.

kvällen typ

Kategori: Allmänt

Tjebba!


kom på att jag har glömt att berätta för er om hockeyn igår :)

Jo, så här var det. Vi fick ett litet annorlunda uppdrag; nämligen att kasta ut 300 falukorvar till publiken. 100 st per period. Väldigt roligt må jag säga :D Jag gjorde tillsammans med Elisa , som allt annat. Vi gör allt ihop på hockeyn! Hon brukar hjäpla mig att räkna kassan, vi käkar våra hamburgare samtidigt, håller i flaggorna, säljer matchprogramen ihop. Tänk vad underbart att få göra de med sin absolut tryggaste vän ?:)


iaf , publiken var som galna , alla ville ha korv! Sen råkade jag snubbla i trapporna ett antal gånger när jag sprang , pinsamt x) Men kul var de , hoppas vi får göra sånt här oftare :)

Innan hockeyn köpte jag ett par nya skor på stadium. älskar dom! Hade inga pengar men jag var bara tvungen att köpa dom , för dom liksom talade till mig. Så jag ringde mor, inget svar. och då ringde jag far. Han var på jobbet -.- och DÅ rignde jag Robin! och jävlar vilken hård dealer min bror är. Han skulle ha 100 kr extra när jag ger tillbaka pengarna, sen skulle han få låna min moppe precis när som helst utan att behöva fråga. självklart gick jag med på de ;D Var tvungen! så nu är jag skyldig honom 600 kr sammanlagt , 200 kr sen tidigare -.- Jag som är fattig! aja , ska smöra lite för mama ;D


Idag var jag hemma från skolan, var näst intil död imorse så min madre ringde och sjukanmälde mig.. Gjorde skolarbete hemma istället :)

På kvällen mådde jag piggelin så jag for till Sofie :) Vi är riktiga wannabee varandra , likadanna jackor fast i olika färger , samma med skorna. Och adidaströjorna.. haha :p Och Sofie är känd för att hata korv. Gissa vad jag hade med till henne då som en liten överraskningspresent? ;D haha!

Vi gick in till stan där vi träffade John, Jocke , Christian och en Emil. Jocke fyllde för övrigt 18 år idag! eller igår är de ju nu :P men iaf ,grattis till storpöjken! Vi tröck ihop oss i Johns lilla volvo och åkte omkring. Lika kul som alltid :D Träffade Niklas på kallkällan , jävlar vad länge sen de var :O Kul iaf ^^ Han fick mig att skämmas som faan , berättade lite secret storys för sällskapet och jaa.. Det var jävligt pinsamt helt enkelt -.- menmen haha x) Sen fick John för sig att han skulle skrämma skiten ur mig och Sofie så han började sladda med bilen ner för en lång backe. Vi var nära på att åka ner i diket! Trodde nästan att vi skulle dö haha , men är samtidgt van sen tidigare då jag har vart med Hugo och buskört. (och han är 1000 x mer extrem!)


Sen vid tolv tror jag fick jag skjuts hem till Hugo  (: Han rökte och var social, innan han drog in till stan. Så skönt att han bor så nära, vi behöver bara gå typ ... 200 meter(?) till varandra  och snacka några minuter och sedan dra. Imorgon drar han till Arvidsjaur och blir borta skitlänge. Kommer verkligen att sakna honom! Minns i vintras när han drog till Halmstad i typ... 4 månader? Faan vad jag saknade honom! haha sen blev vi ovänner och sen drog han tillbaka till Halmstad. Sen kom han tillbaka och vi blev friends igen :) Han är så fin Hugo, han finns alltid nära till hands och har alltid tid för en. och han är jättebra lyssnare. Och han är världens retsticka, haha. Och han har lyckats göra jättemånga killar svartsjuka , de är rätt komiskt xD Tex en jag hade på g med för ungefär ett års sen, han blev jättesur när vi gick för att vinka av Hugo när han skulle med tåget till Halmstad. Såklart kramades vi hejdå och ja , de var då dendär killen blev sur x) Sen har man ju fått höra några gånger av andra ba "vem är dendär Hugo egentligen...? haha vi har skrattat åt det många gånger han och jag ^^

ÄÄH nu ska jag sova! Imorron blir det till att hitta på något med "the old gangbang" tror jag :) Ska bli kul!

puss och godnatt!


300 korvar...


Allt som vi gör är minnen för livet och jag ser inget liv utan dig inut i de (:<3Sofie och Rebecca
Rebecca och Sofie.
Det är SÅ det ska va :)Universums bästa Hugo! Ni skulle bara veta vad bäst han är!
 haha tänk på mig när du mockar renskit i Arvidsjaur ;D
Jag kommer sakna dig bitch :(

Kommentarer


Kommentera inlägget här: