.

en vecka sent inlägg...

Kategori: Allmänt

okej... Stryk det förra inlägget, för inget blev som planerat... Jag och Elisa tog inte någon joggingrunda inte, istället kom Sami, Isak och Hugo och våldgästade mig. Haha ni skulle ha sett min mors min när dom kom. Varje gång en killkompis kommer till mig kommer hon rusandes till dörren och säger "jahaaaaa, är de din pojkvän?" hahaha , jag och Hugo har haft väldigt roligt åt de. men i alla fall.. Isak och sami kom lite före Hugo, och när mamma hörde att de var en killröst i hallen kom hon i sin vanliga ordning springandes. hon han börja säga "jahaaa , är de din pojk...." sen när hon såg att de var TVÅ killar avslutade hon med "vänner" hahah . okej de lät inte så kul men de var de! :)

SEN, sisådär en halvtimme senare när Hugo kom , då öppnade faktiskt mamma dörren, då kom jag springande ut i hallen och skrek " HEEEEEEJ ÄLSKLING" hahaha . stackars mamma! men jag antar att de är för att hon har tyckt extremt bra om mina tidigare pojkvänner som hon vill att jag ska träffa en ny... eller nå. Hon är iaf inte van vid att jag umgås med killar.  (vilket jag gör ofta , mer än vad jag umgås med tjejer typ.´men hon vet itne om de eftersom jag väldigt sällan tar hem mina kompisar:))


Var med grapparna i sisådär två timmar kanske, sen kom Chrille, Matte, Nikita och Elisa och hämtade upp mig med en minibuss som dom två arrangörerna hade hyrt. Först for vi och käkade på max ( <333333) sen släppte vi av Elisa och hämtar glowsticks hemma hos henne. Sen för vi till mig och hämtade täckte, kudde, filt och GODIS  (<333333) Sen bar de av till arvidsjaur, trotts allt. klockan var sen, typ.... ett på natten? minns inte riktigt. Anledningen till varför vi åkte dit var för att vi skulle hämta kenta , en mycket trevlig kille, som är förjävligt duktig på att retas  och jävlas :)


Halkan gick bra, och vi stötte inte på en enda ren. Dock råkade vi motorhuvslicka en fågel hehe. Jag och Nikita var dom enda som sov under natten, ungefär en timma. men de var för att vi var smarta nog att sitta i baksätet ;) somnade på ett extremt konstigt sätt kan man säga ^^ Efter Arvidsjaur for vi till skellefteå. Varför? vi kände för de helt enkelt haha :) Crille fick för sig att han skulle köra spontant där, så vi hamnade mitt ute i landet. Efter ett tag märkte han att en skitnödig häst hade vart i farten, så han börjar följa bajsspår!  ungefär som Hans och Greta, fast byt ut smulorna emot bajs ;)


På¨väg till piteå satt jag och Nikita i framsätet med Chaffis-crille medans kenta satt bakom oss och Taavola sov som en liten gris längst bak (Y). Jag , som satt närmast fönstret, fick lust att busa på E4:an. varje gång vi körde om en bli vevade jag ner rutan, hängde ut med överkroppen och vinkade med armarna . hihi :D roliga reaktioner fick man ;)


Vid elvatiden var vi framme i luleå. Jag och Nikita for hem till honom och gjorde mackor. sen fick jag ett telefonsamtal av en ledsen lillasyster. men de tar vi senare. 


Blev inge xparty för becky iaf... hon stannade hemma och pratade i sömnen.

yeye, långt och tråkigt inlägg, skriver mer sen. TJAOsämst kvalla. iaf isak, jag och sami :)
Crille, nånstanns i ingemansland . Äter en kall friscoburgare ;)


Nickyyyy :)


Becky och Nicky var övertrötta :D sliiiiiitnaövertrött Becky med trasiga brallor. hehe. ni skulle ha sett dom, sammanlagt fem stora hål. märkte de inte förens vi var i  älvsbyn typ :)
hästen var nog ganska lös i magen... fint parkerat av crille (y)


kenta leker gissa bajset (y)


taavola sover


TACK FÖR ATT DU FINNS!!!!!!!!!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: