man inte skulle märka någon skillnad, tyckte han. Han hade fel.
 
En ny resårmadrass behöver hon också, eftersom hon ska ta över Elins gamla sängram. Åh, jag ska göra det så fint åt henne!
 
Men först; plugga teori och dö av uttråkning..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: