.

Boysboysboys

Kategori: Allmänt

Hittade detta på en randoms bdb. Och visst den är väl lite krydd men ändå, den har en bra grund. :)


30 saker som killar måste veta om tjejer:



1.Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som du.



2.Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att " ingen någonsin får reda på det" men tjeje berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till !!


3.Var försiktigt medvarenda manlig släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.


4.Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.



5.Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar så är det för att dom är avundsjuka.



6.Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.



7.Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill det.


8.-Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.. -Om du har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det..



9.Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.


10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.


11.De flesta av tjejerna tar inte illa upp om dom betalar hälften, men de pratar med sina kompisar om det (igen). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål. -Behöver du verkligen dina pengar så mycket? Var en man, och betala åt henne.


12.Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:



-Ett gosedjur



-En av dina tröjor



-En väldigt tjusig ring (Även om det inte är ett så seriöst förhållande)



13.Se alltid till att hon kommer hem säkert så ofta du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14.Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom.



15.Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så att hon känner att det är hon som är i centrum.



16.Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka, förutom att kittlas...



17. Följ med på en tjejfilm då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.



18.Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar eller vänner, -Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar och var noga med att vara snäll mot djuren även om de är dumma mot dig.


19.Flirta aldrig med deras morsor... Det är bara knäppt.



20.Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jätteledsen, så var förstående.



21.Om du inte tycker om det sättet hon kör på. -Kör själv !


22.Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.



23.Stressa inte upp dig över vart ni ska gå om ni ska gå på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.



24.Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.


25.Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.



26. Memorera hennes födelsedag för guds skull ! Glömmer du den. -Ditt liv kommer bli förstört



27.Duscha inte hel i Cologne men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.



28.Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för att.


29.Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.



30.När ni har varit tillsammans ett litet tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanokontroll.

dfgrwg

Kategori: Allmänt

Imorgon gott folk , åker jag till Lillpite och besöker familjen Lidman/Lindström! Stannar där till söndag :) åååh , så kul de kommer bli! Har saknat den lilla hålan jättemycket ^^ Har saknat allt folk där! Alla är så snälla där :O de måste vara den friska luften ;)


Och imorgon har jag bara en lektion,  så jag slutar klockan 9.35. Underbart!


Idag hade jag världens fetaste håltimme , från 11.00 till 15.20, så jag fördrev tiden vid Jocke.w på vägverket. Han skrev teoriprov men kuggade tyvärr :/ aja bättre lycka nästa gång!  ^^


Idag jobbade jag på hockeyn. Säger bara en sak; vild match! Lulefans var arga som bin -.- Sen träffade jag även krille  där som jag lärde känna på LK. han bor jättelångt bort så de var jättetrevligt att byta några ord med honom :)




nåjo , nu ska jag och Lillis se på en ö i havet på svt:s webbtv , mys :)


sov gotti!



Lulefans , för ett tag sen



<333



 


I'm so happy, i'm so glad that i got you....

Kategori: Allmänt

                   
                                   

boney M !

Kategori:

av någon anledning sprids alltid en känsla av lycka i min kropp varje gång som jag lyssnar på BoneyM.
(mammas favoritgrupp typ. Hon har iaf deras skiva i bilen.)


Lyssna vad underbart ! :






Haha tant-musik ju :D

För överigt har jag väldigt tråkigt. Väntar på att få vara med Sofie men hon ska plugga så vi ska ses ikväll först.. Segis!

Så nu ska jag låsa in mig i rummet , äta äppelklyftor och sträckspela sims 1..

kvällen typ

Kategori: Allmänt

Tjebba!


kom på att jag har glömt att berätta för er om hockeyn igår :)

Jo, så här var det. Vi fick ett litet annorlunda uppdrag; nämligen att kasta ut 300 falukorvar till publiken. 100 st per period. Väldigt roligt må jag säga :D Jag gjorde tillsammans med Elisa , som allt annat. Vi gör allt ihop på hockeyn! Hon brukar hjäpla mig att räkna kassan, vi käkar våra hamburgare samtidigt, håller i flaggorna, säljer matchprogramen ihop. Tänk vad underbart att få göra de med sin absolut tryggaste vän ?:)


iaf , publiken var som galna , alla ville ha korv! Sen råkade jag snubbla i trapporna ett antal gånger när jag sprang , pinsamt x) Men kul var de , hoppas vi får göra sånt här oftare :)

Innan hockeyn köpte jag ett par nya skor på stadium. älskar dom! Hade inga pengar men jag var bara tvungen att köpa dom , för dom liksom talade till mig. Så jag ringde mor, inget svar. och då ringde jag far. Han var på jobbet -.- och DÅ rignde jag Robin! och jävlar vilken hård dealer min bror är. Han skulle ha 100 kr extra när jag ger tillbaka pengarna, sen skulle han få låna min moppe precis när som helst utan att behöva fråga. självklart gick jag med på de ;D Var tvungen! så nu är jag skyldig honom 600 kr sammanlagt , 200 kr sen tidigare -.- Jag som är fattig! aja , ska smöra lite för mama ;D


Idag var jag hemma från skolan, var näst intil död imorse så min madre ringde och sjukanmälde mig.. Gjorde skolarbete hemma istället :)

På kvällen mådde jag piggelin så jag for till Sofie :) Vi är riktiga wannabee varandra , likadanna jackor fast i olika färger , samma med skorna. Och adidaströjorna.. haha :p Och Sofie är känd för att hata korv. Gissa vad jag hade med till henne då som en liten överraskningspresent? ;D haha!

Vi gick in till stan där vi träffade John, Jocke , Christian och en Emil. Jocke fyllde för övrigt 18 år idag! eller igår är de ju nu :P men iaf ,grattis till storpöjken! Vi tröck ihop oss i Johns lilla volvo och åkte omkring. Lika kul som alltid :D Träffade Niklas på kallkällan , jävlar vad länge sen de var :O Kul iaf ^^ Han fick mig att skämmas som faan , berättade lite secret storys för sällskapet och jaa.. Det var jävligt pinsamt helt enkelt -.- menmen haha x) Sen fick John för sig att han skulle skrämma skiten ur mig och Sofie så han började sladda med bilen ner för en lång backe. Vi var nära på att åka ner i diket! Trodde nästan att vi skulle dö haha , men är samtidgt van sen tidigare då jag har vart med Hugo och buskört. (och han är 1000 x mer extrem!)


Sen vid tolv tror jag fick jag skjuts hem till Hugo  (: Han rökte och var social, innan han drog in till stan. Så skönt att han bor så nära, vi behöver bara gå typ ... 200 meter(?) till varandra  och snacka några minuter och sedan dra. Imorgon drar han till Arvidsjaur och blir borta skitlänge. Kommer verkligen att sakna honom! Minns i vintras när han drog till Halmstad i typ... 4 månader? Faan vad jag saknade honom! haha sen blev vi ovänner och sen drog han tillbaka till Halmstad. Sen kom han tillbaka och vi blev friends igen :) Han är så fin Hugo, han finns alltid nära till hands och har alltid tid för en. och han är jättebra lyssnare. Och han är världens retsticka, haha. Och han har lyckats göra jättemånga killar svartsjuka , de är rätt komiskt xD Tex en jag hade på g med för ungefär ett års sen, han blev jättesur när vi gick för att vinka av Hugo när han skulle med tåget till Halmstad. Såklart kramades vi hejdå och ja , de var då dendär killen blev sur x) Sen har man ju fått höra några gånger av andra ba "vem är dendär Hugo egentligen...? haha vi har skrattat åt det många gånger han och jag ^^

ÄÄH nu ska jag sova! Imorron blir det till att hitta på något med "the old gangbang" tror jag :) Ska bli kul!

puss och godnatt!


300 korvar...


Allt som vi gör är minnen för livet och jag ser inget liv utan dig inut i de (:<3



Sofie och Rebecca
Rebecca och Sofie.
Det är SÅ det ska va :)



Universums bästa Hugo! Ni skulle bara veta vad bäst han är!
 haha tänk på mig när du mockar renskit i Arvidsjaur ;D
Jag kommer sakna dig bitch :(

Gräver i hjärnan lite..

Kategori: Allmänt

Vet ni en sak? Som dom flesta andra hatar jag känslan av ensamhet. Inte bara hatar, utan jag HatarHatarHatarHATAR den. Egentligen borde jag inte ens känna någon sån känsla, för jag är alltid omringad av människor som jag älskar och som älskar mig tillbaka. och dom ser alltid till att jag aldrig är ensamen. ( TACK !♥ )  Men jag har ett tomrum i hjärtat, som inte tycks vilja fyllas ut. Men det jag saknar är närheten. Jag saknar känslan av tillhörighet, att vara så nära någon annans hjärtat att man kan räkna alla dess slag, och få höra "varje slag mitt hjärta slår, de är för dig". Jag saknar att somna i sked med någon, det är det mysigaste som finns! Och nu låter jag säkert desperat, men jag saknar kärlek! Bland det värsta jag vet , de är att somna ensamen, och det gör jag varje natt. Men samtidigt är jag så otroligt rädd för att bli sårad, så jag lär ha de väligt svårt att släppa in någon i mitt liv igen. Jag vet ju ändå hur de slutar ? tårar , tårar och ännu mera tårar. Det är inte bra att slita ut sig på det sättet.. Jag är så leds på att gråta. iof gör jag det inte alls särskillt ofta längre. Tårarna är liksom slut och jag har lärt mig att rycka på axlarna och tänka "what ever.." Men jag har gråtit tillräckligt i mina dar känns det som , så nu måste jag bespara mig. Haha annars kanske jag dör i vätskebrist? Jag saknar.. Någon..

Ibland kommer jag på mig själv med att jag sitter och ler mot ingenting och mitt hjärta slår extra hårt. De lyckas alltid ske samidigt som jag tänker på dig. Och jag börjar alltid att hata mig själv då. Just i den stund vill jag bara straffa hjärtat, slita ut de ur bröstkorgen, stampa på det hårt tre-fyra gånger och skrika "skärp dig!" 
 
Nej men , jag är inte olycklig , långtlångt ifrån. Men det känns ändå som att alla bitar inte inte är på plats. Jag vill bara fly. Dra iväg dit vart ingen vet vem jag är och bara bygga upp allt på nytt. Skiter det sig där sticker jag bara till nästa ställe. Jag vill bara bort. Luleå och alla minnen jag har här gör mig så svag ibland. Men det är ju samtidigt här som mitt liv är. Vad är jag utan luleå egentligen? Det är ju här alla mina vänner bor? och min familj! Det är ju här man har sina egna små krypin, favoritvägar att promenera på.. Utan luleå, mina vänner och min familj är jag ingenting...

Egentligen vill jag nog bara fly från mig själv. Men det är ingen idé att fly från sig själv , för det går inte. För , om man flyr från sig själv då flyr man även från verkligheten. Och verkligheten kommer alltid vara den samma, man kan inte fly från den för att leva i någor sagoliv. För om man lever i ett sagoliv, då lever man inte på riktigt. 


En gång i tiden kände jag en sån hög lycka inom mig. Den lyckan är borta och ersatt med en annan sorts lycka. En "duga" lycka. Jag är inte olycklig men inte heller maximalt överstilycklig. Jag är bara... Lycklig. Och vilket  fjuttigt ord det är , egentligen,  lycklig. Lycklig är väl alla mer eller mindre..

Men jag antar att det är förebyggande. För, om man aldrig ha vart olycklig kan man inte heller upskatta sig lycklig


"man ska vara lycklig över det man har, inte olycklig över det man kunde ha haft" Jaja, jag vet...

Ibland undrar jag vem som är den största idioten. Den som ljuger eller den som går på lögnerna?

once upon a time there was a little girl who never knew love until a boy broke her heart

Kategori: Allmänt


(Tack far för min söta näsa!♥)

Why does it rain? Who does it hurt?
Please god explain cause I don't understand...


Imorgon är det jobba på hockeyn som gäller, kul! (:

Sen måste jag bara säga att jag älskar att snacka med främlingar!
Ja, jag är lite konstig. Men kom igen , vad vinner man på att vara folkskygg?


Och vill ni veta en sak? Då ska jag ta och tala om för er att jag alltid förvarar mitt busskort i höger vante.
Intressant va? Tänkte väl de... :)

Egogirl

Kategori: Allmänt



Såhär ser jag ut idag, fiiiin!♥




Egogirl :>

Hugo

Kategori: Allmänt

Jag: Heej vad gör du? (:

Hugo: Jag syr :)
 
Jag: HAHA vad gulligt!

Hugo: käft....

Jag: Vad syr du ? ;)

Hugo: en ghillie suit

Jag: vad är de då?

Hugo: (länkar bilden)



V-A-D  I  H-E-L-V-E-T-E?!?!


Tycker att den var väldigt läskig ,ser ju ut som den där hårbollen i star wars, Chewbacca.

eller?




Faan ta han om han skrämmer mig med den! Hugo , jag varnar dig!
(Du vet att jag slår ner dig hur lätt som helst ;))



Här har ni han btw, visst är han fin? Tycker att han är lik Jimmy Jansson faktiskt :D

Sofie, gästbloggar! :D

Kategori: Allmänt

hej det är världens bästa sofie! :) Rebecca har kommit hit till mig och vi sitter och pratar med Krille på msn och dunkar muusik. Vi ska snart dra oss ut elr nå! Fast rebecca står och sminkar sig lite nu med mina stuffs ;) ja, egentligen vet jag inte vad jag ska skriva.. men jag kan då säga att vi ska vara med Krille & christan, elisa och elli idag typ :) sen kanske vi ska äta på max, anntingen glass elr mat xD har inte bestämt oss än ;) mohahah! :D

HAHA! rebecca fick nyss en spraydeo av mig och hon är nästan rädd för den ;) Hon pallar inte riktigt sprutet!

Jag måste bara säga hur jävla underbar och fantastik rebecca harila är! Hon får mig alltid på bra humör, och vi skrattar nästan jämnt när vi är med varandra. Det är underbart! Vi kan verkligen prata om precis allt, och tro mig precis jävla allt! som intimit till yttligt :D Hon lyssanr alltid på mig när jag pratar med henne, varken jag är ledsen elr hyper glad. Hon är verkligen allt man vill ha hos en vän. Hon stöttar och man kan verkligen lita på henne till 120%, jag vet inte vad jag ska säga. för det är jävligt svårt att beskriva rebecca med ord! för det finns verkligen inte ord för att beskriva henne. Orden räcker bara inte till :) men hon är iallafall bäst! elr världsbäst, bättre än bäst. ja precis allt! :D Vi har varit med varandra en helvecka, och det ahr verkligen varit den bästa veckan i hela mitt fucking liv! :D det ska ni ha klart för er. Det känns som om jag ahr känt becca i typ 100år :)
och vi är ganska lika tycke jag, för vi har som samma livsvillkor ;) ;) mihiihih
Ja, sen vet jag inte :D men iaf, jag skulle dö utan rebecca! skulle inte ha någon livsglädje elr ens mit liv! Så utan rebecca skulle mitt inre dö. Jag vill inte mista dig gumman :) <3 jag älsakr dig föraltid vännen<3
Puss, jag älskar dig gumman! <3


Lördag

Kategori: Allmänt

Goddagens!


just nu sitter tant Harila och nöter Britney på spotify. Underbara uppfinnig <3 fattar inte hur jag klarade mig utan de tidigare... ^^


På ett tag ska jag klä på mig och fara in till stan hem till Sofie darling. Sen ska vi träffa Elli, Elisa , Krille och Christian :) ska bli myyys  :) Jag älskar att presentera mina kompisar för varandra. ^^ 



hela veckan har jag och Sofie vart med Krille och Christian på kungsfågeln, och det har ärligt talat vart den roligaste veckan under hela gymnasietiden! K och C är så knäppa av sig , detta är resultatet av när krille rotade i min väska och hittade min kamera;







... En bråkdel av alla bilder.. Men jag lägger inte in resten eftersom de är smygfoton på andra människor .. x)




Och om jag inte har sagt det förr så säger jag det nu;  Jag har världens gulligaste lillis ♥

Tjockfis :)



Btw , jag har väl inte visat er bilder från poi (egentligen kiwidos) träningen?
Här får ni dom :)


Jag funderar på att beställa ett par kiwidos, tänk vad kul att träna på dom i Mallis på kvällen på stranden, dom kvällar man inte är ute och festar? Tyckte att de lät rätt underbart faktiskt :) 


Ny design , ingen märkvärdig men jag var så less min gamla...


Nu ska jag dra , puss på er ! 

Om jag är en ängel
Och mitt jobb är att skydda dig,
Har jag då misslyckats
När du sviker mig?

,

Kategori:

jag längtar till början av Juni, för då åker ju jag och Elisa till Mallis. De ska bli så otroligt skönt att få komma iväg ett tag, från skitluleå.. Jag lovar , så fort jag kan , då flyttar jag söder ut. Men men , vi får ju se vad framtiden erbjuder (:



yeye . igår kväll efter hockeyn var jag med sofie , älskade vän alltså! Ni anar inte hur underbar hon är. Vi var i stan men vi höll på att frysa sönder lillrumporna så vi tigde skjuts  hem till mig för att byta till vinterjackor, snacka om att de blev skillnad :D

nåjooo

idag delade jag ut reklam med Elisa somsagt :) de gick jättebrá , men hade ju bra sällskap så ^^
När vi var färdiga med de for vi hem till henne och bakade bullar , aaah mysigt :D


och nu sitter jag här , mindre kul.  Nåja , ska nog sova snart :)


Imorron är de Poiträning på hälsans ! ska bli sjukt kul ^^ 


vilket tråkigt blogginlägg... får gottgöra er lite. Med ett roligt klipp :D










hejdå :)

kul liv :)

Kategori: Allmänt

Jag och Elisa ska dela ut reklam i stan idag , i detta vackra väder. ehehe.. Ha en underbar dag ♥







Världens absolut bästa vän.

När ingen vet

Kategori:

Denna låt är väldigt fin , tycker jag !