.

Day 06 - Write 30 interesting facts about yourself.

Kategori: Allmänt

Hej! varning för jävligt ointressant läsning, jag är rätt tråkig faktiskt :)
 
1. Jag är den enda vänsterhänta i min familj
 
2. När jag var liten så var jag helt övertygad om att det en dag skulle växa ut en snopp på mig.. hahah!
 
3. Första gången jag körde bil var jag fyra år. Pappa hade parkerat bilen utanför lägenheten och skulle bara springa upp och hämta en sak. Vägen framför bilen var en liten sluttning. Brorsan och jag fick för oss att dra ner handbromsen och ner rullade bilen. PANG sa det , så hade vi krockat med en sten. ooops :)
 
4. när jag var liten så var jag jag en riktig klätterapa. Man hittade mig mest troligt i toppen ett träd eller på mormors tak. Höjdrädd har jag aldrig varit.

5. Jag har en tendens att bli "besatt" av saker, som min pojkvän uttrycker det. Har jag börjat med en sak så fastnar jag verkligen för det. Tex. saker jag äter. Just nu är de isglassen calippo pch mumingrejer.
 
6. Min absoluta hatfärg är beige. Urk.
 
7. Jag har så länge jag kan minnas samlat på dikter och citat. Personligen har jag svårt att formulera känslor och åsikter på ett bra sätt så jag brukar hitta dikter och citat som gö det åt mig istället. Därav alla weheartit bilder som man kan se här på bloggen.
 
8. Mitt minne är lika dåligt som en senil tants minne. Jag har jättesvårt att minnas detaljer, siffror osv. När jag var liten hade jag ett jättebra siffreminne, mindes alltid mina kompisars/syskons kompisars telefonnummer, deras föräldrars nummerplåtar osv. Fattar inte vart det minnet har tagit vägen...
 
9. När jag gick i högstadiet så satte jag och en kompis dit två tjuvar som hade gjort inbrott på skolan.
 
10. Fötter är typ det äckligaste jag vet.
 
11. Jag är världsbäst på att rensa avlopp!
 
12. .... och jag har aldrig varit en "fin i kanten tjej". Jag gillar att ta i med näbbar och klor och har svårt för att äcklas av saker. I alla tider har det varit jag som fått torka upp spyor osv. hemma.
 
13. Något som jag inte heller är rädd för är ormar och spindlar/kryp. Min minsta lillasyster tycker att jag är coolast i världen eftersom jag höll i en stor orm i Thailand en gång.
 
14. Jag är lite av en ensamvarg. Jag gillar att ibland vara för mig själv, instängd i ett rum, bara göra saker jag känner för att göra.
 
15. Jag är väldigt ansvarsfull av mig när det gäller att hålla reda på saker. Jag kan räkna med en hand saker jag har tappat bort under mitt liv, och då blir det fingra över.
 
16. Jag älskar att krama om männiksor som jag tycker om/har saknat! Ett tecken på om jag gillar en person eller inte är om jag kramar den. Ibland blir vissa jättepaffa över att dom får en kram istället för ett vanligt hej. Till exempel kuratorn som jobbade på min gymnasieskola. Han är bäst! världens trevligaste och alltid lika glad över att se en.
 
17. Jag har min vanliga hårfärg. Kanske inte så jättespeciellt men oj, vad jag har kämpat med att få den. Som tur är så växer mitt hår relativt snabbt. Lite mer än ett år tog det för mig att spara ut till min vanliga hårfärg, och då är det ändå inte jättekort heller. 
 
18. Min favvogenre på filmer är exorcism. Gissa någon som får välja film ytters sällan?
 
19. Jag älskar Kenny Starfighter! kommer ni ihåg den serien? Den sändes på tvåan för väldigt, väldigt många år sedan. Nu finns alla avsnitten på youtube.
 
20. Större delen av min släkt har jag dålig kontakt med, både på mamma och pappas sida. Släktingar är något man föds med, vänner väljer man själv. Jag har inte valt min släkt och jag tycker att vissa av dom är riktigt pantade, därför avstår jag att ha kontakt med dom. Nu gäller detta långt ifrån alla, de flesta har det bara blivit som så att vi inte har någon kontakt, helt enkelt. Rent generellt så har jag bättre kontakt med släkten på pappas sida, och det är alltid ett kärt återseende att träffa dom. Min favvosläkting är på delad förstaplast farbror Tommy och hans fru Annica, världens underbaraste! väldigt omtänksamma och framgångsrika personer som älskar livet. Ser mycket upp till dom.
 
21. Mina syskon betyder jorden för mig. Med handen på hjärtat så skulle jag inte tveka en bråkdels sekund och offra mig själv för att rädda dom. Jag hade inte velat leva en enda dag utan dom. För mig, är dom meningen med livet.
 
22. Jag har opererat en gång. I munnen. Det roliga är att jag hade jättesvårt att få i mig det lugnande medlet, eftersom jag har svårt att "bara svälja" saker jag tycker är äckligt. Så dom fick bedöva min mun och tunga först, men det hjälpte inte. Det slutade med att jag efter många om och men fick i mig en fjärdedel, sen gav dom upp och påbörjade operationen. Jag var helt groggy efteråt så nån större dos hade inte behövts hur som helst.
 
23. Jag besöker kyrkogården regelbundet. Tanken av att mina släktingar ska ligga ensama i mörkret tar kål på mig, så jag försöker se till så att dom alltid har ljus tänt hos sig.
 
24. Jag är jätterädd för sprutor och kanyler. Allra värst är insulinpennor. Urk. klarar inte av att ens se dom ligga framme. Det värsta tänkbara för mig är att bli stucken/se någon bli stucken på fingret, i magen, låret eller hårbotten. jag är en sån person som tvärvägrar att ta vaccin och vissa gånger har jag blivit nekad vård eftersom jag har velat ta blodprov i armvecket istället för fingret.
 
25. Om jag fick välja en superkraft så skulle det vara att hoppa i tiden. Tänk er att göra ett besök i dåtiden, då man var liten. Återuppleva saker som numera är fina minnen som står en nära hjärtat. Jag skulle även vilja prata allvar med mig själv. "kära sextonåriga jag, var stark, det kommer att bli bra". Jag skulle ge mig själv en stor varm kram och berätta för mig själv att jag inte är så ensamen som jag tror. Jag skulle även säga åt mig själv att jag ska börja våga lita på mig själv och min magkänsla, och så skulle jag säga åt mig själv att ta vara på tiden med min farmor och mormor. Jag skulle säga ,att bara för att det känns som att dom är odödliga, så är det inte så.
 
26. När jag var liten så ville jag inte ha bilkörkort, nej, jag skulle köra motorcykel. Än idag är jag inställd på att jag någongång ska ta motorcykelkörkort.
 
27. Jag är en riktig nattuggla! (och tjuvsovare) Det är på natten som jag är allra mest produktiv. Om ajg ska plugga till något, så gör jag det på natten. Om jag ska söka jobb och skriva personliga brev, så gör jag det på natten. Jag passar tveklöst bäst inom nattjobb.
 
28. Idag är det första natten på flera veckor som jag ska sova utan Emil. Känns jättejobbigt att inte somna i hans famn och känna hans kroppsvärme. jag saknar honom något enormt...
 
29. På tal om Emil. Fyfan vad jag älskar honom. Det har varit up and downs i vårat förhållande och jag är så lycklig över det, eftersom det visar att det är starkt och värt att kämpa för. Han är finast i världen.
 
30. Nu jävlar är jag trött på den här listan som inte blev ett piss intressant. HEJDÅ haha :)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: