.

Jeffrey campbell?

Kategori: Allmänt

Alltså, jag har sån beslutångest, ska jag eller ska jag inte investera i ett par jeffrey campbell kackelackor?
 
Ärligt talat så tycker jag att dom är fula, jättefula. Det har jag tyckt hela tiden och ALLA har dom. Och jag gillar inte att ha saker som alla andra har , tycker att det är lite väl grupptrycksoffer i det, att ha saker bara för att dom är populära.
 
Men det är något med dom som har fångat min uppmärksamhet den senaste tiden. När jag testade dom på en affär så upptäckte jag att dom är gryyyyymt sköna, och tillochmed verkar enkla att gå i. sen var det en häftig känsla att bli så mycket längre också ;)
 
Vi får se, dom är ju rätt dyra men jag har samtidigt råd. I övrigt så använder jag ALDRIG höga kackelackor eftersom jag alltid får skavsår från helvetet av det (vilket min syrras kompisar tycker är svinbra, dom får alltid ta över mina i princip oanvända)
 
I våras, när jag packade ner alla mina vinterskor och packade upp alla sommarskor, så tyckte jag så synd om mina klackar. Så fina, men som bara  blir ståendes på skohyllan och får pendla upp och ner mellan mitt rum och källaren, bara för att jag inte kan gå i dom. Så jag tänkte, att nångång så måste jag ju lära mig. Så jag gick ut på en långpromme i mina 15 centimetrare , tänkte att ska det vara så ska det vara. Det gick bra dom första kilometrarna, dock så slutade det med att jag fick ringa Elin och be henne hämta mig med sin cykel. Jag har aldrig haft så ont som då, mina fötter brann! det fanns inte ett enda ställe under foten som inte hade en vattenblåsa, som dessutom tog evigheter att läka, haltade flera dagar efteråt.
 
Så Elin fick ge dom till en kompis, och efter den dagen så lovade jag mig själv att ALDRIG med ha högklackor.
 
Okej, detta skulle bara vara ett kort inlägg om att jag funderar på att köpa ett par JC, men det spårade som vanligt..
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: