.

onödig fakta om mig ;)

Kategori: Allmänt

Lite onödigt fakta om mig ;)

* jag tuggar bara på höger sida av munnen. De upptäckte min vän Nikita för ett tag sedan när vi hade ätit godisar som färgade av sig på tungan. Min tunga var hälften grön och hälfen vanlig. sexy!!!

* Jag hatar att korsa övergångsställen om jag cyklar.

* Jag är helt övertygad om att vi har ett litet spöke hemma som busar till det ibland och som älskar att vara i mitt och elins rum. Ibland har det hänt lite myskosaker som är svåra att förklara, både jag och elin har upplevt de. Som tex ibland när man sitter vid datorn, mitt i allt kan det kännas som att nån "petar" en på axeln och man känner sig bara allmänt iacktagen. men det är ett snällt spöke! :) 

* Jag är extremt rädd för sprutor , men ändå vill jag fylla ut partier i ansiktet med botox. hmmm?

* Jag andas väldigt konstigt och ojämt. för det mesta tar jag ett djupt andetag, sen lever jag på de så länge som möjligt, sen håller jag andan ett tag sen tar jag ett nytt , djupt andetag. inser ni hur irriterande de är ?!?! och om jag tex lyssnar på musik eller går börjar jag andas jättehögt, och då menar jag jättehögt 

* Jag vill tatuera mig på väldigt konstiga ställen, som tex i underläppen. hur normal är de liksom? för att inte tala om onödigt!

* Jag säger aj innan de gör ont. Tex om jag borrar ett hål hos tandläkarn utan bedövning. Då säger jag AJ innan de gör ont, så dom slutar. Jag vet ju att on jag väntar 2 sekunder till kommer de göra ont så de är lika bra att bespara sig från smärtan ;) Även om någon låtsas slå mig ,eller bara håller i mig, hehe.

* Jag har tusen miljarders olika smeknamn till mina syskon, och för det mesta dom reagerar på alla. tex snelin,  elolinon, storebrolle, bobbin, banjo, knubbsäl, ljushuvud.... ni fattar. :)

* Jag lyssnar till tre tilltalsnamn; Rebecca, Becca och Harila. Hatar när folk kallar mig för Beccy och det finns bara en person som får kalla mig för de , nämligen Nikita. Nicky och Becky...ni fattar ;) Min farbror kallar mig för Bläbläcka och de är väl mitt minst charmiga smeknamn jag har haft genom tiderna.. ^^

* När jag har mitt headset i örona blir jag helt döv. Skulle inte ens höra om en flaska gick sönder precis bakom mig.

* Av någon anledning faller jag för mörka (brunhåriga, brunögda, mörkare hy osv.). Har bara gillat en blondin i mitt liv medans alla andra gossar har vart antingen brunhåriga eller haft mörkare hy, tex thailändare. 

* Jag mumlar ibland när jag pratar. De mina vänner är pågrund av att jag en gång i tiden var en plåtNiklas i munnen. Hade rälsar, fjädrar,bågar, gummiband , you name it kors och tvärs i hela munnen. de gjorde att jag inte kunde prata normalt eftersom jag inte kunde uttala vissa bokstäver som tex "G" och "K" och så läspade jag lite. Så jag pratade inte allt för gärna eftersom  de blev konstigt och nu sitter det kvar att uttala saker lite konsigt. What ever ! :)

* Jag älskar att skratta åt mig själv. Är väldigt duktig på att skämma ut mig och göra/säga korkade saker. Bjuder gärna på ett gott skratt på min bekostnad.

* Jag är spontan av mig. Hatar att planera. vill göra saker och ting när jag känner för de, för det är då de är som roligast att göra de :)

* Jag är väldigt noggrann med mina saker. har tex aldrig tappat bort mina nycklar eller haft sönder något dyrt. Har haft samma hemmanyckel i tolv år , de är väl inte så illa pinkat?:)

* Jag hatar att låna ut saker till folk och sedan inte få tillbaka dem. Därför lånar jag numera bara ut saker till dom jag känner och litar på.

* Jag hatar att vara osams med folk. Om jag har bråkat med någon och vi har gått egna vägar som ovänner kan jag inte släppa de utan jag tar alltid upp kontakten igen efter en tid bara för att be om ursäkt för mitt och hoppas att helvetet fryser till is. Kalla mig toffel , men jag hatar att vara ovän.

* Jag har slösat bort en hel excellektion på att skriva denna lista, så var nöjda och glada! hehe

Kommentarer


Kommentera inlägget här: