.

Bara för att jag har sååå tråkigt!

Kategori: Allmänt

Tror du att du kommer vara gift inom fem år?
Nej, det tror jag inte. Kanske, kanske förlovad men jag har svårt at tro det också.

Har du någonsin funderat på plastikoperera dig? Om ja, vad skulle du vilja ändra med din kropp?
Ärligt talat, hela min tonårstid har i princip gått ut på att inteinteinte fokusera på mitt utseende. En person som står mig väldigt nära var psykiskt instabil under den tiden och hela dens värld bestod av att gå ner i vikt. Personen gick från överviktig till grovt underviktig på bara ca. ett år så ni kanske förstår hur ILLA det var. Just därför, där och då, så lovade jag mig själv att utseendefixering aldrig skulle få ta över mitt liv eller bli viktigt som det gjort med dennes. Och just därför, så slutade jag helt enkelt bry mig. Tjock/smal, vem bryr sig? stora tuttar/plutig rumpa? come on... MEN, jag ska inte förneka, att det finns en sak som jag har "längtat efter. Tuttar. Jag läste i kropp och knopp att tuttarna växer tills man är ca. 20 år. Jag blev 15, sen 16, 17 men inga tuttar ploppade ut. Nu är jag 20 år och min allra första bh (70 A) passar fortfarande. Jag brukade tänka, att kommer dom inte snart så lägger jag mig under kniven. Men äsch. Mina tuttar är mysiga ändå.. ;) Jag vill inte ändra något på min kropp annat än hälsan, fysiken och kondisen. Jag skäms inte över min kropp och jag skulle aldrig be om ursäkt för den. Sen om asset dallrar, tro mig, det är bara något jag skrattar åt, så ofta som varje kväll.

 



Har du någonsin gråtit över en tjej/kille?
Jag har gråtit väldigt, väldigt mycket över båda killar och tjejer. Vänner som främlingar, pojkvänner.. Som person har jag av naturen nära till både skratt och tårar och blir väldigt lätt berörd och sårad.

Har du någonsin varit kär i någon dina vänner inte tyckt om?
Nja, mina vänner hade väl lite åsikter om ett ex men ja.. Ärligt talat brydde jag mig inte om det.

Vad skulle du göra om du såg ditt ex kyssa en annan person?
Ge han tumme upp! :)

Vad är det sista du gör innan du somnar?
Tar p-piller haha

Om ditt ex skulle säga att han/hon hatar dig, vad skulle du svara?
okej :)

Tror du att det finns människor som talar illa om dig?
Det är jag helt övertygad om att det finns. Men, man ska inte granska andra med förstoringsglas utan man ska ställa sig framför en spegel och se sina egna brister jämtemot andra.

Vem har du pratat med längst i telefon?
Det är nog Elisa. Vår vänskap har utvecklats till telefonsurr i mån av tid då vi lever väldigt olika liv med olika dygnsrytmer. i övrigt så gillar jag inte att prata i telefon, jag vill ha ögonkontakt.

Vet du vad du vill jobba med för resten av ditt liv?
Drömjobbet är att öppna barnhem i Thailand, jag skulle kunna dö ung om det blev mitt "resten av livet jobb"

Du vet aldrig var du har innan du förlorat det, sant eller falskt?
Usch, det svider i hjärtat.. Santsantsant!

Hur fick du ditt senaste blåmärke?

Av en gumma på ett boende som jag jobbade på i Augusti. Vi kom inte så bra överrens. Skillnaden mellan henne och mig var att hon fick ta till med våld, deet fick inte jag. Lista ut resten själva :)

Var vill du bo när du blir äldre?
Någonstans där jag är lycklig, passar in och trivs. Har alltid drömt mig bort till södra Sverige. Vars i södra sverige får tiden och ödet bestämma.

Skulle du någonsin ta tillbaka en person som varit otrogen?
Jo, det skulle jag, till en viss grad. otrohet i mina ögon är när personen man har ett förhållande med har utvecklat känslor för en annan och kanske har ett förhållande i smyg. DET är otrohet, för mig. Och sånna personer är vidriga och förtjänas att behandlas som sura, pissiga trasor. Men, fyllestrul.. Inte otrohet. Jag skulle bli sur, arg, ledsen. Men jag skulle inte se han som otrogen. Men då är jag också jävligt naiv och blåögd som person.

Har du någonsin letat överallt efter något som redan var i din hand?
haha jaaa! så himla typiskt

KLADDIGA ANIKTEN!!

Kategori: Allmänt

HEJ!
 
Idag har jag, Emil och Anya:
 
 
Bakat massor av chokladbollar!
 
och sen målade vi med vattenfärg. fast, det är ju så sjukt tråkigt att måla på papper, så Ansky fick gå wild and crazy på mitt ansikte istället. Såhär såg det ut:



 

Och HÄR har ni resultatet:
TADAAA! Redo för bal på slottet :)
 
 
 
 
 

i'll be thankfull

Kategori: Allmänt

 
♥♥♥
 
for all those times you stood by me
for all the truth that you made me see
for all the joy you brought to my life
for all wrong that you made right
for every dream you made come true
 
 
for all the love you give me 
 
         ♥
 

muminboden.se osv

Kategori: Allmänt

Jag dör lite inombords, har hittat världens finast hemsida, smokfull med muminsaker.... ååååh, jag som ska spara mina pengar inför sämre tider är det tänkt, hatar det!! Dom har så himla fina saker! Nåja, jag får suga på det lite, om jag känner mig sjölv rätt så kommer jag ändå klicka hem lite grejor när sista lönen kommer.  Tills dess  ska alla pengar som behövs gå till körkortat som kommer bli så in i helvete dyrt. Man är ju inte direkt bortskämd med sparkonton från när man var liten eller att pärona betalar, nej. Heter man Harila i efternamn så får man stå för körkortet själv. Helt själv. :)
 
På tal om något helt annat så är jag som vanligt jättesugen på att tatuera mig.
 
Sen så funderar jag även liiite på om man skulle kunna hitta på något för luleås hemlösa, inför jul eller liknande. Men det är bara lite önsketänk just nu. På min farbrors 60årsdag som var nu i somras så blev det över massor med mat, som dom tänkte slänga. Jag tyckte att det var himla slöseri, man är ju liksom inpräntad sen barnsben med "tänk på dom stackars barnen i afrika". Nej, skicka maten till afrika skulle bli lite svårt , det förstod ju tilloch med jag. Men så tänkte jag , att det är väl inte bara barnen i afrika som är hungriga. Jag ringde helt enkelt till luleås härbärge och frågade om dom ville ha maten, och det ville dom. Så vi packade bilen full, jag och min käraste och så for vi och lämnade den. Och gud, om ni bara visste hur tacksamt dom tog emot den. Jag hoppas hoppas hoppas att det räckte till alla som ville ha och att alla blev mätta.
 
Den bästa känslan jag vet , det är att göra andra glada. Så.. Att bjuda Luleås hemlösa på julbord, varför inte? måste bara kika om jag har råd..

6 billion people, and my heart still tell me -it's you

Kategori: Allmänt

 
 
 

the hunger games

Kategori:

jag må vara jordens största hugerspelentönt, men gud vad jag älskar den triologin. jag har alla pocketböckerna på svenska samt en stor fet bok med alla i en. nu har jag även triologin på engelska.

min engelska suger, bokstavligt talat. i högstadiet fick jag gå i specgrupp under engelskalektionern. så jag tänkte att jag kanske kan dra nytta av mina favvoböcker och bli bättre på att läsa och förstå engelska





(orkar inte vrida bilden, vänd skärmen istället vettja)

jag beställde boxen på akademibokhandel här i luleå, så hjälpsam och trevlig personal där! det tog ca två veckor för den att komma och den kostade 280 nånting kr. fiiiint!

nytt till muminsamlingen

Kategori:

alltså, jag är en sån mumintönt. allt med mumin på är finast i världen :) titta bara vad jag köpte idag:


två reflexer. 39 kronor styck på coop, dyrt men värt! såååå fina!

Full sambo

Kategori: Allmänt

En liten sammanfattning så att ni fattar:
 
Jag har flyttat hemifrån, bor nu med en kompis i en liten studentlägenhet på porsön
Nej, jag och Emil har INTE gjort slut
och NEJ, jag har INTE sex men han jag bor med
(jag vet vad ni tänker, men herregud, vad gör ni med era kill och tjejkompisar egentligen?!?!
era snuskisar!!)
 
Iaf, Sunkelicus, som jag kallar min sambo så fint, har varit på STUK hela kvällen och kom nyss hem, aspackad. Måste säga, att det är rätt intressant att se fulla människor när man själv är nykter, tanken om hur jag själv är när jag är full... pinsamt!
 
hur som helst! han är jättefull och beter sig skitkul! In och ut mellan toan och utomhus, upp och ner. nyss gick han in på toa med skorna på , ööööh?!? undra vad han ska med dom till där :D hoppas, hoppas att han spyr snart, ojoj vad jag ska mobba sönder honom. Och det ska bli väldigt intressant om han tar sig upp på morginlektionen imorgon, tror inte det. Om jag känner han rätt, så kommer han sova fram tills eftermiddan och vakna upp BAKIS. Tur för han då , att jag är så snäll som väcker han tidigare, genom att hoppa i hans säng! mohaahaha
 
Skadeglädje är den enda sanna glädjen säger dom.... ;)

rubrik

Kategori: Allmänt

Det blir inge firrkläm i kalix, tyvärr. Dom ringde idag och sa att det är fullt.. Aja,orkar inte vara som 90% av Sveriges befolkning och KLAGA, shit happens (Nog för att jag är himla duktig själv på att klaga annars, nåja).
 
MEN!! Gott folk, visst är det sant som dom säger, att när en dörr stängs så öppnas två nya? Jodå, det fick jag erfara idag. Min finafina vän Jon (bäst!!) gav mig några nummer till olika fiskare här i Luleå som kan tänkas behöva arbetskraft, och jodå, första fiskaren nappade och behövde mest troligt det. Jippi!! Det innebär att jag blir kvar i Luleå och kan då, samtidigt som jag har jobb, fokusera på körkortet och ännu mer jobbsökande, samt att jag inte behöver vara ifrån min familj, guld värt ♥
 
På tal om familj... Idag hämtade jag Ansky på dagis och så gick vi hem till henne och lagade plättar. Nutte, hon älskar att vara delaktig i mat och bak, har jag märkt. Och det är just de vi pysslar på med när jag är med henne, lagar mat och bakar. Tidigare har jag tyckt att det är svårt, så svårt att leka med henne, då jag inte har barnasinnet kvar. Det blir liksom bara någet halvdant tråkigt. Men, baka chokladbollar kan man göra, liten som stor, så det passar yppeligt. Och det är så himla mysigt! När jag och Anya (Och såklart Elin när hon är med) lagar mat och bakar, så känns det som att farmor sitter på ett moln och ler mot oss. Vi brukade alltid baka och laga mat med henne nämligen. Älskade farmor, vad jag önskar att hon levde..saknar henne något enormt. Det går inte en enda dag utan att jag tänker på henne ♥
 
Så, det är så läget ser ut nu, inge Kalix, men förhoppningsvis jobb OCH körkortsframsteg i Luleå istället. Fint!
 
Mina allra käraste systrar <3
 
 
 
 

blääblääblääää

Kategori: Allmänt

jag är sjuk.... Förra veckan så skaffade jag gymkort, hade världens motivation för att träna och allt. Efter två underbara träningspass så blir jag sjuk?! Det måste verkligen ha slagit hårt mot pansiokroppen min. Så nu sitter jag hemma och söker jobb och är bitter.

Egentligen är jag inte sjuk sjuk, mest är jag bara krasslig och risig, men på torsdag, om fyra dagar ska jag fara till kalix och klämma firrar på rom i en hel månad, och då kan jag bara inte vara sjuk. Så det är de jag gör nu, kryar på mig i förebyggande syfte.

Det blir första gången jag är i kalix, spännande! tidigare har jag bara åkt igenom så det räknas inte.

Hockeysäsongen har dragit igång igen. yeeeey! skulle egentligen vara på hemmaderbyt igår men det fick jag snällt ställa in och sälja biljetten. så surt, hade verkligen sett fram emot den matchen :(

istället blev det middag och heja från soffan med några trevliga på Hertsön, så egentligen gör det inget att jag inte var på matchen för det var himla trevligt ändå!