.

Maria Montazamiiiii

Kategori:

jag och Elin följer svenska hollywoodfruar slaviskt. Tusen Tack tv3 för att man kan kolla på de på webben!!! Min favorit är helt klart Maria Montazami. Hon vore få ett helt eget program! Hon är liksom så vimsig och gullig av sig, inte sådär "hej min man skiter pengar och mina naglar kostar 10 000 kr styck" Hon verkar vara en urcool morsa!!! :)



kolla bara här ;




"Jag älskar tofsar, som vi då säger tassels. tofsar tycker jag låter lite... Tofsigt" hahaha gooooding! 


Nu är det såhär att hon har börjat blogga. fan va underbart säger jag bara !!! :)

http://www.amelia.se/blogg/maria-montazami/


onödig fakta om mig ;)

Kategori: Allmänt

Lite onödigt fakta om mig ;)

* jag tuggar bara på höger sida av munnen. De upptäckte min vän Nikita för ett tag sedan när vi hade ätit godisar som färgade av sig på tungan. Min tunga var hälften grön och hälfen vanlig. sexy!!!

* Jag hatar att korsa övergångsställen om jag cyklar.

* Jag är helt övertygad om att vi har ett litet spöke hemma som busar till det ibland och som älskar att vara i mitt och elins rum. Ibland har det hänt lite myskosaker som är svåra att förklara, både jag och elin har upplevt de. Som tex ibland när man sitter vid datorn, mitt i allt kan det kännas som att nån "petar" en på axeln och man känner sig bara allmänt iacktagen. men det är ett snällt spöke! :) 

* Jag är extremt rädd för sprutor , men ändå vill jag fylla ut partier i ansiktet med botox. hmmm?

* Jag andas väldigt konstigt och ojämt. för det mesta tar jag ett djupt andetag, sen lever jag på de så länge som möjligt, sen håller jag andan ett tag sen tar jag ett nytt , djupt andetag. inser ni hur irriterande de är ?!?! och om jag tex lyssnar på musik eller går börjar jag andas jättehögt, och då menar jag jättehögt 

* Jag vill tatuera mig på väldigt konstiga ställen, som tex i underläppen. hur normal är de liksom? för att inte tala om onödigt!

* Jag säger aj innan de gör ont. Tex om jag borrar ett hål hos tandläkarn utan bedövning. Då säger jag AJ innan de gör ont, så dom slutar. Jag vet ju att on jag väntar 2 sekunder till kommer de göra ont så de är lika bra att bespara sig från smärtan ;) Även om någon låtsas slå mig ,eller bara håller i mig, hehe.

* Jag har tusen miljarders olika smeknamn till mina syskon, och för det mesta dom reagerar på alla. tex snelin,  elolinon, storebrolle, bobbin, banjo, knubbsäl, ljushuvud.... ni fattar. :)

* Jag lyssnar till tre tilltalsnamn; Rebecca, Becca och Harila. Hatar när folk kallar mig för Beccy och det finns bara en person som får kalla mig för de , nämligen Nikita. Nicky och Becky...ni fattar ;) Min farbror kallar mig för Bläbläcka och de är väl mitt minst charmiga smeknamn jag har haft genom tiderna.. ^^

* När jag har mitt headset i örona blir jag helt döv. Skulle inte ens höra om en flaska gick sönder precis bakom mig.

* Av någon anledning faller jag för mörka (brunhåriga, brunögda, mörkare hy osv.). Har bara gillat en blondin i mitt liv medans alla andra gossar har vart antingen brunhåriga eller haft mörkare hy, tex thailändare. 

* Jag mumlar ibland när jag pratar. De mina vänner är pågrund av att jag en gång i tiden var en plåtNiklas i munnen. Hade rälsar, fjädrar,bågar, gummiband , you name it kors och tvärs i hela munnen. de gjorde att jag inte kunde prata normalt eftersom jag inte kunde uttala vissa bokstäver som tex "G" och "K" och så läspade jag lite. Så jag pratade inte allt för gärna eftersom  de blev konstigt och nu sitter det kvar att uttala saker lite konsigt. What ever ! :)

* Jag älskar att skratta åt mig själv. Är väldigt duktig på att skämma ut mig och göra/säga korkade saker. Bjuder gärna på ett gott skratt på min bekostnad.

* Jag är spontan av mig. Hatar att planera. vill göra saker och ting när jag känner för de, för det är då de är som roligast att göra de :)

* Jag är väldigt noggrann med mina saker. har tex aldrig tappat bort mina nycklar eller haft sönder något dyrt. Har haft samma hemmanyckel i tolv år , de är väl inte så illa pinkat?:)

* Jag hatar att låna ut saker till folk och sedan inte få tillbaka dem. Därför lånar jag numera bara ut saker till dom jag känner och litar på.

* Jag hatar att vara osams med folk. Om jag har bråkat med någon och vi har gått egna vägar som ovänner kan jag inte släppa de utan jag tar alltid upp kontakten igen efter en tid bara för att be om ursäkt för mitt och hoppas att helvetet fryser till is. Kalla mig toffel , men jag hatar att vara ovän.

* Jag har slösat bort en hel excellektion på att skriva denna lista, så var nöjda och glada! hehe

















-.-.-

Kategori: Allmänt




Jag saknar det vi en gång hade, de vi kunde ha haft & det vi aldrig kommer få. Jag saknar oss.





.,.,

Kategori: Allmänt




Om Vit är renhetens färg,
Vad är Då Tomhetens?


(Då svart Redan är
Färgen som Fyller
mina Tankar)

en vecka sent inlägg...

Kategori: Allmänt

okej... Stryk det förra inlägget, för inget blev som planerat... Jag och Elisa tog inte någon joggingrunda inte, istället kom Sami, Isak och Hugo och våldgästade mig. Haha ni skulle ha sett min mors min när dom kom. Varje gång en killkompis kommer till mig kommer hon rusandes till dörren och säger "jahaaaaa, är de din pojkvän?" hahaha , jag och Hugo har haft väldigt roligt åt de. men i alla fall.. Isak och sami kom lite före Hugo, och när mamma hörde att de var en killröst i hallen kom hon i sin vanliga ordning springandes. hon han börja säga "jahaaa , är de din pojk...." sen när hon såg att de var TVÅ killar avslutade hon med "vänner" hahah . okej de lät inte så kul men de var de! :)

SEN, sisådär en halvtimme senare när Hugo kom , då öppnade faktiskt mamma dörren, då kom jag springande ut i hallen och skrek " HEEEEEEJ ÄLSKLING" hahaha . stackars mamma! men jag antar att de är för att hon har tyckt extremt bra om mina tidigare pojkvänner som hon vill att jag ska träffa en ny... eller nå. Hon är iaf inte van vid att jag umgås med killar.  (vilket jag gör ofta , mer än vad jag umgås med tjejer typ.´men hon vet itne om de eftersom jag väldigt sällan tar hem mina kompisar:))


Var med grapparna i sisådär två timmar kanske, sen kom Chrille, Matte, Nikita och Elisa och hämtade upp mig med en minibuss som dom två arrangörerna hade hyrt. Först for vi och käkade på max ( <333333) sen släppte vi av Elisa och hämtar glowsticks hemma hos henne. Sen för vi till mig och hämtade täckte, kudde, filt och GODIS  (<333333) Sen bar de av till arvidsjaur, trotts allt. klockan var sen, typ.... ett på natten? minns inte riktigt. Anledningen till varför vi åkte dit var för att vi skulle hämta kenta , en mycket trevlig kille, som är förjävligt duktig på att retas  och jävlas :)


Halkan gick bra, och vi stötte inte på en enda ren. Dock råkade vi motorhuvslicka en fågel hehe. Jag och Nikita var dom enda som sov under natten, ungefär en timma. men de var för att vi var smarta nog att sitta i baksätet ;) somnade på ett extremt konstigt sätt kan man säga ^^ Efter Arvidsjaur for vi till skellefteå. Varför? vi kände för de helt enkelt haha :) Crille fick för sig att han skulle köra spontant där, så vi hamnade mitt ute i landet. Efter ett tag märkte han att en skitnödig häst hade vart i farten, så han börjar följa bajsspår!  ungefär som Hans och Greta, fast byt ut smulorna emot bajs ;)


På¨väg till piteå satt jag och Nikita i framsätet med Chaffis-crille medans kenta satt bakom oss och Taavola sov som en liten gris längst bak (Y). Jag , som satt närmast fönstret, fick lust att busa på E4:an. varje gång vi körde om en bli vevade jag ner rutan, hängde ut med överkroppen och vinkade med armarna . hihi :D roliga reaktioner fick man ;)


Vid elvatiden var vi framme i luleå. Jag och Nikita for hem till honom och gjorde mackor. sen fick jag ett telefonsamtal av en ledsen lillasyster. men de tar vi senare. 


Blev inge xparty för becky iaf... hon stannade hemma och pratade i sömnen.

yeye, långt och tråkigt inlägg, skriver mer sen. TJAO



sämst kvalla. iaf isak, jag och sami :)




Crille, nånstanns i ingemansland . Äter en kall friscoburgare ;)


Nickyyyy :)


Becky och Nicky var övertrötta :D sliiiiiitna



övertrött Becky med trasiga brallor. hehe. ni skulle ha sett dom, sammanlagt fem stora hål. märkte de inte förens vi var i  älvsbyn typ :)




hästen var nog ganska lös i magen... fint parkerat av crille (y)


kenta leker gissa bajset (y)


taavola sover


TACK FÖR ATT DU FINNS!!!!!!!!!!!


.,.,.

Kategori: Allmänt

har inte uppdaterat pga sorg.



vi älskar dig och du lämnar ett stort hål i oss alla. sov gott ♥